geyik bizim işimiz

Evet oyle oluyor nedense :/
Alışma turları uzun sürüyor demek ki

filmdelisi ben de korunurken hamile kalanlardanım, öğrenciydim yaşım küçüktü, doğal olarak istemiyordum bakamazdım o sorumluluğu hiç alamazdım (hoş hâlâ alabileceğimi sanmıyorum ya), o yüzden kimyasal hamilelik diye bir şeyin varlığına şükrediyorum Ama bunun tekrarlanması korkusu bile vazgeçiremedi beni

Hadi ordan , 4 saatlik sarhoslukmu olurmuş ... ne içitiniz böyle kafalar cennete kadar gitmiş ???

Yok yahu, ilki tamam neyse tek yöntemdi de, ikincide prezervatif bir tuhaf geldi ve ella içtim, doğdu çocuk
Ay benim bekar arkadaşım da sevgilisiyle ayrıldıktan sonra hamile olduğunu öğrendi. Prezervatif + ella o da...,

Eski ev arkadaşım "bu kadar önlemle hamile kalırsam doğururum, o çocuk insanüstü bir varlık olur" derdi, o aklıma geldi

Kizlar bir sey sorcam.
Buzdolabi motor calisma sesi var ya bir sure calisiyor sonra duruyor durduktan sonra inceden fan sesini duyuyor muydunuz?
Bizim fan bozulmuştu degistirdiler tikirdiyordu simdi ise buzdolabi sessiz moda gectginde arkadan hafif fan sesini duyuyorum wuu diye.
Sizde duyuluyor mu buzdolabi motorları duran vatandaşlar bir kontrole gideblir mi?
Gece hepten can sıkıntısı oluyor. Saat tik takinda rahat edemeyen bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…