- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #1.021
Kordon bağlatma ? Yada kocan bağlatabilir oda basit ...İnşallah 2 tane var, öyle umut ediyorum
O bağlatsın bana ne, belki boşarım sevdiğim adam olursa ondan yaparım.Kordon bağlatma ? Yada kocan bağlatabilir oda basit ...
ben menapoza girdim galibaa adetim 1 ay gecikti neredeyse.yaşlandımm yahuuuu bittim bennnnnnKordon bağlatma ? Yada kocan bağlatabilir oda basit ...
Benim de geçti yine 2 hafta, ihtimal olmasa da geçmişim sebebiyle tırsıyorum.ben menapoza girdim galibaa adatim 1 ay gecikti neredeyse.yaşlandımm yahuuuu bittim bennnnnn
Belki çok tuhaf fikir gibi gelebilir ama bir çok tanıdığım erkek bağlatmış kendini. Yani sterile , kısırlartırıyor kendini. Erkelerde çok daha kolay bir operasyon bu .O bağlatsın bana ne, belki boşarım sevdiğim adam olursa ondan yaparım.
dettt o yaşta menapoz mu olur biz de ırsi anam 38 de olmuş e ben de 42 yim zamanı gelmişşşşBenim de geçti yine 2 hafta, ihtimal olmasa da geçmişim sebebiyle tırsıyorum.
İnşallah menopozdur
Yok daha beler . Belkide hamilesindirben menapoza girdim galibaa adetim 1 ay gecikti neredeyse.yaşlandımm yahuuuu bittim bennnnnn
Gecen haberlere çıktı kordon baglatmis adam hop karisi hamile kalmis. Bir baktiriyorlar doktor bağlamamis adamin kordonlariKordon bağlatma ? Yada kocan bağlatabilir oda basit ...
Yok kız her zaman değil, bir iki kere 4 saat oldu. Bir kerecik de 6-7 saat aralığında bişifanfinifinfon rekoru .ama her zaman öyleymiş
Biz durulduk zatenAh zamaninda bizde oyleydik be birak cocuklari eglensinler sonra duruluyosun
Anla işte kızM MrsDelfino , geyik bizim işimiz bölümüne kadar gelmeniz bekleniyor !!!
yarın gell geç kaldın.uykumuz geldii kaçıyoruz tek tek.
Hani dün 36 yaşındaydın sendettt o yaşta menapoz mu olur biz de ırsi anam 38 de olmuş e ben de 42 yim zamanı gelmişşşş
Iyi gecelerSigaram bitti, iyi geceler hepinize
Şey gibi oldu bu "doktor almaya bile tenezzül etmemiş"Zuahahah
Bir şey olmaz, beni iki ya da üç kere aldırmaya gitmişler de doktor almamış.
Doktor sayesinde varım bu hayatta
Evet oyle oluyor nedense :/Yok kız her zaman değil, bir iki kere 4 saat oldu. Bir kerecik de 6-7 saat aralığında bişiSarhoştuk, ikimiz de 19 yaşındaydık, oldu bir kerecik işte
Biz durulduk zatenŞimdi 40 dakikaya vaay çok iyi der olduk 5. yılımızdayız birlikte, o 4 saatler, 6-7 saatler hep birbirine alışma aşamasında oldu.
Anla işte kız
Kör talihGecen haberlere çıktı kordon baglatmis adam hop karisi hamile kalmis. Bir baktiriyorlar doktor bağlamamis adamin kordonlaridava actilar hastaneye
ben hep 42 yim derim sen başka üyeyle karıştırdn herhall beniiHani dün 36 yaşındaydın sen
Bende onu dedim haberi izlerken vallahi psikopata denk gelse ceker vurur yaKör talihadam allahtan karım beni aldattı dememiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?