geyik bizim işimiz

Baban annene niye son ses muzik aciyor ya gece vakti

Bide finshi gorup gorup tekrarlamak var. Kiz yarami desme be her seyin zamani ayrıymis demek ki ne diyelm
Biz temmuz 2019'dan beri uzak mesafedeyiz. Geçende gittim, yanında bir ay kaldım. Hiçbir engelimiz olmadığı halde aynı evin içinde 5 gün birlikte olmamışız Ne yaptık dersen aynı masada oturup ikimiz de oyun oynadık, sabahladık Anam dedim birbirinin varlığına fazla alışmak bizi böyle durgunlaştırıyorsa, evlenince göremicez şimdiki performansları bile

Ayol ne vücut tanıması onlar , görende sanacak ilk ilişkileri falan. Onlar resmen çakallar gibi birbirine girmişler
4. ayımız falandı birlikte, benimki tecrübeliydi de benim ilk denemelerim, tam alıştığım zamanlar Öyle bir tadını çıkarmışız işte. Şimdi uğraşsak da olmaz, gerek de yok zaten o kadarına O dönem iyiydi o sadece

Yok kız ben bu saatlerde ayaktayım ya, gündüzleri uyuyorum, onlar müziği gündüz açıyor Annem Alzheimer hastası da, müzikle sakinleşiyor yoksa evin içinde söve söve volta atıyor
Cok gecmis olsun canım. Gecmeyecegini biliyorum tabii ama baska ne denir bilmiyorum. bilmiyordum ben yoksa sormazdım.
Yarasa olduk hic sorma ya nolcak boyle

Yeni sevgiliyle olabilir aslında . Siz sadece tüm herseyi yaşamışsınız , artık yeni yaşayacak bişey kalmamış .

Cok gecmis olsun canım. Gecmeyecegini biliyorum tabii ama baska ne denir bilmiyorum. bilmiyordum ben yoksa sormazdım.
Yarasa olduk hic sorma ya nolcak boyle
Yok canım hiç önemli değil :) Teşhis konalı 6 seneyi geçiyor ben alıştım artık, hayatımızın bir gerçeği işte bu da :) . Evlilik süreciyle ilgili burukluk yaşıyorum annemi düşündükçe ama daha vakit var, zamanı gelince endişelenirim deyip susturmaya çalışıyorum beynimi.

Evet bekle zaten o zaman dusuneceksin aklini dagitabildgin kadar dagit bu konuda. Belki iyiye gider durum o zaman belli mi olur. Oyle bir durum oluyor mu surec pozitif gidebilir mi yani

Yeni sevgiliyle olabilir aslında . Siz sadece tüm herseyi yaşamışsınız , artık yeni yaşayacak bişey kalmamış .
Kaldı aslında Denemediğimiz şeyler var Bir de hiç tükenmişlik hissetmiyorum. Sadece alışkanlık söz konusu ama hâlâ her dokunuşunda elektrik çarpmışa dönmesem bu kadar sürmezdi benim için. Doymanın d'si yok ikimizde de birbirimize karşı, ama daha küçük yaştaki vücut da libido da farklıymış. Diyorum ya zehirlenip serum yedim o akşam votka bitirip bira içtik. Geçen gün yine zehirlendim, iki gün yataktan çıkamadım. Değil votka içmek 2016'dan beri votka sürmüyorum zaten ağzıma. Yine cozuttuğum bir gün çok kötü olmuştum Artık sadece bir şişe şarap + 2-3 bira ya da direkt 6-7 bira maksimum yapabildiğim. Onun da ertesi günü çok kötü geçiyor yani.

Tutku eksikliğinden çok, özellikle benim aldığım kilolarla, vücutları 6-7 saat hareket ettiremeyecek olma durumu bizimkisi daha çok

Sizinki de biraz fazla durulmus ama sevgiliik icin

Evet bekle zaten o zaman dusuneceksin aklini dagitabildgin kadar dagit bu konuda. Belki iyiye gider durum o zaman belli mi olur. Oyle bir durum oluyor mu surec pozitif gidebilir mi yani
Dönem dönem oluyor. Ozon tedavisine ilk başladığımızda tamamen iyileşmiş gibiydi neredeyse. Epilepsi nöbetleri başladı sonradan. Geçen yıl ağustosta oldu, aralıkta oldu. Yaklaşık 6 ay ara iyiymiş. Bu yıl da daha bu ay oldu. Epilepsi ilacına başlandı, şu an daha iyi. Daha sakin, garip ki babamın ve benim adlarımızı biliyor. Canım kızım güzel kızım diye öpmeye falan başladı bu ara Psikolojik ihtiyaçları için yardımcı bir abla geliyor haftada iki gün. O da iyi gelmeye başladı. Her yeni tedavi için düşüncem kötüleşmesini yavaşlatsa yeterli.

Hala berabermisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…