- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #10.981
Aleyna Aleykume selam bacım elhamdülillah sukur ıyıyız sen nasılsınSelam kızlar nasilsiniz
hoşgeldin.yüzünü gören cennetlikkk valla
kım dedı kız onupolo evdeki aynaları kaldırmaya karar verdim.alimallahh cinsel tercihimiz değişirmişşşşş onlara bakarsakkkkk
ismi lazımm değillllkım dedı kız onu
bizler iyiyiz sen nasılsın görüşmeyeli?Selam kızlar nasilsiniz
Şükür ben de iyiyim Rabbim iyilik saglik versinAleyna Aleykume selam bacım elhamdülillah sukur ıyıyız sen nasılsın
Oy oy ozlenmisizhoşgeldin.yüzünü gören cennetlikkk valla
Hadi canim nereden cikti o?polo evdeki aynaları kaldırmaya karar verdim.alimallahh cinsel tercihimiz değişirmişşşşş onlara bakarsakkkkk
Şükür iyiyim canim evdeyim haftasonu sessiz sakin zaman geçirdim arada o da lazimmis onu farkettimbizler iyiyiz sen nasılsın görüşmeyeli?
gene mi çokluu alıntııııııŞükür ben de iyiyim Rabbim iyilik saglik versin
Oy oy ozlenmisizhosbuldum canim
Hadi canim nereden cikti o?
Ha şu vardir, yatak odasında olmamasi daha iyi kabul edilir feng shuiye gore, sebebi de eşler arasi aldatma olur inanci var diye okumus ya da duymustum
Şükür iyiyim canim evdeyim haftasonu sessiz sakin zaman geçirdim arada o da lazimmis onu farkettim
Tabiikisigene mi çokluu alıntıııııı
seni yatırım topiğine etiketledim.altın gümüş arsa borsa 2. el eşya satışı her konu oradaaa.mune de ordaaa aradaaaTabiikisi
biri bizi gözetliyorrrr
sen takılma oyle seylere yatühhh kızın yeni odasını da aynalı dolaplı almışımmmm.nolacakk şimdiiii?
Gördümseni yatırım topiğine etiketledim.altın gümüş arsa borsa 2. el eşya satışı her konu oradaaa.mune de ordaaa aradaaa
senin geldiğinden haberim yok benim deaaaa kımse yok
Ceyomuz kendi topigini bırakıp başka torpiklerde sohbet ediyor : anımsatma :senin geldiğinden haberim yok benim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?