- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #11.021
Gece gece kasınıyon herhaldeher yas grubuna uygunum ben
öle miiiii.ha ondann var ailede o zaman istememmmmmPsikiyatr mıydı ben psikolog diye hatırlıyorum
konuyu biliyorrrrrGece gece kasınıyon herhaldecey sen anlat istersen
Uyanık benimle dalga geciyorkonuyu biliyorrrrr
ben de nick değişip avukatım diye sitede dolanayım barii.avukatlıkla ilgili soru soran olursa da o da kolayyy.dayıma sorar whatsaptann buraya yazarımmm.evetttttt evetttt avukatt olayımm en iyisiiiiiiiii.Uyanık benimle dalga geciyor
Psikolog dedinde aklıma geldi . Dün doktorda zamanım vardı oda beni psikoloğa yönlendirdi . Seanstan sonra bana bir ilaç yazdı . Atarax adında bir ilaç . Rahatlatıcı sakinleştirici gibi bişey, aynı zamanda alerji tedavisinde de kullanılıyor .öle miiiii.ha ondann var ailede o zaman istememmmmmdohturrrrrrrrr bilem değilmiş yaniiiiiiii
Uğraşma derim , basına bela alırsın. Zaten sitede yeterince diplomasız avukat varben de nick değişip avukatım diye sitede dolanayım barii.avukatlıkla ilgili soru soran olursa da o da kolayyy.dayıma sorar whatsaptann buraya yazarımmm.evetttttt evetttt avukatt olayımm en iyisiiiiiiiii.
biliyorum onu ağır bir ilaç değil annem de kullanıyordu bi araaaaPsikolog dedinde aklıma geldi . Dün doktorda zamanım vardı oda beni psikoloğa yönlendirdi . Seanstan sonra bana bir ilaç yazdı . Atarax adında bir ilaç . Rahatlatıcı sakinleştirici gibi bişey, aynı zamanda alerji tedavisinde de kullanılıyor .
bananeee avukatım bundan sonraa.sen de doktorsunnnn.sağlık bilginn çokkk zaten sektörün içindesinnn.kimsee anlamazzzzz doktor hanımmmmmmUğraşma derim , basına bela alırsın. Zaten sitede yeterince diplomasız avukat var
Eczacı kızda yorgunlaştırıyor ağırlaştırıyor diyor . Yani ben uyku ilacı istedim bana verdiğine bakbiliyorum onu ağır bir ilaç değil annem de kullanıyordu bi araaaa
Oda tekstil kraliçesiPolo33 sen de bir meslek seççç.nasılsa uydurunca oluyorrrrr.
hiç bir şey yapmıyordu anneme.bunun şurubu da var.kıza çocuk doktoru vermişti 5. hastalık diye bir hastalığa yakalanıncaaEczacı kızda yorgunlaştırıyor ağırlaştırıyor diyor . Yani ben uyku ilacı istedim bana verdiğine bak
Resmen kandırıyorlar insanları . Bizim bir teyze vardı sürekli 112 arar ölüyorum çabuk gelin derdi . Gidip iki agrı kesici verip yatağına yollar gelirdikhiç bir şey yapmıyordu anneme.bunun şurubu da var.kıza çocuk doktoru vermişti 5. hastalık diye bir hastalığa yakalanıncaa
bonibon da aynı işi görür.senin iş de terzi kendi söküğünü dikemez olmuşşşşResmen kandırıyorlar insanları . Bizim bir teyze vardı sürekli 112 arar ölüyorum çabuk gelin derdi . Gidip iki agrı kesici verip yatağına yollar gelirdikalma mazlumun ahını gelir aheste aheste sözü aklıma geldi
Genelde bir çok insan kullanıyor bu ilaçları ama faydasını gördüklerini sanıyorlar , psikolojik olarak . Neyse artık bende kendimi psikolojik iyi hissedeceğim artıkbonibon da aynı işi görür.senin iş de terzi kendi söküğünü dikemez olmuşşşş
sizin orda orman fazladır.git ormana avazın çıktığı kadar bağırr say s....v rahatlaaaaaGenelde bir çok insan kullanıyor bu ilaçları ama faydasını gördüklerini sanıyorlar , psikolojik olarak . Neyse artık bende kendimi psikolojik iyi hissedeceğim artık
tamam ben pedagog olmak isterdimPolo33 sen de bir meslek seççç.nasılsa uydurunca oluyorrrrr.
Gergin değilim ki . Arada uyku problemi yaşıyorum. Örneğin sabah gelip yatıyorum 4 saat sonra kalkıyorum ve sanki tüm gün uyumuşum gibi . Ama gece olunca yorgunluktan basım dönüyor. Doktor son zamanlarda yaşadığım şeylere bağlıyor . Yani bilinç altında farkında olmadan geriyormuşum kendimi ..sizin orda orman fazladır.git ormana avazın çıktığı kadar bağırr say s....v rahatlaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?