- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #9.741
Acılımıydı?geçen hafta şalgam suyu aldım benim kızda meraklandı koydurdu kendine bardağa.tadına bir baktı yüzünün rengi değiştii bu neee diyee.bir daha ağzına sürmez sanırımmmmm
evetttttAcılımıydı?
Bizim yemekler genelde çok acılı oluyor . Benim küçük diye ayrı yapardım ama artık onunda alışması lazım. Malum Antepliyiz , hakkını vermek lazımevettttt
hee yumurta da pahalı. demekkı horoz ve tavuk bosandılar. horazda nafakayı bızden cıkarıyor.inek kendi mi zam yaptı acabaaa yeterinn artıkkkkk verdiğim sütlerr zamm yapıyorumm leynnn diye
antep yemeklerıne bayılıyorum yaBizim yemekler genelde çok acılı oluyor . Benim küçük diye ayrı yapardım ama artık onunda alışması lazım. Malum Antepliyiz , hakkını vermek lazım
yok kız ben 170.guzel alımlı gıyınınlerdenımSen kesin minem gibi üzerine uzun elbise üzerinede hırka giyenlerdensin . Sordum bi gün neden yaz günü hırka giyiyosun diye , kalcalarımı kapatsın diye dedi
saçlarımı yıkayayım boyanın süresi doldu.görüşmek üzereee20de ben koydum.
bakımlı bayan..... vuyyy banada lazım bakımsaçlarımı yıkayayım boyanın süresi doldu.görüşmek üzereee
pirinç pilavının resmini atacakmışş bak.niye olur demedinnnn?
kım atacak??pirinç pilavının resmini atacakmışş bak.niye olur demedinnnn?
pirinç pilavının resmini atacakmışş bak.niye olur demedinnnn?
daha küçük eninde sonunda pes edip uyur.hele yaşı 8 9 a gelsinn gece nöbetine başlıyorlarrr.uyu diyorumm e sen de uyu o zamannn diyorrr oturuyor 2 ye kadarrrbu cocuklar cok oyuncu suan uyuma saatı ve uyumuş gıbı yapıp annee aaa dıyor anne anne. aaaa offff anne eeeeee eeee anne bebi şat düdü dü evet gece boyle kapandı bızım
Allahım.. inşallah uyku yonunde hıc bana cekmez. ben uyumayı sevmiyorum hıcdaha küçük eninde sonunda pes edip uyur.hele yaşı 8 9 a gelsinn gece nöbetine başlıyorlarrr.uyu diyorumm e sen de uyu o zamannn diyorrr oturuyor 2 ye kadarrr
yokluğunda kavga ettik .artık ayrı ayrı takılıyoruzzzz mor.ama ben böyle çok mutluyummmmCok albenili gruplariniz var vesselam
yokluğunda kavga ettik .artık ayrı ayrı takılıyoruzzzz mor.ama ben böyle çok mutluyummmm
Hos geldın canım ben grubun müdüresı...Kiz kim kavga etti dur bi anlat hele
Ben de gruplariniza pat diye daliyorum herkese hello
Ama valla ben oyle cok esrarengiz uyelerden degilim
Biraz muhabbet edip gidiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?