geyik bizim işimiz

öle miiiii.ha ondann var ailede o zaman istememmmmm dohturrrrrrrrr bilem değilmiş yaniiiiiiii
Psikolog dedinde aklıma geldi . Dün doktorda zamanım vardı oda beni psikoloğa yönlendirdi . Seanstan sonra bana bir ilaç yazdı . Atarax adında bir ilaç . Rahatlatıcı sakinleştirici gibi bişey, aynı zamanda alerji tedavisinde de kullanılıyor .

ben de nick değişip avukatım diye sitede dolanayım barii.avukatlıkla ilgili soru soran olursa da o da kolayyy.dayıma sorar whatsaptann buraya yazarımmm.evetttttt evetttt avukatt olayımm en iyisiiiiiiiii.
Uğraşma derim , basına bela alırsın. Zaten sitede yeterince diplomasız avukat var

biliyorum onu ağır bir ilaç değil annem de kullanıyordu bi araaaa

hiç bir şey yapmıyordu anneme.bunun şurubu da var.kıza çocuk doktoru vermişti 5. hastalık diye bir hastalığa yakalanıncaa
Resmen kandırıyorlar insanları . Bizim bir teyze vardı sürekli 112 arar ölüyorum çabuk gelin derdi . Gidip iki agrı kesici verip yatağına yollar gelirdik alma mazlumun ahını gelir aheste aheste sözü aklıma geldi

bonibon da aynı işi görür.senin iş de terzi kendi söküğünü dikemez olmuşşşş

sizin orda orman fazladır.git ormana avazın çıktığı kadar bağırr say s....v rahatlaaaaa
Gergin değilim ki . Arada uyku problemi yaşıyorum. Örneğin sabah gelip yatıyorum 4 saat sonra kalkıyorum ve sanki tüm gün uyumuşum gibi . Ama gece olunca yorgunluktan basım dönüyor. Doktor son zamanlarda yaşadığım şeylere bağlıyor . Yani bilinç altında farkında olmadan geriyormuşum kendimi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…