- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #1.101
Ziyarette bu kadar ara olmasını sonradan fark edince üzüldümSizinki de biraz fazla durulmus ama sevgiliik icin
Evet, 5 yılı ekimde doldurduk :) Bir atansam evlilik yoluna gireceğiz de mülakat tarihi bile açıklanmıyor hâlâHala berabermisiniz?
Amin insallah. Allah herkese saglik sihhat sifa versin.Dönem dönem oluyor. Ozon tedavisine ilk başladığımızda tamamen iyileşmiş gibiydi neredeyse. Epilepsi nöbetleri başladı sonradan. Geçen yıl ağustosta oldu, aralıkta oldu. Yaklaşık 6 ay ara iyiymiş. Bu yıl da daha bu ay oldu. Epilepsi ilacına başlandı, şu an daha iyi. Daha sakin, garip ki babamın ve benim adlarımızı biliyor. Canım kızım güzel kızım diye öpmeye falan başladı bu araPsikolojik ihtiyaçları için yardımcı bir abla geliyor haftada iki gün. O da iyi gelmeye başladı. Her yeni tedavi için düşüncem kötüleşmesini yavaşlatsa yeterli.
Umarım hayalilerin gerçek olur ...Evet, 5 yılı ekimde doldurduk :) Bir atansam evlilik yoluna gireceğiz de mülakat tarihi bile açıklanmıyor hâlâ
Sonradan düzenledim mesajımı daUmarım hayalilerin gerçek olur ...
Duzene dönünce de olur canim. Bir sure sonra yapsak mi ya ? Yorgunum , yok ya yarin falana geliyor konuZiyarette bu kadar ara olmasını sonradan fark edince üzüldümDuş almamıştım birkaç gün, bir iki sefer ondan oyaladım Bir de ilk hafta fazla olmuştu İlk anlık hasret giderme olunca. Düzene dönünce bu kadar durulmalar olmaz umarım Yılın 6-7 ayı görüşemeyince alışmış olmayalım
Benimkinin bu ara arttı libidosu, beni geçtiDuzene dönünce de olur canim. Bir sure sonra yapsak mi ya ? Yorgunum , yok ya yarin falana geliyor konu
Sonra o olay geri plana atiliyor yani genelde ister istemez. Sende her seferinde niye boyle demiyorsun tabi alisiyorsun. Sana da fazla gelmeye başlıyor ama uzun ara olunca genelde kadinlar sorguluyor oyle filmlerdeki gibi erkek yaldir yaldir kosmuyor yani konulardan da gormussundur
Aslında ben İngiltere’den geldim buraya . Tüm ailem orda . Gerçi annem ve babam suan Türkiye’de. Ailem daha ben 17 yaşındayken bir akrabayla evlendirme planları yapmıştı. Bende bunu öğrenince itiraz ettim ama bizim orda maalesef bilindik bir düşünce tarzı var. Bende gizlice isvece kaçtım.Sonradan düzenledim mesajımı daSenin İsveç hikayen nedir, biraz da sen anlat, nasıl gittin oralara :)
Zaten o zamanki alkolleri almaya kalksak biz altindan kalkamayiz tam zamaninda manitacilik yapmışızBenimkinin bu ara arttı libidosu, beni geçtiDönem dönem değişiyor galiba. E tabi yani öğrenciyken işimiz gücümüz yoktu. Bölümümüz de rahattı görece. Bir de bizim bölümün en durgun zamanlarında görüşmeye başladık biz. Maç izle, oyun oyna, alkol, pizza, seksle geçti 2 yılımız. Yeterli bence Artık sorumluluklar var, iş güç var. Sabah 7'ye kadar sevişsek nasıl gidip ders anlatırız bir de Sadece o zamanki tükettiğimiz alkol şimdi komaya sokar bizi zaten. Buna çoluk çocuk da eklenince, onlar uyuduğunda fırsat kollayacak hale geliriz artık .
45 gün kaldı diyor imzanda, kocaman olmuş ne güzel. Kolay bir doğum olmasını dilerim, sağlıcakla al kucağına miniğini, cinsiyetini öğrendiniz mi?
Çok da güzel bir ülke seçmişsin tüm bunları yapmak için. Umarım her şey daha da güzel olur senin için. Evli misin? Ben sizin tanışma kısımlarını kaçırdım galiba birazAslında ben İngiltere’den geldim buraya . Tüm ailem orda . Gerçi annem ve babam suan Türkiye’de. Ailem daha ben 17 yaşındayken bir akrabayla evlendirme planları yapmıştı. Bende bunu öğrenince itiraz ettim ama bizim orda maalesef bilindik bir düşünce tarzı var. Bende gizlice isvece kaçtım.
Burda abim vardı ama ben yanlız yaşamak istedim. Hem okul hem part-time iş kendi ayaklarımın üstünde durmaya çalıştım. İyiki öyle yapmısım hala kendi ayaklarımın üstünde durabiliyorum kimseye muhtaç olmadan
Hayır ayrıldık biz. Suan çıkamamız lazım. Sonra uzun uzun yazarımÇok da güzel bir ülke seçmişsin tüm bunları yapmak için. Umarım her şey daha da güzel olur senin için. Evli misin? Ben sizin tanışma kısımlarını kaçırdım galiba biraz
Kız deyince ben ayrı bir eridim buradaZaten o zamanki alkolleri almaya kalksak biz altindan kalkamayiz tam zamaninda manitacilik yapmışızhem eve hem ickiye hem yemege ver allah ver.
Amin insallah❤ ogrendik kızımız olacak insallah ☺
Tamamdır, iyi geceler :)Hayır ayrıldık biz. Suan çıkamamız lazım. Sonra uzun uzun yazarım
. Herkes erkek dedi bana nerdeyse tahmin olarak ben hep icimden kiz istiyordum ne yalan diyim ilkini hani illa bir dusunce oluyor bence icinde. Zaten his olarakta kiz gibi hissediyordum ama o kadar cok erkek bence diyen vardi ki doktor koz dedginde inanamadim resmen 2. Ye bas ka doktora baktirdimKız deyince ben ayrı bir eridim buradaDünyalar güzeli bir kız kuzenim var, küçük. Sarışın mavi gözlü bıcır bıcır. Sevgilimi dürtüyorum ben de "bunun gibi çıkacaksa hemen yapalım" diyorum O da çıkmazsa iade edemeyiz diyor Kız çocuk dedin mi ben ayrı bir bitiyorum nedense. Öğrenciyken de hep kızların daha akıllı uslu sakin ve çalışkan olduğunu gözlemlerdim. Sanırım bundan birazı
Ben de bu uyuşukluğumla kolik ve sonrasında da hiperaktif bebekleri çekecekmişim gibi geliyor ya. Herkes erkek dedi bana nerdeyse tahmin olarak ben hep icimden kiz istiyordum ne yalan diyim ilkini hani illa bir dusunce oluyor bence icinde. Zaten his olarakta kiz gibi hissediyordum ama o kadar cok erkek bence diyen vardi ki doktor koz dedginde inanamadim resmen 2. Ye bas ka doktora baktirdim
Ben küçüklüğümden beri gece uykusunu sevmem. Gece yatmaz sabah kalkmazlardanim.Ben de bu uyuşukluğumla kolik ve sonrasında da hiperaktif bebekleri çekecekmişim gibi geliyor yaAğzımı hayra açayım hahaha Elbette ki sağlıklı olduktan sonra cinsiyet asla önemli değil anca insanların aklında oluyor bazen bir kızım/oğlum olsun şunları şunları yapayım, şöyle yetiştireyim vs. O yüzden merak edip sordum :) Bir biz kaldık burada, sen niye uyuyamıyorsun?
Çok çok geçmiş olsun noral hastalıklara çok üzülüyorumYok kız ben bu saatlerde ayaktayım ya, gündüzleri uyuyorum, onlar müziği gündüz açıyorAnnem Alzheimer hastası da, müzikle sakinleşiyor yoksa evin içinde söve söve volta atıyor
Kimle konuşsam aaa erken yaslanirsin geceleri uyu diyorBen küçüklüğümden beri gece uykusunu sevmem. Gece yatmaz sabah kalkmazlardanim.bu donemde de hep evdeyim sirazem hepten kaydi efor yok ki yorulup uyuyayım ya da yuruyeyim iki oksijen alayim kafam acilsin falan.
Sen
Benzeri, okul veya iş olmadığı sürece böyle oluyor. 10-12 saatten aşağı kalkamıyorum bu ara. Gece uykusunu da alamadığım için sanırım. Eve kapanmak iyice mahvetti hepimizi diyeceğim de, benim normal hayatım da karantinadan farksız. Sevgilimin önceki oyun bilgisayarını aldım bir de, mis. Oyun oynayarak sabahlıyorum bir aydırBen küçüklüğümden beri gece uykusunu sevmem. Gece yatmaz sabah kalkmazlardanim.bu donemde de hep evdeyim sirazem hepten kaydi efor yok ki yorulup uyuyayım ya da yuruyeyim iki oksijen alayim kafam acilsin falan.
Sen
Buyumezsin uyumazsan boyun uzamaz derler ama 170 im. Alışkanlık , huy sanirim. Evet kiminin makyajli makyajsiz fark etmiyor. Saglikli mi bu uyku asla ama napalim sevmiyoruz.Kimle konuşsam aaa erken yaslanirsin geceleri uyu diyor
Zaten benzer bı kesimde makyaj yapma cildin bozulur derdi
Makyaj yaptığım yok ama burnumun üstü siyah nokta tarlası naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?