- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #11.061
Bitti çok şükür . Kahve makinam bozulmuştu onu mağazaya götürdüm . Garantisi geçmiş ama görevli yardımcı oluruz dedi . Bakalım umarım işe yarar , hem pahalıydı hemde çok az kullanmıştımKolay gelsin canım yardım lazımmı
Yardımcı oluruz demişler ne güzel işte bozma morelini. Kahve makinası markası nedir?Bitti çok şükür . Kahve makinam bozulmuştu onu mağazaya götürdüm . Garantisi geçmiş ama görevli yardımcı oluruz dedi . Bakalım umarım işe yarar , hem pahalıydı hemde çok az kullanmıştım
Yardımcı oluruz demişler ne güzel işte bozma morelini. Kahve makinası markası nedir?
Sorunu neydi? Parça değiştirmeden yapılırsa ücret almazlar.Böyle bişeydi Eki Görüntüle 2779733
Bilmiyorum ki , bir anda calısmayıverdi. Adam numaramı aldı eğer halledilecek bişeyse arayacak .Sorunu neydi? Parça değiştirmeden yapılırsa ücret almazlar.
İçindeki elektrik aksamında bir sorun olmuştur basit şekilde halledilir ücret almazlar herhaldeBilmiyorum ki , bir anda calısmayıverdi. Adam numaramı aldı eğer halledilecek bişeyse arayacak .
Ücreti önemli değil . Zaten yeni sayılırdı, atmaktan daha iyi . Sen neler yaptın ? Züloş nasıl ?İçindeki elektrik aksamında bir sorun olmuştur basit şekilde halledilir ücret almazlar herhalde
İyiyim bende Züloş da iyi bugün kahkahalar attırdı bize şebekÜcreti önemli değil . Zaten yeni sayılırdı, atmaktan daha iyi . Sen neler yaptın ? Züloş nasıl ?
Şimdi kocaman olmusturİyiyim bende Züloş da iyi bugün kahkahalar attırdı bize şebek
Büyüdü de hala Cocuk ruhluŞimdi kocaman olmustur
mucuk öptüm pasayı canısıOy yavrum benim yerim onu benkokla benim yerime
İzleme boşver... Yaktın beni ethereum bende ağlıyorum hüngür hüngürmasumlar apartmanı benim tum psikolojimı bozdu yaa bu nedır
aglasama kız yeminle evi kalkıp temızlık istiyorumİzleme boşver... Yaktın beni ethereum bende ağlıyorum hüngür hüngür
yatırım topiğindeyim aybush ta oradaH Heytttt be nerelerdesin
vayyy gelın buraya cabukyatırım topiğindeyim aybush ta orada
Sıyırdım kafayı ben ne temizliği başakşehir gol attı diye yırttım kendimi isyanımı kamufle etmek içinaglasama kız yeminle evi kalkıp temızlık istiyorum
sen de ne fanatik çıktınn ayoll.futbolla yatıp futbolla kalkıyorsunnnSıyırdım kafayı ben ne temizliği başakşehir gol attı diye yırttım kendimi isyanımı kamufle etmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?