geyik bizim işimiz

Allahin kullari derdimizi açtık cevap versenize isiniz gucunuz geyik

Bizim dolabın üstüne eski kedimiz çıkmış. Buzluğun kapağını açmış, tüm gece öyle kalmış. Dolap sağlam ama fan ses yapıyor Fonksiyonda sıkıntı olmadığı için ellemedik. O yüzden yardımcı olamıyorum sdfgs

Ya o ses beni deli ediyor var ya. Pc fanida ses yapıyor tabi de tamirat oncesi yoktu iste bu ses eskiden.
Garanti varsa cagir bence sonra cok meblağ cikar

ex sevgiliyi anlarım da eski kedi nasıl oluyor?

çoluk çocuk var aramızda ölee şeyler yazma ayıp ayıppppp tüüüüüüüü
Ne yazdım kız . Ha orgazm ha bosalma ... tövbe töbe... sabaha kadar seks konuşuyorlar banamısın demiyorlar minnacık bişey yazdım hemen hoppp çocuk çocuk okurmusmus ta. Çocuk çocuğun ne işi var bu saatte , yatsın veletler

Sabah kalkabildiniz mi bari. Eee tabi haklısın sende 4 hatta 10 saatte sürebilirdi . O kadar ickiyle çocuk mahvolmuştur , kolaymı .. bi türlü boşalamamıstır yazık
Uyumadığımız için sabah kalkmak zor olmadı . He ya boşalamadığı için gece 1'e doğru başlayıp sabah 7'de bıraktık İlk kez iki hafta ayrı kalmıştık. 13 şubat gecesi bir araya geldik. İlk sevgililer günü , hasret de olunca... Bir de en komiği ben önceki gün zehirlenmiştim. Serum yemiştim de sevgilim beni hastaneden almıştı. Üstüne pizza yiyip bu kadar içmiştik İyi tekrar acillik olmamışım . Ertesi gün benimki dışarı çıktı. Ben tüm gün uyudum . Akşam geldi sevişip uyumuştuk yine

maşallahhhhhhhhhh

ex sevgiliyi anlarım da eski kedi nasıl oluyor?
Ya o çok manyak bir hayvandı. Rambo gibiydi yani. Ev fazla geliyordu ona. Yavruyken aldık evimize kıyamayıp. Evin anasını ağlattı. Tv'yi bozdu, çizdi, buzdolabını çizdi. Benim kedim var hiç böyle değil Büyüdü dana kadar oldu. Evden kaçtı bi daha da geri gelmedi. Görmedik ama eminim yaşıyordur hâlâ o. Köpek döver bir kedi, öyle bir manyak yani

Vay be ne günlermiş . Hiç unutmam benimde söyle bir anım var .... hahaha yermiyim bu numaraları ben

Bide finshi gorup gorup tekrarlamak var. Kiz yarami desme be her seyin zamani ayrıymis demek ki ne diyelm

Ya o ses beni deli ediyor var ya. Pc fanida ses yapıyor tabi de tamirat oncesi yoktu iste bu ses eskiden.
Garanti varsa cagir bence sonra cok meblağ cikar
Yok kuzum, anne babamın yıllardır kullandığı şey, neredeyse benle yaşıt yani Tanıdık baktı, sıkıntısı yok. İdare ettiği kadar, sonra değiştiririz olmadı. Ben de uyuz olurum çıt çıksa uyanırım rahat edemem hiç. Şimdi uyku düzenim bozuldu, babam anneme son ses müzik açıyor Ben uyurken ev düğün salonu sanki Alıştım artık gürültüde uyumaya, ara ara uyanıp geri uyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…