geyik bizim işimiz

Sifat kayma olayinin soyledikleri ile yaptirabildikleri ve yapmak istediklerini yansitamamasindan kaynakli oldugunu düşünüyorum o da halkin sucu degil.
Acilislar, zengin dugunleri ve mitingler sonra halkin dogal olarak elestirmesi.
Iki tarafli baski kurulmasi etken bnce
Bana kalsa ben mecliste bile olmam birbirlerini yiyorlar hakaretler bilmem ne ama yapiyorlar iste.

Evet neden olmasın cok mantıklı . Tam ticaret ortasinda oldugumuz ve oynak bir ekonomik skalamiz oldugundan en onemlisi bu olabilir katılıyorum. Ama tabi her gelenin sadece kendi dusuncesini gercekten yansitabildigi bir utopyada

Benım boy da tutmuyordu bişey olsam
ben de kuzen görümce çocuğu çokbiri elektronik mühendisi tam 2 yıl iş bulamadı.oda öğretmen oldu atandı geçen yıl.biri de 3 ay önce atandı 5. yılında ama hamile 2 hafta gitti ayrıldı muş abiri de depo öğretmen hiç işe uğramadan maaş alıyor

Atanan bakanlarda sıklıkla gözlemlediğim şey ‘içinde bulundukları durumdan rahatsızlıkları’ oluyor.
Ağız başka söylüyor, göz başka.
Emir demiri kesiyor kısaca, çaresizliklerini ben şahsen görüyorum belki öyle görmek istediğim için, bilemem.
Cem yılmazın şey esprisi gibi ‘gönül donat bu masayı diyor, dil a little little into the
middle’

Evet bende bir cok kez gördüğümü düşünüyorum tabii gelirken biliyorsun oraya ne olacağını. Oyle olmasa isleri btip kenara yollaninca kendileri icin savasmazlar ayri yerlere gidip
Pastadan pay alma davasi iste tamamen yutkunsan da aldin mi aldin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…