- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #10.601
cagırı ver hele kulagımızın pısı kırı gıtsın müzikkk olsunn dersimizz örtmenimmmm. benim sesimm yanıktır.bi türküü çığırıverem mi sanaaaa
Oooo hangi türkü? Mihriban söylemüzikkk olsunn dersimizz örtmenimmmm. benim sesimm yanıktır.bi türküü çığırıverem mi sanaaaa
angara turküsü olur muu?angaranınnnn bağları daaaa büklümm büklümmm yolllarıııııııııcagırı ver hele kulagımızın pısı kırı gıtsın 
Reis o kimyesa derhal topıgınıze donun lutfen
olmazmı Allahına gurban dehele teyyyy teyyyy...angara turküsü olur muu?angaranınnnn bağları daaaa büklümm büklümmm yolllarııııııııı
bugun katılmış aramıza....Reis o kim
yesa derhal topıgınıze donun lutfen
devam ett da 1aydır banyo etmedim ha su cok pahalıangara turküsü olur muu?angaranınnnn bağları daaaa büklümm büklümmm yolllarııııııııı
Reis sen onun ağızını yüzünü kırarsın aslan kadar aslansınbugun katılmış aramıza....
ben zenginım zaten. bak dıyor muyum hıc yatım katım arabam usaklarım var. aaaa darılırım yaa formülünu vereyımmı sanaYa o tarafta takılınca zengin olacağımı hissediyorum o yüzden kopamiyorum ordan hahah
ver gazı ver gazla calişiyorum zatenReis sen onun ağızını yüzünü kırarsın aslan kadar aslansın
devam ett da 1aydır banyo etmedim ha su cok pahalı
uşakların var da ne diye bana göndermiyorsun?bak banyoları temizleyeceğim diye hasta oldummben zenginım zaten. bak dıyor muyum hıc yatım katım arabam usaklarım var. aaaa darılırım yaa formülünu vereyımmı sana
bacım hayal et. uyu ruyanda oluyor hepsı uyanınca pısss dıye sonuyor havam zatenuşakların var da ne diye bana göndermiyorsun?bak banyoları temizleyeceğim diye hasta oldumm
züğürt polo ağa olacakkkkkPolo Ağaaaaaaa
varya sen kralsın bu yıl kadın muhtar adaylıgımı koyacagım gelın oy verin banaAgamızsın o zaman sen reis.. Değiştirdim Ağa diyeceğim sana
Rey im sanadır Sana Cumhur reis lik yakışırvarya sen kralsın bu yıl kadın muhtar adaylıgımı koyacagım gelın oy verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?