- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #1.061
Kiz seninde su bakis acin beni ayar ediyor he daha denememis gelmis ne diyor. Pozitif düşün pozitifNasl ya biz bilinçli olarak bile hamile kalamayiz denesek. Siz nasıl kazara hemde iki kere .
Tamam ozaman boydan resim at yolla inanayımarkadaşla 5 dakika uzaklıktayız aynı okul mezunuyuz .adresi pandemi bitişi vereceğimmm .hem yalan neyimi gördün bak pırlantalarım bile gerçekmiş
70'lik votka bitirdiydik + ikişer biraHadi ordan , 4 saatlik sarhoslukmu olurmuş ... ne içitiniz böyle kafalar cennete kadar gitmiş ???
cıks.tanınan önemli bir şahsiyetim .ifşa olmak istememmmm.ama yarın da ayağım için aldığım elmasları paylaşacağımmmmTamam ozaman boydan resim at yolla inanayım
Sabah kalkabildiniz mi bari. Eee tabi haklısın sende 4 hatta 10 saatte sürebilirdi . O kadar ickiyle çocuk mahvolmuştur , kolaymı .. bi türlü boşalamamıstır yazık70'lik votka bitirdiydik + ikişer bira
Allahin kullari derdimizi açtık cevap versenize isiniz gucunuz geyik
çoluk çocuk var aramızda ölee şeyler yazma ayıp ayıppppp tüüüüüüüüSabah kalkabildiniz mi bari. Eee tabi haklısın sende 4 hatta 10 saatte sürebilirdi . O kadar ickiyle çocuk mahvolmuştur , kolaymı .. bi türlü boşalamamıstır yazık
Ya o ses beni deli ediyor var ya. Pc fanida ses yapıyor tabi de tamirat oncesi yoktu iste bu ses eskiden.Bizim dolabın üstüne eski kedimiz çıkmış. Buzluğun kapağını açmış, tüm gece öyle kalmış. Dolap sağlam ama fan ses yapıyorFonksiyonda sıkıntı olmadığı için ellemedik. O yüzden yardımcı olamıyorum sdfgs
ex sevgiliyi anlarım da eski kedi nasıl oluyor?Bizim dolabın üstüne eski kedimiz çıkmış. Buzluğun kapağını açmış, tüm gece öyle kalmış. Dolap sağlam ama fan ses yapıyorFonksiyonda sıkıntı olmadığı için ellemedik. O yüzden yardımcı olamıyorum sdfgs
Ne yazdım kız . Ha orgazm ha bosalma ... tövbe töbe... sabaha kadar seks konuşuyorlar banamısın demiyorlar minnacık bişey yazdım hemen hoppp çocuk çocuk okurmusmus ta. Çocuk çocuğun ne işi var bu saatte , yatsın veletlerçoluk çocuk var aramızda ölee şeyler yazma ayıp ayıppppp tüüüüüüüü
Uyumadığımız için sabah kalkmak zor olmadıSabah kalkabildiniz mi bari. Eee tabi haklısın sende 4 hatta 10 saatte sürebilirdi . O kadar ickiyle çocuk mahvolmuştur , kolaymı .. bi türlü boşalamamıstır yazık
maşallahhhhhhhhhhUyumadığımız için sabah kalkmak zor olmadı. He ya boşalamadığı için gece 1'e doğru başlayıp sabah 7'de bıraktık İlk kez iki hafta ayrı kalmıştık. 13 şubat gecesi bir araya geldik. İlk sevgililer günü , hasret de olunca... Bir de en komiği ben önceki gün zehirlenmiştim. Serum yemiştim de sevgilim beni hastaneden almıştı. Üstüne pizza yiyip bu kadar içmiştik İyi tekrar acillik olmamışım . Ertesi gün benimki dışarı çıktı. Ben tüm gün uyudum . Akşam geldi sevişip uyumuştuk yine
Dogruex sevgiliyi anlarım da eski kedi nasıl oluyor?
Ya o çok manyak bir hayvandı. Rambo gibiydi yani. Ev fazla geliyordu ona. Yavruyken aldık evimize kıyamayıp. Evin anasını ağlattı. Tv'yi bozdu, çizdi, buzdolabını çizdi. Benim kedim var hiç böyle değilex sevgiliyi anlarım da eski kedi nasıl oluyor?
Vay be ne günlermiş . Hiç unutmam benimde söyle bir anım var .... hahaha yermiyim bu numaraları benUyumadığımız için sabah kalkmak zor olmadı. He ya boşalamadığı için gece 1'e doğru başlayıp sabah 7'de bıraktık İlk kez iki hafta ayrı kalmıştık. 13 şubat gecesi bir araya geldik. İlk sevgililer günü , hasret de olunca... Bir de en komiği ben önceki gün zehirlenmiştim. Serum yemiştim de sevgilim beni hastaneden almıştı. Üstüne pizza yiyip bu kadar içmiştik İyi tekrar acillik olmamışım . Ertesi gün benimki dışarı çıktı. Ben tüm gün uyudum . Akşam geldi sevişip uyumuştuk yine
Iyi gecelerherkese iyi geceler dostlar.yarın geyik sohbetimize hepinizi bekliyoruz.milletin dertleriyle stress yüklenmeyin boşa.çıkın çıkın gelin anammmm seda ablanızın dediği gibi
Bide finshi gorup gorup tekrarlamak var. Kiz yarami desme beUyumadığımız için sabah kalkmak zor olmadı. He ya boşalamadığı için gece 1'e doğru başlayıp sabah 7'de bıraktık İlk kez iki hafta ayrı kalmıştık. 13 şubat gecesi bir araya geldik. İlk sevgililer günü , hasret de olunca... Bir de en komiği ben önceki gün zehirlenmiştim. Serum yemiştim de sevgilim beni hastaneden almıştı. Üstüne pizza yiyip bu kadar içmiştik İyi tekrar acillik olmamışım . Ertesi gün benimki dışarı çıktı. Ben tüm gün uyudum . Akşam geldi sevişip uyumuştuk yine
Yok kuzum, anne babamın yıllardır kullandığı şey, neredeyse benle yaşıt yaniYa o ses beni deli ediyor var ya. Pc fanida ses yapıyor tabi de tamirat oncesi yoktu iste bu ses eskiden.
Garanti varsa cagir bence sonra cok meblağ cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?