- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #10.861
Oyyy bizim buralara gel benim özel fırın var yaparım hemenvicdansızzzzz.ağzımın kenarlarından sular damlıyorrr şimdiiii
benim kız kendinden 25 yaş büyük kuzenlerine bile adıyla hitap eder.onlar da memnun gençç görüldükleri içinnnnÖylesin de bizde adettir . İki yaş bile olsa eller öpülür . Gerçi pandemi döneminde öpmeseler daha iyihatırlıyorum da ben küçükken bir kuzenim vardı benden bir kaç yaş büyüktü . Zorla çocuğun ellerini öptürürlerdi , o kaçar bende kovalardım elimi öpmek için
Benim dolapta da var biraz . Sabah kız getirmiş yemek icin ama unutmuş zavallı . Kime niyet kime kısmetvicdansızzzzz.ağzımın kenarlarından sular damlıyorrr şimdiiii
ellerineeee sağlıkkkkk becerikli hatunsunn belliiiyanına da ayrannnnn offf offffOyyy bizim buralara gel benim özel fırın var yaparım hemenbunuda kendim için yapmıştım kendi sevdiğim gibi
Zaten bende gıcıklık olsun diye öpüyordumbenim kız kendinden 25 yaş büyük kuzenlerine bile adıyla hitap eder.onlar da memnun gençç görüldükleri içinnnn
Antep de mi öyle adet varÖylesin de bizde adettir . İki yaş bile olsa eller öpülür . Gerçi pandemi döneminde öpmeseler daha iyihatırlıyorum da ben küçükken bir kuzenim vardı benden bir kaç yaş büyüktü . Zorla çocuğun ellerini öptürürlerdi , o kaçar bende kovalardım elimi öpmek için
ex in pizzasidır oooooBenim dolapta da var biraz . Sabah kız getirmiş yemek icin ama unutmuş zavallı . Kime niyet kime kısmet
Antep’te el öpme adeti hala var . Ama ben sadece yaşlıların ellerini öpüyorum daha doğrusu öpmek zorunda kalıyorum , çünkü zorla uzatıyorlar öp diyeAntep de mi öyle adet varAntep de adetler değişti yavrum güzelim boşver sen adetleri ben adetleri sevmem
Evet muhakkakex in pizzasidır ooooo
Doğrudur. Belki Bizim Dünürler CingenedirAntep’te el öpme adeti hala var . Ama ben sadece yaşlıların ellerini öpüyorum daha doğrusu öpmek zorunda kalıyorum , çünkü zorla uzatıyorlar öp diye. Teyzemler var mesela benden en az 30 yaş büyükler onlara sarılırım yanaklarından öperim
Bende sana yardımcı olurumSenin ex in pissa sını yerle bir edicem
Kim onlar ?Doğrudur. Belki Bizim Dünürler Cingenedir
Onların kökü Kilis miş
Ağızını burnunu dağıtırım onunBende sana yardımcı olurum
Ablamın Eşinin tarafıKim onlar ?
Bende Mısır patlatır bi güzel izlerim siziAğızını burnunu dağıtırım onunPizza Küreği ile dalarım
İzle dur gülmekten altına işemedeBende Mısır patlatır bi güzel izlerim sizi
Doğrudur . Kilis tarafında çok cingene var , daha doğrusu tam ismini bilmiyorum ama değişik insanlar . Konuşmaları , davranışları vs çok farklı insanlarAblamın Eşinin tarafı
Yok yok sen merak etmeİzle dur gülmekten altına işemede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?