- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #10.761
Ozaman adrenaline senden başlamalı . Aybush yavrucuk 2 hafta banlandınAdrenalin pompalasın diye
Bulursan haber et gelelimBilmiyorum ki kimilla vardır kavgacı dövüşcü biri hep sakin karakter olmaz ki
Hemde nasıl iyi geldi.. Tadilat tamirat işlerimi yaptım hep erteliyordumOzaman adrenaline senden başlamalı . Aybush yavrucuk 2 hafta banlandın. Nasıl iyi geldimi ??
amanınn nuriii bey gelmişşş.hoşgeldinn bakemmmmmzengolar nasılsınıZ
Erkek mi ?amanınn nuriii bey gelmişşş.hoşgeldinn bakemmmmm
yok beee.geçen haftalarda nuri alçoo profiliyle dolaşıyorduuu.herkese zorlaa gazoz içirecektiiiErkek mi ?
ben spor olarak yemek yiyorummmmmmHemde nasıl iyi geldi.. Tadilat tamirat işlerimi yaptım hep erteliyordumGöl de Spor yaptım oh mis
Korktun muErkek mi ?
Ay kıyamam , kim bilir mutfak tuvalet arası koşup durmaktan helak olmuşsundurben spor olarak yemek yiyorummmmmm
Çok korktumKorktun mu
üstüne bir fantaa içeyimmm. içim yandııııııÇok korktum
Ben korurum seniÇok korktum
Kahkaha attım. Kavga sevmem ama sevdiklerim için Dünyayı cehenneme çeviririmGazozuma ilaç kor sonra , koru beni
1.5 sonra ne olacak.ekim dikim mi yapacaksınnnn?Benim son 1,5 ayım varaslında evde neden manda gibi yatıyorum bencalısmaktan hayat yaşamayacağım ben.
1.5 sonra ne olacak.ekim dikim mi yapacaksınnnn?
Bende genelde sakin biriyim hatta bir çok insana göre stabil biriyim . Ama benimde sabrımın bir ti noktası var , ozaman da kendimi kaybediyorum .Kahkaha attım. Kavga sevmem ama sevdiklerim için Dünyayı cehenneme çeviririm
hadi inşallahh bereketli olur bu yıll.neler ekiyorsunn merak ettim?Sorma evet Ekim biçim yapacam mecbur Dua edin bana nolur gene batmayayım
Bende bişeyler ekeceğim . Ama nisanın sonrarına doğru . Malum buralar hala soguk oluyor .Sorma evet Ekim biçim yapacam mecbur Dua edin bana nolur gene batmayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?