- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #10.721
Kodese gidin de aklınız başınıza gelsinOrası kesin
Sende temiz çamaşır ve çekirdek getirirsin bizeKodese gidin de aklınız başınıza gelsin
Getiririm.. Bolca fındık var oturur yersiniz artıkSende temiz çamaşır ve çekirdek getirirsin bize
Kaos mu istiyor canınKizlarsss yokmu topiklerde kavga cumbus canim sikiliyor yorum okumaya geldim
Böyle kodese gitmekte ne varki , ye iç yatGetiririm.. Bolca fındık var oturur yersiniz artık
Maalesef , burdan sana malzeme çıkmaz . Komşu torpiklere bakKizlarsss yokmu topiklerde kavga cumbus canim sikiliyor yorum okumaya geldim
Öyle olmuyor işte kodes kolay değil ye iç yatBöyle kodese gitmekte ne varki , ye iç yat
Can sikintisi yaKaos mu istiyor canın
Bakiyorum bakiyorum hep ayni konular gina geldiMaalesef , burdan sana malzeme çıkmaz . Komşu torpiklere bak
Çok mu sıkıldı canın seninCan sikintisi ya
Ah söyle güzel bir mahalle kavgası olsa ne güzel olurdu dimi ?Bakiyorum bakiyorum hep ayni konular gina geldi
Dün bizim burada vardı kaçırdın malesefAh söyle güzel bir mahalle kavgası olsa ne güzel olurdu dimi ?
Ciddimisin ? Bu topikte mi ? Yaww ben herseyi kaçırıyorum . Kim kimle kavga etti , neden etti ? Eee anlat hadi !!!Dün bizim burada vardı kaçırdın malesef
Real de bizim mahallede kadınlar birbirine girdiCiddimisin ? Bu topikte mi ? Yaww ben herseyi kaçırıyorum . Kim kimle kavga etti , neden etti ? Eee anlat hadi !!!
Bende burda oldu sandımReal de bizim mahallede kadınlar birbirine girdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?