- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #10.881
Enişte hariç sevemedim hiç biriniDoğrudur . Kilis tarafında çok cingene var , daha doğrusu tam ismini bilmiyorum ama değişik insanlar . Konuşmaları , davranışları vs çok farklı insanlar
Enişte iyiyse gerisini boşverEnişte hariç sevemedim hiç birini
Lavuk seni neden üzdü? Bıçak çekecek kadar delirtiğine göre ne yaşattı sana varya ciğerlerini sökesim geldi şimdiYok yok sen merak etme
Hatırlamıyorum ki . 13 sene önceydiLavuk seni neden üzdü? Bıçak çekecek kadar delirtiğine göre ne yaşattı sana varya ciğerlerini sökesim geldi şimdi
Hatırlamıyorum ki . 13 sene önceydi
yurtdışında yemek işinde olanlar iyi kazanıyorlarr vallaGöçmen almıyor mu sizin isveç yahu gelip Restorant açalım
Almıyor sanırımGöçmen almıyor mu sizin isveç yahu gelip Restorant açalım
benim kız nasıl gelecek o zamannnn.evlenmesii lazımmmmmAlmıyor sanırım
Bizim insanlarımız cidden akılsız. Gider McDonald's yeryurtdışında yemek işinde olanlar iyi kazanıyorlarr valla
Benim gibi insanı almıyorsa intihar etsin o isveçAlmıyor sanırım
Halim kalmadı.Katibin Ruhu iki satır bir şey yaz yahuuuu anca gülüyorsunnnn
neden çocuklar mı yorduuu?Halim kalmadı.
Ruhum yoruldu.neden çocuklar mı yorduuu?
hepimiz yorgunuz bu aralarrr.maskeden bıktımmmmm virüstenn bıktımmmmm.günlerimm hep aynıııı bıktımmmmmmmRuhum yoruldu.
Giriş nedenim pandemiden dolayı can sıkıntısı işte.hepimiz yorgunuz bu aralarrr.maskeden bıktımmmmm virüstenn bıktımmmmm.günlerimm hep aynıııı bıktımmmmmmm
evet ben de öylee.pandemiden önce siteye girmiyordum tam 1 seneden fazla hiç giriş yapmadımmm.ama evde sıkılıyorummm ondan burdayımm.bir de güzel arkadaşlar edindimmm .Giriş nedenim pandemiden dolayı can sıkıntısı işte.
Ben ek olarak nevroz da edindim.evet ben de öylee.pandemiden önce siteye girmiyordum tam 1 seneden fazla hiç giriş yapmadımmm.ama evde sıkılıyorummm ondan burdayımm.bir de güzel arkadaşlar edindimmm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?