- 13 Ocak 2020
- 46.341
- En iyi cevaplar
- 2
- 179.415
- 598
- 33
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #1.041
Geç etiketlemişsiniz ceycey hanım.yarın gell geç kaldın.uykumuz geldii kaçıyoruz tek tek.
Alışma turları uzun sürüyor demek kiEvet oyle oluyor nedense :/
Hadi ordan , 4 saatlik sarhoslukmu olurmuş ... ne içitiniz böyle kafalar cennete kadar gitmiş ???Yok kız her zaman değil, bir iki kere 4 saat oldu. Bir kerecik de 6-7 saat aralığında bişiSarhoştuk, ikimiz de 19 yaşındaydık, oldu bir kerecik işte
Biz durulduk zatenŞimdi 40 dakikaya vaay çok iyi der olduk 5. yılımızdayız birlikte, o 4 saatler, 6-7 saatler hep birbirine alışma aşamasında oldu.
Anla işte kız
Yoo gayet iyi biliyorum , sen dedin .ben hep 42 yim derim sen başka üyeyle karıştırdn herhall benii
Sevgiliyken o kaçıyor, evlenince ben kaçabilir miyim acabaSevgiliyken onlar geliyor, evliyken sonra biz , sonra gene onlar demek ki boyle bi döngü mu var yaah sevgililik ah..
seni kim davet etti?Gizlar yatmayin yaaaa da karpuz kesecektik
Bi davetiye , bir bilet sen hoppp buradasın
Ay benim bekar arkadaşım da sevgilisiyle ayrıldıktan sonra hamile olduğunu öğrendi. Prezervatif + ella o da...,Yok yahu, ilki tamam neyse tek yöntemdi de, ikincide prezervatif bir tuhaf geldi ve ella içtim, doğdu çocuk
Kovalar gibi sormuşsun ama yaa tırstım ben .seni kim davet etti?
yok asla dememişimdir.en fazla görünüş 36 demişimdir.dürüst üyeyim yahuu kimder yoksa boyum 157 diye.yazardım sülün gibi hatunum 170 diyeYoo gayet iyi biliyorum , sen dedin .
Buraya davetle mi geliyorduk?seni kim davet etti?
Ahahaha kız gizliden aşıkmı oldun bana yoksa
Nasl ya biz bilinçli olarak bile hamile kalamayiz denesek. Siz nasıl kazara hemde iki kere .Yok yahu, ilki tamam neyse tek yöntemdi de, ikincide prezervatif bir tuhaf geldi ve ella içtim, doğdu çocuk
gelmişin artık kalll sen de .ama geyik yapmak şartı var buradaBuraya davetle mi geliyorduk?Valla herşey dışardan şeffaf okunuyor...
Burda yanlış hatırlayan biri varsa o da benim di miAhahaha kız gizliden aşıkmı oldun bana yoksaayol sen evli degilmiydin ? Benmi yanlış hatırlıyorum yoksa
At at nede olsa arkadaşlarına adresi vermediğin gibi burdada bizi kandıryok asla dememişimdir.en fazla görünüş 36 demişimdir.dürüst üyeyim yahuu kimder yoksa boyun 157 diye.yazardım sülün gibi hatunum 170 diye
arkadaşla 5 dakika uzaklıktayız aynı okul mezunuyuz .adresi pandemi bitişi vereceğimmm .hem yalan neyimi gördün bak pırlantalarım bile gerçekmişAt at nede olsa arkadaşlarına adresi vermediğin gibi burdada bizi kandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?