- 10 Nisan 2014
- 43.950
- 116.710
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #10.641
sen zatennnn düşmann topiklerde dolanıyorsunn devamlıııııı.hadibea yı gözleyinn kzılar çip takınn bunaaaaaKızlar biz hangi ara bu topige geldik ?
Düşman mı varki?sen zatennnn düşmann topiklerde dolanıyorsunn devamlıııııı.hadibea yı gözleyinn kzılar çip takınn bunaaaaa
yatırım topiğindeeee neredennnnn oraya götürdümm gelmek bilmiyorrrr sevdi oraları kadınnnn.Hangi topikte sin ki?
sizin yok benim varrrrrDüşman mı varki?
senın dusmanın kımsizin yok benim varrrrr
Hangi yatırım yahu? Yarım ekmek arası olmasın oyatırım topiğindeeee neredennnnn oraya götürdümm gelmek bilmiyorrrr sevdi oraları kadınnnn.
Düşmanlık nedir saçma bence hepimizin sonu ölüm ahiret var hesap günü var. Ölümlü dünyada düşmanlık saçma geliyor banasizin yok benim varrrrr
sevmiyorumm diyeyimm ozaman yumuşatıpp.ona da ölümm varr hesapp günüü var yazmaaa amaaaaaDüşmanlık nedir saçma bence hepimizin sonu ölüm ahiret var hesap günü var. Ölümlü dünyada düşmanlık saçma geliyor bana
Neyse boşverelim ozaman. Reis ile Oy toplama gidelim bizsevmiyorumm diyeyimm ozaman yumuşatıpp.ona da ölümm varr hesapp günüü var yazmaaa amaaaaa
ne oyu gurbanNeyse boşverelim ozaman. Reis ile Oy toplama gidelim biz
Seni başgan yapacağaezzzzzne oyu gurban
reıssız nefes almazsın artıkın Aybush. ben cok sıkılmaya gelemem. dıyım ha. hele sarılmaya hıc gelemem haaaaNeyse boşverelim ozaman. Reis ile Oy toplama gidelim biz
ben yaptım ya onu başkan haftalar önceeeSeni başgan yapacağaezzzzz
teyyu teyyy basgan oluyorum ahey ahey Aybush ordan cocukları sevindir. cok dagıtma seneye tekrar kullanırızSeni başgan yapacağaezzzzz
sabahın 8nde nobet tutan bıle var. A101 önundene güzel bere örecektimm.tüm ipleriii alanları var ya bir yakalarsammmmm.a101 seni de kara listeme aldımmmmmm
zengünn topiğine kaçtı o daaaa.Aybush kıme diyorum ben acaba sen nerelerdesin acep seker diyorum ödeme diyorum cebınden öde. ben maası alınca hallederiz. aramızda para lafımı olacak
aldım listeye. onuzengünn topiğine kaçtı o daaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?