- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #11.121
yonca neden poseteydı. maksadınız neydı. Aybush hanımYonca yı görünce kendinden geçiyorsu kabını temizledim yonca poşet teydi yiyordu önünden aldım kulübesine koyarken bir zıpladı üzerime direk boynuzu vurdu burnuma
Yoncayı Garajda saklıyorum yağmur gelmesin diye. Poşet içine doldurup götürüyorum yemliğine döküyorumyonca neden poseteydı. maksadınız neydı. Aybush hanım
pek ınanmadım suikast girişimi olmasınYoncayı Garajda saklıyorum yağmur gelmesin diye. Poşet içine doldurup götürüyorum yemliğine döküyorum
Yok ya benim güzel kızım. Kucağıma gelmeye calısıyor kocaman oldupek ınanmadım suikast girişimi olmasın
hadi ınandım dıyelımYok ya benim güzel kızım. Kucağıma gelmeye calısıyor kocaman oldukıskanç kızım benim
kim vurdu kime vurdu ?eeee vurdumu devıyor masallah
Züleyha burnuma vurdu şişirdikim vurdu kime vurdu ?
konu cok uzun bacım aybus sıddette ugramişkim vurdu kime vurdu ?
ayy öyle olsunn bari.çok geçmişş olsunn.insan cinsinden biri şiddet uyguladı sandımm.çok sinirlenmiştimmmm.o bilerek yapmamıştırrrr annişkosuuuu bebek o dahaaaZüleyha burnuma vurdu şişirdi
Bilmeyerek yaptı zatenayy öyle olsunn bari.çok geçmişş olsunn.insan cinsinden biri şiddet uyguladı sandımm.çok sinirlenmiştimmmm.o bilerek yapmamıştırrrr annişkosuuuu bebek o dahaaa
benim de muhabbet kuşum vardı adı nazlıcandı.tam 8 sene baktımm.evladım gibi olmuştu.koltuk kenarlarını kemirirdi delerdi elimi kanatırdı ısırıp gene de çok severdimmm .insanlardan daha iyiler kadir kıymet biliyor o hayvanlarrr .verdiğim her emeğim helal olsun derim hepppBilmeyerek yaptı zatenannesinin prensesi yemeğe daldı zaten anlamadı ne olduğunu galiba
bende pasaya kucuk sus kopekleri oluyor ya onları sahıplenmek İstiyorum ama sonra vazgeçiyorumbenim de muhabbet kuşum vardı adı nazlıcandı.tam 8 sene baktımm.evladım gibi olmuştu.koltuk kenarlarını kemirirdi delerdi elimi kanatırdı ısırıp gene de çok severdimmm .insanlardan daha iyiler kadir kıymet biliyor o hayvanlarrr .verdiğim her emeğim helal olsun derim heppp
doktora göründün mü?tedavisi nasılmışş?ağrın var mı şu an?Bilmeyerek yaptı zatenannesinin prensesi yemeğe daldı zaten anlamadı ne olduğunu galiba
Yok gitmedim kuzum. Hastane 1 tane var pandemi hastahanesi...doktora göründün mü?tedavisi nasılmışş?ağrın var mı şu an?
buyur hocammm huuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?