- 10 Nisan 2014
- 43.932
- 116.677
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #10.961
her gün mutfağı elden geçireceğimm diyorumm olmuyorrrr.sadece yemek yapıp toplayıp çıkıyorummAllah razı olsun bacım rabbım hayırlı olanı versın inşallah
aman hergun yapıyoruz da ne oluyorher gün mutfağı elden geçireceğimm diyorumm olmuyorrrr.sadece yemek yapıp toplayıp çıkıyorumm
yemek yaptımmm yürüyüşe gittimTopigin ceyosu naber ? Nerelerdesin sen ?
Bende yemek yaptım , alışveriş yaptım çocukları aldım yemek yedirdim sormadın ama ben yinede söyliyim dedimyemek yaptımmm yürüyüşe gittim
Hayırdır ? Konuşmak istemiyorsun sanırımtam 4 kişinin telefonuna bakmadımm canım konuşmak istemediği için.bir tanesi 5 kere aradıı diğerleri birer kere.
sen daima iyisinnn.ondan gerek görmedimm kuzummmmBende yemek yaptım , alışveriş yaptım çocukları aldım yemek yedirdim sormadın ama ben yinede söyliyim dedim
kişilerle sorunum yokk.telefonla konuşmak istemedii canımmmHayırdır ? Konuşmak istemiyorsun sanırım.
Bahaneye baksen daima iyisinnn.ondan gerek görmedimm kuzummmm
Benide nerdeyse hergün arayan bir arkadaş var . Bir gün aramadı bende merak ettim aradım . Kadın meğer corona olmuş ondan aramamışkişilerle sorunum yokk.telefonla konuşmak istemedii canımmm
2 günde bir arayan teyze var kendini çok seviyorum ama her aradığında ne yapıyorsunn diye soruyor.teyzemmmm ne yapayımm malumm corona evde pinekliyorumm işte ne soruyorsun hergün hergün diyemiyorumm tabiiii.tek tek anlatıyorumm kırılmasınn diyeeBenide nerdeyse hergün arayan bir arkadaş var . Bir gün aramadı bende merak ettim aradım . Kadın meğer corona olmuş ondan aramamış
Benim annemde her aradığım da aynı şeyleri soruyor . Kızım gecemi çalışıyorsun ? Kim bakıyor çocuklara sen çalışırken ? Kocanla hala barışmadınız mı ? Allah’ım kafayı yiyeceğim2 günde bir arayan teyze var kendini çok seviyorum ama her aradığında ne yapıyorsunn diye soruyor.teyzemmmm ne yapayımm malumm corona evde pinekliyorumm işte ne soruyorsun hergün hergün diyemiyorumm tabiiii.tek tek anlatıyorumm kırılmasınn diyee
olsun boşver varsın kafasındaki gibi bilsin ne zararı var sana.ama ex i sopalamayı düşündüğümüzü annene sakın söylemeeeeBenim annemde her aradığım da aynı şeyleri soruyor . Kızım gecemi çalışıyorsun ? Kim bakıyor çocuklara sen çalışırken ? Kocanla hala barışmadınız mı ? Allah’ım kafayı yiyeceğim. Abim anlatmış bizim ayrıldığımızı ama kadın alzheimer olduğu icin kaseti her defasında basa sarılıyor
Kadın her defasında ayrılma şokunu yaşıyor , Buda onun sağlığını olumsuz etkiliyor . Dahası bana tekrar bir araya gelin diye baskı yapıyorolsun boşver varsın kafasındaki gibi bilsin ne zararı var sana.ama ex i sopalamayı düşündüğümüzü annene sakın söylemeeee
anneler öyledir.hele eski nesil ölene kadar evliliğe inanırlar.bakarız anne de geçç nolacakk kalbi kırılmasınn.gaziantepte yaşıyor galiba şimdi değil mi?Kadın her defasında ayrılma şokunu yaşıyor , Buda onun sağlığını olumsuz etkiliyor . Dahası bana tekrar bir araya gelin diye baskı yapıyor
Evet , sağlık sorunları nedeniyle artık oraya yerleştiler .anneler öyledir.hele eski nesil ölene kadar evliliğe inanırlar.bakarız anne de geçç nolacakk kalbi kırılmasınn.gaziantepte yaşıyor galiba şimdi değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?