- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #10.901
ben bile korktummmmStefan Löfven Senin Totonu Keserim lan al beni isveçe yoksa Mutfak malzemesleri ile işkence ederim sana
depresyon ilaçları satış patlaması yapmışş zatenn.nevroz şizofreni paranoyaaaa yok yok hepimizdeeeBen ek olarak nevroz da edindim.
depresyon ilaçları satış patlaması yapmışş zatenn.nevroz şizofreni paranoyaaaa yok yok hepimizdeee
sabah kızla uğurböceği arayacağız bulursak 1 gün evde kalacakkkk.sonra gene doğaya salacağızzzHuzur huzur huzur... Kavga etmekte nedir insan evinde huzurlu olmalı can sıkıntısından şaşırdı millet bence
Uğur böceğini ne yapacaksınızsabah kızla uğurböceği arayacağız bulursak 1 gün evde kalacakkkk.sonra gene doğaya salacağızzz
kızım çok seviyor bardağa koyuyoruz üstünü jelatinle kaplayıp büyük delikler açıyoruz üzüm yaprak vs de koyuyoruz 1 gün bizle yaşıyorr.en son adını michael koymuştuuuu kış günü bulduk valla 1 ay önceeeUğur böceğini ne yapacaksınız
Bulursunuz insallah..kızım çok seviyor bardağa koyuyoruz üstünü jelatinle kaplayıp büyük delikler açıyoruz üzüm yaprak vs de koyuyoruz 1 gün bizle yaşıyorr.en son adını michael koymuştuuuu kış günü bulduk valla 1 ay önceee
geçen hafta da kuş evi yapıp dala astıkkk ona da bakacağızzzz kuş gelmiş mi diyeee.iyi gecelerrrrrrrrBulursunuz insallah..
Hoşbuldum yavrumamanınn nuriii bey gelmişşş.hoşgeldinn bakemmmmm
alma gunah imi ben dun uyuyordumPolo33 demi sizinle başka konularda şak şak yapıyor
Aybush sen tam polyanasın yemınleHuzur huzur huzur... Kavga etmekte nedir insan evinde huzurlu olmalı can sıkıntısından şaşırdı millet bence
Reis hoşgeldinalma gunah imi ben dun uyuyordum
Hosbulduk. bensiz sohbetmı olurReis hoşgeldin
Neden coneğmmmAybush sen tam polyanasın yemınle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?