- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #1.081
Hangi yaraymış bu ???Bide finshi gorup gorup tekrarlamak var. Kiz yarami desme beher seyin zamani ayrıymis demek ki ne diyelm
İyi geceleer, teşekkürler davetin içinherkese iyi geceler dostlar.yarın geyik sohbetimize hepinizi bekliyoruz.milletin dertleriyle stress yüklenmeyin boşa.çıkın çıkın gelin anammmm seda ablanızın dediği gibi
Baban annene niye son ses muzik aciyor ya gece vaktiYok kuzum, anne babamın yıllardır kullandığı şey, neredeyse benle yaşıt yaniTanıdık baktı, sıkıntısı yok. İdare ettiği kadar, sonra değiştiririz olmadı. Ben de uyuz olurum çıt çıksa uyanırım rahat edemem hiç. Şimdi uyku düzenim bozuldu, babam anneme son ses müzik açıyor Ben uyurken ev düğün salonu sanki Alıştım artık gürültüde uyumaya, ara ara uyanıp geri uyuyorum
Dur kız ortalığı karıştırmaKiz seninde su bakis acin beni ayar ediyor he daha denememis gelmis ne diyor. Pozitif düşün pozitif
Iste konuştuk ya delfinonoyla birbirinin vücudunu tanima evresinde olan atraksiyonlari oHangi yaraymış bu ???
Yok kız ben bu saatlerde ayaktayım ya, gündüzleri uyuyorum, onlar müziği gündüz açıyorBaban annene niye son ses muzik aciyor ya gece vakti
Ayol ne vücut tanıması onlar , görende sanacak ilk ilişkileri falan. Onlar resmen çakallar gibi birbirine girmişlerIste konuştuk ya delfinonoyla birbirinin vücudunu tanima evresinde olan atraksiyonlari o
Biz temmuz 2019'dan beri uzak mesafedeyiz. Geçende gittim, yanında bir ay kaldım. Hiçbir engelimiz olmadığı halde aynı evin içinde 5 gün birlikte olmamışızBide finshi gorup gorup tekrarlamak var. Kiz yarami desme beher seyin zamani ayrıymis demek ki ne diyelm
4. ayımız falandı birlikte, benimki tecrübeliydi de benim ilk denemelerim, tam alıştığım zamanlarAyol ne vücut tanıması onlar , görende sanacak ilk ilişkileri falan. Onlar resmen çakallar gibi birbirine girmişler
Cok gecmis olsun canım. Gecmeyecegini biliyorum tabii ama baska ne denir bilmiyorum.Yok kız ben bu saatlerde ayaktayım ya, gündüzleri uyuyorum, onlar müziği gündüz açıyorAnnem Alzheimer hastası da, müzikle sakinleşiyor yoksa evin içinde söve söve volta atıyor
Ama ilk zaten daha kisa olur ki aşırı heyecan , g.te gelmeyelim durumlari ilk 2 sene falan kapsiyor bu vucut tanima benceAyol ne vücut tanıması onlar , görende sanacak ilk ilişkileri falan. Onlar resmen çakallar gibi birbirine girmişler
Yeni sevgiliyle olabilir aslında . Siz sadece tüm herseyi yaşamışsınız , artık yeni yaşayacak bişey kalmamış .4. ayımız falandı birlikte, benimki tecrübeliydi de benim ilk denemelerim, tam alıştığım zamanlarÖyle bir tadını çıkarmışız işte. Şimdi uğraşsak da olmaz, gerek de yok zaten o kadarına O dönem iyiydi o sadece
Yok canım hiç önemli değil :) Teşhis konalı 6 seneyi geçiyor ben alıştım artık, hayatımızın bir gerçeği işte bu da :) . Evlilik süreciyle ilgili burukluk yaşıyorum annemi düşündükçe ama daha vakit var, zamanı gelince endişelenirim deyip susturmaya çalışıyorum beynimi.Cok gecmis olsun canım. Gecmeyecegini biliyorum tabii ama baska ne denir bilmiyorum.bilmiyordum ben yoksa sormazdım.
Yarasa olduk hic sorma ya nolcak boyle
Vücudu tanıyamadan adamı tanıyorsun ve tekmeyi atıyorsunAma ilk zaten daha kisa olur ki aşırı heyecan , g.te gelmeyelim durumlari ilk 2 sene falan kapsiyor bu vucut tanima bence
Zaten otomatk olarak yasiyorsun ki bunu ha sonra yap ha hemen yap. Yaşanıyor ne yaparsan yap. Insan olmak böyle bir sey alisiyorsunYeni sevgiliyle olabilir aslında . Siz sadece tüm herseyi yaşamışsınız , artık yeni yaşayacak bişey kalmamış .
Evet bekle zaten o zaman dusuneceksin aklini dagitabildgin kadar dagit bu konuda. Belki iyiye gider durum o zaman belli mi olur. Oyle bir durum oluyor mu surec pozitif gidebilir mi yaniYok canım hiç önemli değil :) Teşhis konalı 6 seneyi geçiyor ben alıştım artık, hayatımızın bir gerçeği işte bu da :) . Evlilik süreciyle ilgili burukluk yaşıyorum annemi düşündükçe ama daha vakit var, zamanı gelince endişelenirim deyip susturmaya çalışıyorum beynimi.
Kaldı aslındaYeni sevgiliyle olabilir aslında . Siz sadece tüm herseyi yaşamışsınız , artık yeni yaşayacak bişey kalmamış .
Sizinki de biraz fazla durulmus ama sevgiliik icinBiz temmuz 2019'dan beri uzak mesafedeyiz. Geçende gittim, yanında bir ay kaldım. Hiçbir engelimiz olmadığı halde aynı evin içinde 5 gün birlikte olmamışızNe yaptık dersen aynı masada oturup ikimiz de oyun oynadık, sabahladık Anam dedim birbirinin varlığına fazla alışmak bizi böyle durgunlaştırıyorsa, evlenince göremicez şimdiki performansları bile
Dönem dönem oluyor. Ozon tedavisine ilk başladığımızda tamamen iyileşmiş gibiydi neredeyse. Epilepsi nöbetleri başladı sonradan. Geçen yıl ağustosta oldu, aralıkta oldu. Yaklaşık 6 ay ara iyiymiş. Bu yıl da daha bu ay oldu. Epilepsi ilacına başlandı, şu an daha iyi. Daha sakin, garip ki babamın ve benim adlarımızı biliyor. Canım kızım güzel kızım diye öpmeye falan başladı bu araEvet bekle zaten o zaman dusuneceksin aklini dagitabildgin kadar dagit bu konuda. Belki iyiye gider durum o zaman belli mi olur. Oyle bir durum oluyor mu surec pozitif gidebilir mi yani
Hala berabermisiniz?Kaldı aslındaDenemediğimiz şeyler var Bir de hiç tükenmişlik hissetmiyorum. Sadece alışkanlık söz konusu ama hâlâ her dokunuşunda elektrik çarpmışa dönmesem bu kadar sürmezdi benim için. Doymanın d'si yok ikimizde de birbirimize karşı, ama daha küçük yaştaki vücut da libido da farklıymış. Diyorum ya zehirlenip serum yedim o akşam votka bitirip bira içtik. Geçen gün yine zehirlendim, iki gün yataktan çıkamadım. Değil votka içmek 2016'dan beri votka sürmüyorum zaten ağzıma. Yine cozuttuğum bir gün çok kötü olmuştum Artık sadece bir şişe şarap + 2-3 bira ya da direkt 6-7 bira maksimum yapabildiğim. Onun da ertesi günü çok kötü geçiyor yani.
Tutku eksikliğinden çok, özellikle benim aldığım kilolarla, vücutları 6-7 saat hareket ettiremeyecek olma durumu bizimkisi daha çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?