geyik bizim işimiz

tam 4 kişinin telefonuna bakmadımm canım konuşmak istemediği için.bir tanesi 5 kere aradıı diğerleri birer kere.

Benide nerdeyse hergün arayan bir arkadaş var . Bir gün aramadı bende merak ettim aradım . Kadın meğer corona olmuş ondan aramamış
2 günde bir arayan teyze var kendini çok seviyorum ama her aradığında ne yapıyorsunn diye soruyor.teyzemmmm ne yapayımm malumm corona evde pinekliyorumm işte ne soruyorsun hergün hergün diyemiyorumm tabiiii.tek tek anlatıyorumm kırılmasınn diyee

Benim annemde her aradığım da aynı şeyleri soruyor . Kızım gecemi çalışıyorsun ? Kim bakıyor çocuklara sen çalışırken ? Kocanla hala barışmadınız mı ? Allah’ım kafayı yiyeceğim . Abim anlatmış bizim ayrıldığımızı ama kadın alzheimer olduğu icin kaseti her defasında basa sarılıyor

olsun boşver varsın kafasındaki gibi bilsin ne zararı var sana.ama ex i sopalamayı düşündüğümüzü annene sakın söylemeeee

olsun boşver varsın kafasındaki gibi bilsin ne zararı var sana.ama ex i sopalamayı düşündüğümüzü annene sakın söylemeeee
Kadın her defasında ayrılma şokunu yaşıyor , Buda onun sağlığını olumsuz etkiliyor . Dahası bana tekrar bir araya gelin diye baskı yapıyor

Kadın her defasında ayrılma şokunu yaşıyor , Buda onun sağlığını olumsuz etkiliyor . Dahası bana tekrar bir araya gelin diye baskı yapıyor
anneler öyledir.hele eski nesil ölene kadar evliliğe inanırlar.bakarız anne de geçç nolacakk kalbi kırılmasınn.gaziantepte yaşıyor galiba şimdi değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…