- 10 Nisan 2014
- 43.912
- 116.646
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #11.161
sen hiç konu açtın mı?rastlamadım daaa?yemı konum 6tas yuzugum neden yok
Bazı kadınlar gerçekten çok güzel.bir kocayı zor bulduk ayollll.baksana bazılarına haftada bir kocaaa varrrrr
hayatım cok sıradan oyle macaralı entrıkalı bır hayatım yokkı benımsen hiç konu açtın mı?rastlamadım daaa?
dur acacagım bır konu. türlü yemegınde olmazsa olmazlar dıye ben ve yemek askısen hiç konu açtın mı?rastlamadım daaa?
güzellikle ilgisi yok ki.allah çirkünnnnn şansı versinnnnnBazı kadınlar gerçekten çok güzel.
yanı lazer yapmayın bakım yapmayınkı o sans bızı bulsungüzellikle ilgisi yok ki.allah çirkünnnnn şansı versinnnnn
ac ac ben hemen damlarımarabamı satıp estetik olsam zengünn gocaaaa bulurmuyummmm diye konu açsammı kii?
Yok yanı, ben gibi 1.53 + 74 kg, vücudunu örtme amacı ile giyinen bir yürüyen patatese bakacak değiller.güzellikle ilgisi yok ki.allah çirkünnnnn şansı versinnnnn
efendimm bendeniz de 1.57 boyyyy 67 kilooo .70 den düşmüşş haliiii.ama güzelimm yahuuu tü tüüüüüü.sen de güzelsindir eminimmmmYok yanı, ben gibi 1.53 + 74 kg, vücudunu örtme amacı ile giyinen bir yürüyen patatese bakacak değiller.
Nassssınbuyur hocammm huuuuuuuuuuuu
ayol ben 170.boy 50 ve ust cıvarı bır hanımefendiyım. yanıefendimm bendeniz de 1.57 boyyyy 67 kilooo .70 den düşmüşş haliiii.ama güzelimm yahuuu tü tüüüüüü.sen de güzelsindir eminimmmm
iyiyimmmmm valla.sen nasılsınnn?huuuuuuuuuuNassssın
sende o korku flımdekı oyuncular gıbısın ayol ya kal ya kalNassssın
Seni gördüm hoş oldumiyiyimmmmm valla.sen nasılsınnn?huuuuuuuuuu
sıskaaa senii 50 kilo kadın mı olurrrr.acilennnn kilo almalısınnn.edit:kıskanç bir şişkonun tavsiyesidirrrrayol ben 170.boy 50 ve ust cıvarı bır hanımefendiyım. yanı
Ben konuk oyuncusende o korku flımdekı oyuncular gıbısın ayol ya kal ya kal
Cilt konusunda şanslıyım, kırışık meyli yok, hiç sigara alkol kullanmadım, başka bişey yok.efendimm bendeniz de 1.57 boyyyy 67 kilooo .70 den düşmüşş haliiii.ama güzelimm yahuuu tü tüüüüüü.sen de güzelsindir eminimmmm
alamıyorum kılo sıskayım. Recep ivedık cakma kasları var bakımda dıplerdeyım ama o cırkın sansı gelmıyor neden acep gelmıyor kı banasıskaaa senii 50 kilo kadın mı olurrrr.acilennnn kilo almalısınnn.edit:kıskanç bir şişkonun tavsiyesidirrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?