- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #1.001
Ay ne bileyim, adam çocuktan önce fosur fosur uyurdu.Sevgiliyken onlar geliyor, evliyken sonra biz , sonra gene onlar demek ki boyle bi döngü mu var yaah sevgililik ah..
hadibea akıllara zarar önerilerde bulunduAllamm sana geliyorum
Ayjjjj öliciimm karnım agrıdıAy ne bileyim, adam çocuktan önce fosur fosur uyurdu.
2 çocuk oldu cin gibi bakıyor akşamları, uyuyakalsın diye izlediğim tüm dizilere başlatıyorum adama, biri bitiyor öbürü
Anca öyle kaçıyorum.
Yok yahu, ilki tamam neyse tek yöntemdi de, ikincide prezervatif bir tuhaf geldi ve ella içtim, doğdu çocukOf sessız sessız gülücem diye karnım agrıdı.Eşinin oyunu olmasın ja film
O gunlere gidelim yohsa bende her an öyle olabilirim gibiAy ne bileyim, adam çocuktan önce fosur fosur uyurdu.
2 çocuk oldu cin gibi bakıyor akşamları, uyuyakalsın diye izlediğim tüm dizilere başlatıyorum adama, biri bitiyor öbürü
Anca öyle kaçıyorum.
O cocuk varya ona ıyı bakın dagları delıp gelmiş elinde gürzüyleYok yahu, ilki tamam neyse tek yöntemdi de, ikincide prezervatif bir tuhaf geldi ve ella içtim, doğdu çocuk
altıma kaçıracağımm yapmayınn etmeyinnn bacılarrrO cocuk varya ona ıyı bakın dagları delıp gelmiş elinde gürzüyle
Cocuga anlatmasınlar ya dram yaniO cocuk varya ona ıyı bakın dagları delıp gelmiş elinde gürzüyle
Gerçekten psikolojik bir şey.O gunlere gidelim yohsa bende her an öyle olabilirim gibipsikolojik herhalde
ya sorarsa: annee ben nasıl dünyaya geldimm?Cocuga anlatmasınlar ya dram yani
Tam da öyle bir çocuk o gerçekten, ilişki olmasa babasından tek başına da çıkarmışO cocuk varya ona ıyı bakın dagları delıp gelmiş elinde gürzüyle
Kdksls offfffTam da öyle bir çocuk o gerçekten, ilişki olmasa babasından tek başına da çıkarmış
Korunmayi bilmiyor diyemem kiGerçekten psikolojik bir şey.
Aman ha az kaldı bak, kurban olayım kınama beni, öyle şey mi olur sanki amazonda yaşar gibi korunmayı bilmiyorlar falan asla deme, ben dedim başkalarına
Bol bol kınadım ki daha göbeğim inmeden tekrar doldurdum.
Kaç çocuk var ?Ben öyle değilim bacım, çocuklardan sonra oldum.
İstek her daim vardı, ikinciden sonra beynime kodlandı ‘sevişince çocuk oluyor’ diye, tirim tirim kaçıyorum.
Eskiden koca kaçardı
Yaptık olduk desinler dusunsene seni istemedik ama kazara oldun da degil. Kazara oldun prez. Vardi ustune ella ictim sonuc senya sorarsa: annee ben nasıl dünyaya geldimm?
Ben kesin hamileydim senin durumda, diyeyim.Korunmayi bilmiyor diyemem ki
Hem prez. Sevmiyoruz hem alerjim var zaten ilaclardan da korkuyorum. Kilo aldiriyor, regli etkiliyor anca acil durumda ella yani.
Bende cok kro gibi gozukebilirm suan gozunuze amadurum bu
İnşallah 2 tane var, öyle umut ediyorumKaç çocuk var ?
Tamam doktor.Benim nöbet bitti, film kaçar.
Tüm cinsel hayatımı 2 gecedir de masaya yatırdığıma göre, yarın ceyceye geçebiliriz.
ZuahahahYaptık olduk desinler dusunsene seni istemedik ama kazara oldun da degil. Kazara oldun prez. Vardi ustune ella ictim sonuc senay cocuk toparlayamaz kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?