geyik bizim işimiz

Benide rahatsız etmedi , hatta aşırı sıcak bir giriş yaptı bunuda belirtmiştim zaten. Ben karıdırırım ama başkası kaldıramaz belki böyle sohbetleri . Onada bir şans verip zamanla alışmak gerekirdi .

Ayrıca bu +18 muhabbetlerini hepimiz zaman zaman konuştuk. Yeri geldi biraz aşırıya kaçmışta olabiliriz ama bu bizim sapık yada ergen olduğumuzu göstermez. Sonuçta hepimiz yaşımızı almış kadınlarız. Bellki bazı arkadaşlarımız aşırı hassas ve rahatsız oluyor. Bunu üslubuna uygun bir şekilde dile getirmek daha uygun olur bence . En azından kimsenin kalbi kırılmaz . Açıkçası sürekli ekonomik sıkıntılardan , hayat zorluklarından çocuktan çocuktan konuşmakta bayıyor insanı özellikle bulunduğumuz pandemi döneminde . Arada biraz renk katmak iyi geliyordu. Neyse bundan sonra dedikoduya devam

abam demı öyleydı. fakırlık işlemiş iliklerıme
Valla burda kuaförler çok pahalı , bazen arkadaşa diyorum yatayım önüne bi güzel koyun gibi kırp saçlarımı. Uyanık benden kuaför ücretinin yarısını istiyor . İnsanlık uzaya taşınmış anlaşılan

bende boyatmak istiyorum ama hangı renk yapayım karar vermedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…