- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #9.701
Benide rahatsız etmedi , hatta aşırı sıcak bir giriş yaptı bunuda belirtmiştim zaten. Ben karıdırırım ama başkası kaldıramaz belki böyle sohbetleri . Onada bir şans verip zamanla alışmak gerekirdi .Kk bizim tapulu malimız değil ki ben yazışmalarını gordüm hiçde rahatsız olacak birsey yoktu ki 11 yıldır hatta daha oncesinden beri varım nelee neler gördüm bu kadindan neden rahatsız olundu diyeceğimde asıl bizden rahatsızlık olmuş o bahane oldu benceneyse bi onemi yok kimler geliyor kimler geciyor hiç takılmadim böyle seylere
Bu ne be?
Feyyaz serifoglu na asılan teyzelerBu ne be?
iyi geceler aybush baban nasıl oldu ?
İyi kuzum evdeiyi geceler aybush baban nasıl oldu ?
amann iyi bak babayaaa .onlar değerlii başımızın tacıı benim ki hariçç tabiiiİyi kuzum evde
Hayırlı akşamlar caniyi akşamlar kızlarrr umarımm keyfiniz yerindedirrr
saçımı boyadımmm yüzümde de maske var.bak lüks kuaföre gitmiyormuşummm ha ha ha16 tl verdim boyayaaaHayırlı akşamlar can
vayyy senı fakır senısaçımı boyadımmm yüzümde de maske var.bak lüks kuaföre gitmiyormuşummm ha ha ha16 tl verdim boyayaaa
Bende yüzüme maske yaptım bugün. Saç kestirme hariç hiç gitmem kuaföresaçımı boyadımmm yüzümde de maske var.bak lüks kuaföre gitmiyormuşummm ha ha ha16 tl verdim boyayaaa
Fakir degil , tasarruflu olucakvayyy senı fakır senı
abam demı öyleydı. fakırlık işlemiş iliklerımeFakir degil , tasarruflu olucak
Valla burda kuaförler çok pahalı , bazen arkadaşa diyorum yatayım önüne bi güzel koyun gibi kırp saçlarımı. Uyanık benden kuaför ücretinin yarısını istiyorabam demı öyleydı. fakırlık işlemiş iliklerıme
bende boyatmak istiyorum ama hangı renk yapayım karar vermedim..Valla burda kuaförler çok pahalı , bazen arkadaşa diyorum yatayım önüne bi güzel koyun gibi kırp saçlarımı. Uyanık benden kuaför ücretinin yarısını istiyor. İnsanlık uzaya taşınmış anlaşılan
Pembebende boyatmak istiyorum ama hangı renk yapayım karar vermedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?