- 10 Nisan 2014
- 43.931
- 116.675
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #11.001
evde işlerim oluyor devamlı burda nöbet mi tutayımm.hem artık patron polooooCeyomuz kendi topigini bırakıp başka torpiklerde sohbet ediyor : anımsatma :
Ona devrettin yani ...evde işlerim oluyor devamlı burda nöbet mi tutayımm.hem artık patron poloooo
o da görünmüyor bir geliyor bir gidiyor buluşamıyoruzOna devrettin yani ...
Bende gelip bakıyorum kimse yok . Sonra başka topiklere gidince adım haine çıktıo da görünmüyor bir geliyor bir gidiyor buluşamıyoruz
gittiğin topiğe bağlııı.malum topiğe gidenler evet haindirrrrrrrrBende gelip bakıyorum kimse yok . Sonra başka topiklere gidince adım haine çıktı
Ayol kardeşiz biz , hepimiz Adem ve Havva’nın çocuklarıyızgittiğin topiğe bağlııı.malum topiğe gidenler evet haindirrrrrrrr
niye uzuldun gız sen olOna devrettin yani ...
Topigini sana satmışniye uzuldun gız sen ol
cıksssss ben herkesle kardeş olmak istemiyorummm .üstün ırklarla hele hiçç işim olmazzzzzAyol kardeşiz biz , hepimiz Adem ve Havva’nın çocuklarıyız
bedava verdimmmmTopigini sana satmış
Psikolog doktorlarla mı bilecıksssss ben herkesle kardeş olmak istemiyorummm .üstün ırklarla hele hiçç işim olmazzzzz
vurdu ve gol oldu mesaj yerıne ulastıcıksssss ben herkesle kardeş olmak istemiyorummm .üstün ırklarla hele hiçç işim olmazzzzz
ne psıkolog ne psıkologPsikolog doktorlarla mı bile
Sen kolay kolay bedava vermezsin , kesin karşılığında bişeyler istemişsindirbedava verdimmmm
bak onu bi düşüneyim ailede her çeşit doktor var ama psikiyatrist yokkkkPsikolog doktorlarla mı bile
anladım ben sızı sızı 25 yasındayım kucukmuyumAnladı osen küçüksün yaşın tutmaz
Bizim konular +25 üstü konularanladım ben sızı sızı 25 yasındayım kucukmuyum
Psikiyatr mıydı ben psikolog diye hatırlıyorumbak onu bi düşüneyim ailede her çeşit doktor var ama pisikiyatr yokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?