- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Ben bildiklerini bile düşünmüyorum, bir gece ansızın atandılar, baskın gibiEvet bende bir cok kez gördüğümü düşünüyorum tabii gelirken biliyorsun oraya ne olacağını. Oyle olmasa isleri btip kenara yollaninca kendileri icin savasmazlar ayri yerlere gidip
Pastadan pay alma davasi iste tamamen yutkunsan da aldin mi aldin gibi
M MrsDelfino , geyik bizim işimiz bölümüne kadar gelmeniz bekleniyor !!!mrsdelfino ya sor.benim anladığım konular değil hele filmdelisi hiç anlamazzz
Ben mutantmışım, seni bilemiyorum ceycey.ben hiç öyle olamadım .film bizde mi bir anormallik var bunlar da mı?
Ceycey yüzüklerin efendisüBen mutantmışım, seni bilemiyorum ceycey.
Yarın gece de seni masaya yatıralım yani mevzuyu
100 yıl olmasa umursamammmm.aynen bu durumdayımm halimden de memnunummmmmBen mutantmışım, seni bilemiyorum ceycey.
Yarın gece de seni masaya yatıralım yani mevzuyu
Allamm sana geliyorumbdv ye yeni konu açılmış:evden çıkmadan nasıl koca bulurum diye soruyor
Güvercin yaz kız, eski ve etkili yöntem, artık bahtına ne çıkarsa...bdv ye yeni konu açılmış:evden çıkmadan nasıl koca bulurum diye soruyor
Olmak mi olmamak mi daha iyi bilmemben hiç öyle olamadım .film bizde mi bir anormallik var bunlar da mı?
içlerine anam sağolsun yazdırdım hani arabalara yazarlar ya babam sağolsun .onun gibiiiCeycey yüzüklerin efendisü
Yürüyün millet birazda orayı sallayalımbdv ye yeni konu açılmış:evden çıkmadan nasıl koca bulurum diye soruyor
sallamasak daha iyi 5 dk sürmeden banlanırım kopasıca çenemleYürüyün millet birazda orayı sallayalım
Ben bir koşu bakıp geliyorumsallamasak daha iyi 5 dk sürmeden banlanırım kopasıca çenemle
Ben öyle değilim bacım, çocuklardan sonra oldum.100 yıl olmasa umursamammmm.aynen bu durumdayımm halimden de memnunummmmm
Ben bildiklerini bile düşünmüyorum, bir gece ansızın atandılar, baskın gibi
Uyuyorsun işin gücün var, uyanıyorsun bakansın
Çok tuhaf, elbette kulislerde ne oldu, o güne kadar var mıydı siyaset yakınlıkları bilemiyoruz ama bin pişmanlar, pandemiye denk gelmek de bedevi şansı
JskskslslBen öyle değilim bacım, çocuklardan sonra oldum.
İstek her daim vardı, ikinciden sonra beynime kodlandı ‘sevişince çocuk oluyor’ diye, tirim tirim kaçıyorum.
Eskiden koca kaçardı
Şaka değil, iki kere kazara hamile kaldım da benJskskslsl
Sevgiliyken onlar geliyor, evliyken sonra biz , sonra gene onlar demek ki boyle bi döngü mu var yaBen öyle değilim bacım, çocuklardan sonra oldum.
İstek her daim vardı, ikinciden sonra beynime kodlandı ‘sevişince çocuk oluyor’ diye, tirim tirim kaçıyorum.
Eskiden koca kaçardı
Gulmemem lazim gulmemem lazimŞaka değil, iki kere kazara hamile kaldım da ben
Of sessız sessız gülücem diye karnım agrıdı.Eşinin oyunu olmasın ja filmŞaka değil, iki kere kazara hamile kaldım da ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?