- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #10.681
canPolo33 hu huuuuuuu
bdv de dişimize uygun konu bakınıyordumm henüz bulamadımmmm
ben bıtane okuyorum gız dugun olmadan nıkah kıyılmış sımdıde ayrılıyorlarbdv de dişimize uygun konu bakınıyordumm henüz bulamadımmmm
başlığı ne ben de bakayımmben bıtane okuyorum gız dugun olmadan nıkah kıyılmış sımdıde ayrılıyorlar
eskı bır konuymuş ama gundeme nasıl gelmiş anlamadımbaşlığı ne ben de bakayımm
Buldun mu bari . Bulunca banada haber et geleyim hemenbdv de dişimize uygun konu bakınıyordumm henüz bulamadımmmm
bulmuştumm konu fake çıktıı.mune hanım duruma el attıBuldun mu bari . Bulunca banada haber et geleyim hemen
Tüh bende tam kollarımı sıvamış geliyordumbulmuştumm konu fake çıktıı.mune hanım duruma el attı
kocam beni süslü püslTüh bende tam kollarımı sıvamış geliyordum
Milletin can sıkıntısı iştekocam beni süslü püsl
ü gece klubünde çalışan bir kadınla aldatıyor diye sızlandıı.üstüne bir de hamileyimm 4 aylıkk yazdıııı.bir de kendine inanmayan üyelere beddua ettiii.çokk şeyy kaçırdınnnn
mune hanımda tülayyy seninn kocan yokkkkk yazmaz mı gül güll öldümmmmmMilletin can sıkıntısı işte
Okudum az öncemune hanımda tülayyy seninn kocan yokkkkk yazmaz mı gül güll öldümmmmm
bir kadında eski sevgilisiyle yazışmış eşi yakalamış boşanacakmış kadındann onu okuyorum şimdi deOkudum az önce
Onuda okudum . Hatta yorum yaptımbir kadında eski sevgilisiyle yazışmış eşi yakalamış boşanacakmış kadındann onu okuyorum şimdi de
sen de her konuda varsınn ayollll.var mı başka atraksiyonlu konular?Onuda okudum . Hatta yorum yaptım
Ne nerde varım ? Arada dikkatimi çekenlere yazıyorumsen de her konuda varsınn ayollll.var mı başka atraksiyonlu konular?
dahaa çok gelir böyle konularr üzülmeeYa ama ben daha yeni ısınmıştım , niye kapattılarki konuyu şimdi
Gelir dimidahaa çok gelir böyle konularr üzülmee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?