- 10 Nisan 2014
- 43.956
- 116.721
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #10.561
teşekkür ediyorummm olacağı varmışş.burayı ve yatırım topiğini seviyorumhem eğleniyoruz hem de birbirimize destek veriyoruzCeycey canım çok geçmiş olsun öncelikle
Sonra da davetin için coookk teşekkürü ederim
Ara ara gizli gizli okuyorum zaten ama yazmiyordum:)
Geçmiş olsun . Sanırım geçenki anlattığın rahatsızlık. Dikkat et kendine , havalarda iyice soğudu oda extra etkiliyor .enfeksiyon kapmışımm ondan girmedim siteye.idrar yolları enfeksiyonu dedi kuzen.geçmezse pazartesi doktora görüneceğimm
İyi kuzum sen nasılsın nerelerdesin senselam aybush baban iyileşti mi?
ne edecen macıBu akşam Galatasaray fener maçı var maçtan sonra görüşürüz
hastaydım biraz 2 gündür.genelde buralardayımm amaaa.seni merak ediyorumm göremeyinceeeeİyi kuzum sen nasılsın nerelerdesin sen
evdeki tek gs benim kalanı fb liiBu akşam Galatasaray fener maçı var maçtan sonra görüşürüz
hadibea yı yatırım topiğine çağırdım bir kaç gün önce.orayı çok sevdiiiii devamlııı orda takılıyorrrrrrkımse yokmu buralarda
hangısıymiş ooo aboww bensız topıkhadibea yı yatırım topiğine çağırdım bir kaç gün önce.orayı çok sevdiiiii devamlııı orda takılıyorrrrrr
burda da kimse yokk amaa.buralara gelın ya canım sıkıldı benım.
Geçmiş olsun. Monodoks iç iyi gelir yada tetradokshastaydım biraz 2 gündür.genelde buralardayımm amaaa.seni merak ediyorumm göremeyinceeee
İzledim keyfim yerinde bu akşamne edecen macı
yohh ben kalıcıyımReisPolo33 nereye kaçmış millet sende mi kaçtın yoksa
Reis siz olmazyohh ben kalıcıyım
olabilir banyoları yıkamıştım o sıra olmuşturrrGeçmiş olsun. Monodoks iç iyi gelir yada tetradoks
Ayaklarını mı üşüttün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?