- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #11.141
Benim oğlanda geçen gün bana bir kafa attı burnumu kanattı . Bunlar hepten mafya olmuşlarYok gitmedim burnum şişmiş
benim damat mı o yoksaaaa.ama benim kız 2 sene tekvandoya gitti haberi olsunnnnnBenim oğlanda geçen gün bana bir kafa attı burnumu kanattı . Bunlar hepten mafya olmuşlar
Hay senin merakına . Uzak dur kız öylelerinden tutar acısını senden çıkarır sonra . Zaten ulu ortalıkta kavga ediyorlarsa , belalı tipler sayılırlar uzak durmak gerekir öylesinden. .bugun apartmanda ses geliyordu alt komsu kavga edıyordu. sesi evımızın ıcıne geliyordu. ben ve merakım. tabı 1saat bekledım sonra cop atma bahanesiyle komsu ıyı mısınız dedım. sesımızı duydum cocuga bısey mı oldu. dedım.
oda durdu bana verdiği cevap. sanane
hıııı haspam ben sana bısey oldu sandım..
Benim oğlanda geçen gün bana bir kafa attı burnumu kanattı . Bunlar hepten mafya olmuşlar
Yok ay , oğlan bana el kaldıramaz saygılıdır o konuda . Küçük sıpa yaptı. Güya abisiyle oynarken ondan bir iki hareket kapmış gelip bende uyguladı. Zaten milletin maskotu oldun , gelen vuruyor giden vuruyorbenim damat mı o yoksaaaa.ama benim kız 2 sene tekvandoya gitti haberi olsunnnnn
insanlığımı yapayım dedim haspama. yok yaaa dahada umrumda olmazHay senin merakına . Uzak dur kız öylelerinden tutar acısını senden çıkarır sonra . Zaten ulu ortalıkta kavga ediyorlarsa , belalı tipler sayılırlar uzak durmak gerekir öylesinden. .
ondan sonra yok tuafhuuu dedi gitti.neden acabaaaaa?
konu konu gezelimmm hu huuuu yazıp kaçalımmm.valla eğlenceli olurrrondan sonra yok tuaf
sonuc sonra banlanmak olsun he bız gene 1. 2gun sonra donuyıruz sen daha uzun bacıkonu konu gezelimmm hu huuuu yazıp kaçalımmm.valla eğlenceli olurrr
Patatesim ben.yeni evli bir üye var.yüzüğü ince olduğundan belli değilmiş.o yüzden işyerinden her hafta başka kişiden evlilik teklifi alıyormuuşş.e o kadınsa biz neyiz biz kadınsak o neeee?
ben hanzoyum bu kesin meşe odunu kavak agacları yanımda halt etmişker vay anasını goruyonmu benım yuxum 5 tastı bıde alyanstı ben hıc 6tas için konu açmadımyeni evli bir üye var.yüzüğü ince olduğundan belli değilmiş.o yüzden işyerinden her hafta başka kişden evlilik teklifi alıyormuuşş.e o kadınsa biz neyiz biz kadınsak o neeee?
bir kocayı zor bulduk ayollll.baksana bazılarına haftada bir kocaaa varrrrrPatatesim ben.
6 taş yeni mi icat oldu ?7 olmasınn ooo?ben hanzoyum bu kesin meşe odunu kavak agacları yanımda halt etmişker vay anasını goruyonmu benım yuxum 5 tastı bıde alyanstı ben hıc 6tas için konu açmadım
bak fakırlıgım burdan bellı işte daha tasları bilmiyorum6 taş yeni mi icat oldu ?7 olmasınn ooo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?