- 10 Nisan 2014
- 43.919
- 116.658
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #11.041
tmm sen de nick değiştirip pedagog olarak takılıyorsun sitede artıkımmmmmtamam ben pedagog olmak isterdim
yoh bacı ben bılıyorum mevzuyuGece gece kasınıyon herhaldecey sen anlat istersen
lafta olsaydı gurban herkes kendinı burda bıseyler le tanıtırdı.tmm sen de nick değiştirip pedagog olarak takılıyorsun sitede artıkımmmmm
Güzelde kapanış lafını yemişbizim kızın konusu kapandı mı?tühhhhhhhh
yeni konu açar yine ben de desteklerimm onuuuuuu arkasındayımm daimaaaaGüzelde kapanış lafını yemiş
Akıllanmaz ikiliyeni konu açar yine ben de desteklerimm onuuuuuu arkasındayımm daimaaaa
siz eleştiriyorsunuz da noluyor?bir kulağından giriyor diğerinden çıkıyor.Ama ben destekleyinceeeee seviniyorrrr garibimmmmmAkıllanmaz ikili
İyice gaz veriyorsun da ne oluyor . Gidip yeni bir konu açıyor . Sahi derdi ne şaşkının ?siz eleştiriyorsunuz da noluyor?bir kulağından giriyor diğerinden çıkıyor.Ama ben destekleyinceeeee seviniyorrrr garibimmmmm
heeeUyuyormusunuz
Ben uyumuyorumUyuyormusunuz
İyi nolsun, çocuklar yokken evi temizleyeyim dedim. Gecede işe gidiyorum . Sen nasılsın?kızceler nasılsınız
cok sukur ben de iyiyim.. ev pasam derken gun gectıİyi nolsun, çocuklar yokken evi temizleyeyim dedim. Gecede işe gidiyorum . Sen nasılsın?
Kolay gelsin canım yardım lazımmıİyi nolsun, çocuklar yokken evi temizleyeyim dedim. Gecede işe gidiyorum . Sen nasılsın?
Paşamız nasıllarcok sukur ben de iyiyim.. ev pasam derken gun gectı
pasa cok sukur can uyku saatini bekliyorPaşamız nasıllar
Oy yavrum benim yerim onu benpasa cok sukur can uyku saatini bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?