geyik bizim işimiz

Sevgiliyken onlar geliyor, evliyken sonra biz , sonra gene onlar demek ki boyle bi döngü mu var ya ah sevgililik ah..
Ay ne bileyim, adam çocuktan önce fosur fosur uyurdu.
2 çocuk oldu cin gibi bakıyor akşamları, uyuyakalsın diye izlediğim tüm dizilere başlatıyorum adama, biri bitiyor öbürü
Anca öyle kaçıyorum.

Ay ne bileyim, adam çocuktan önce fosur fosur uyurdu.
2 çocuk oldu cin gibi bakıyor akşamları, uyuyakalsın diye izlediğim tüm dizilere başlatıyorum adama, biri bitiyor öbürü
Anca öyle kaçıyorum.
O gunlere gidelim yohsa bende her an öyle olabilirim gibi psikolojik herhalde

O gunlere gidelim yohsa bende her an öyle olabilirim gibi psikolojik herhalde
Gerçekten psikolojik bir şey.
Aman ha az kaldı bak, kurban olayım kınama beni, öyle şey mi olur sanki amazonda yaşar gibi korunmayı bilmiyorlar falan asla deme, ben dedim başkalarına
Bol bol kınadım ki daha göbeğim inmeden tekrar doldurdum.

Korunmayi bilmiyor diyemem ki
Hem prez. Sevmiyoruz hem alerjim var zaten ilaclardan da korkuyorum. Kilo aldiriyor, regli etkiliyor anca acil durumda ella yani.
Bende cok kro gibi gozukebilirm suan gozunuze ama durum bu

Korunmayi bilmiyor diyemem ki
Hem prez. Sevmiyoruz hem alerjim var zaten ilaclardan da korkuyorum. Kilo aldiriyor, regli etkiliyor anca acil durumda ella yani.
Bende cok kro gibi gozukebilirm suan gozunuze ama durum bu
Ben kesin hamileydim senin durumda, diyeyim.
Hamileyken bile hamile kalabilirdim.
En iyi yöntem sevişmemek diyorum, anlatamıyorum

Yaptık olduk desinler dusunsene seni istemedik ama kazara oldun da degil. Kazara oldun prez. Vardi ustune ella ictim sonuc sen ay cocuk toparlayamaz kendini
Zuahahah
Bir şey olmaz, beni iki ya da üç kere aldırmaya gitmişler de doktor almamış.
Doktor sayesinde varım bu hayatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…