- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #9.721
pembe ben AllahımPembearkadaş geçenlerde boyatmıştı. Fena değildi ama çabuk aktı rengi
18 tl ye salatalık gördük bu hafta.ama 7 ye aldık başka yerden .şaşırmışlar iyice 18 tl de ne?abam demı öyleydı. fakırlık işlemiş iliklerıme
fransada bir arkadaşım var o eve çağırıp çok uyguna boyatıyor.dükkan açamayan yabancılar varmış ülkeye yeni gelenn.Valla burda kuaförler çok pahalı , bazen arkadaşa diyorum yatayım önüne bi güzel koyun gibi kırp saçlarımı. Uyanık benden kuaför ücretinin yarısını istiyor. İnsanlık uzaya taşınmış anlaşılan
pembe saç benim kızın hayaliiiPembearkadaş geçenlerde boyatmıştı. Fena değildi ama çabuk aktı rengi
herkes kafayı yemiş ya ben süt alıyordum herzamankı yerden cuma gunu tekrar istedım. 5 kılosunu 25 tle dedı dalga gecer gıbı18 tl ye salatalık gördük bu hafta.ama 7 ye aldık başka yerden .şaşırmışlar iyice 18 tl de ne?
Yok kız hoş olmustu gerçekten . Hatta 60 yaşlarında nerdeysepembe ben Allahımevde tum aynaları kırarım
vallahi ben okadar genc degılımYok kız hoş olmustu gerçekten . Hatta 60 yaşlarında nerdeyse
Evet burdada var , ama ek iş yapıyorlarfransada bir arkadaşım var o eve çağırıp çok uyguna boyatıyor.dükkan açamayan yabancılar varmış ülkeye yeni gelenn.
bızım apartmanda komsumuzda eve cagırıyor..fransada bir arkadaşım var o eve çağırıp çok uyguna boyatıyor.dükkan açamayan yabancılar varmış ülkeye yeni gelenn.
inek kendi mi zam yaptı acabaaa yeterinn artıkkkkk verdiğim sütlerr zamm yapıyorumm leynnn diyeherkes kafayı yemiş ya ben süt alıyordum herzamankı yerden cuma gunu tekrar istedım. 5 kılosunu 25 tle dedı dalga gecer gıbı
80 e bastın farkındayızzzzvallahi ben okadar genc degılım
18 pahalı mı ? Burda tanesi o fiyata . Ama kabak gibi buradakiler18 tl ye salatalık gördük bu hafta.ama 7 ye aldık başka yerden .şaşırmışlar iyice 18 tl de ne?
tanesi 2 euroya yakın mı yok artıkkk18 pahalı mı ? Burda tanesi o fiyata . Ama kabak gibi buradakiler
Sen kesin minem gibi üzerine uzun elbise üzerinede hırka giyenlerdensin . Sordum bi gün neden yaz günü hırka giyiyosun diye , kalcalarımı kapatsın diye dedivallahi ben okadar genc degılım
Evet o civardatanesi 2 euroya yakın mı yok artıkkk
yemem o fiyata yemiş sayarımmm parasını da kumbarama atarımmEvet o civarda
Bende zaten kışın nerdeyse domates ve salatalık almıyorum. Tadıda yok zatenyemem o fiyata yemiş sayarımmm parasını da kumbarama atarımm
eşim salatayı çok sever o alıyorrr.evin geri kalanları yemiyoruz pekkBende zaten kışın nerdeyse domates ve salatalık almıyorum. Tadıda yok zaten
Benimde oğlan seviyor. Ona arada alıyorum ama organik olanlardan. Bu aralarda acıya alıştırmaya çalıştırıyorum. Şaşkın bir kaşık yemek bir yudum süt bir kaşık yemek sonra süt , gülmekten kırdı geçirdi bizieşim salatayı çok sever o alıyorrr.evin geri kalanları yemiyoruz pekk
geçen hafta şalgam suyu aldım benim kızda meraklandı koydurdu kendine bardağa.tadına bir baktı yüzünün rengi değiştii bu neee diyee.bir daha ağzına sürmez sanırımmmmmBenimde oğlan seviyor. Ona arada alıyorum ama organik olanlardan. Bu aralarda acıya alıştırmaya çalıştırıyorum. Şaşkın bir kaşık yemek bir yudum süt bir kaşık yemek sonra süt , gülmekten kırdı geçirdi bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?