- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #1.121
Ne bileyim gene markete , avmye, cafeye gidiyorduk yaBenzeri, okul veya iş olmadığı sürece böyle oluyor. 10-12 saatten aşağı kalkamıyorum bu ara. Gece uykusunu da alamadığım için sanırım. Eve kapanmak iyice mahvetti hepimizi diyeceğim de, benim normal hayatım da karantinadan farksız. Sevgilimin önceki oyun bilgisayarını aldım bir de, mis. Oyun oynayarak sabahlıyorum bir aydır
Gerçekten son cümlelerini bende çok sarfediyorum gündüz uyaniksam moralim bozuluyor. Geceden besleniyorum ben.Buyumezsin uyumazsan boyun uzamaz derler ama 170 im. Alışkanlık , huy sanirim. Evet kiminin makyajli makyajsiz fark etmiyor. Saglikli mi bu uyku asla ama napalim sevmiyoruz.
Gunduz diyorum ne yapayim bir yere cikamiyorsun kom kom otur evde , gece oturmak daha hoşuma gidiyor. Gunduz otururken moralim bozuluyor
Senin de annene çok geçmiş olsun. Zor hastalıklar. Anne olması daha da zor. Anneye ihtiyaç hiç bitmiyor, evli de olsan bekar da olsan, yaş da fark etmeden. Her dönemde anneye ayrı bir ihtiyaç var, maddi manevi desteğine ihtiyaç oluyor.Çok çok geçmiş olsun noral hastalıklara çok üzülüyorum
Benim annemde benzer bı rahatsızlığa sahip Allah yardımcımız olsun
O kadar haklısın ki hiç bu açıdan bakmamistimSenin de annene çok geçmiş olsun. Zor hastalıklar. Anne olması daha da zor. Anneye ihtiyaç hiç bitmiyor, evli de olsan bekar da olsan, yaş da fark etmeden. Her dönemde anneye ayrı bir ihtiyaç var, maddi manevi desteğine ihtiyaç oluyor.
Bazen diyorum keşke kendisi olsaydı da fiziksel bir rahatsızlığı olsaydı, benliği sağlam kalsaydı. Sonra diyorum acı çekerdi öyle olsa, şimdi en azından kendi dünyasında, kendi kafasının içinde mutlu. Haline şükrediyorum bunu düşününce.
Kedimin adı Gece, geceleri kim daha çok seviyor yarışmayalımGerçekten son cümlelerini bende çok sarfediyorum gündüz uyaniksam moralim bozuluyor. Geceden besleniyorum ben.
Ayy kedi demeyin banaKedimin adı Gece, geceleri kim daha çok seviyor yarışmayalımŞaka bir yana kedi gibi insanım gerçekten gündüz uyu, geceleri evde fink at, oyun oyna
Kedim üç yıldır benimle, o his hiç geçmiyor hâlâ ağzıma sokuyorumAyy kedi demeyin bana
bu ara kedilere sardim sürekli yavru kedileri izleyip duruyorum videolarda filan.
agzima sokasim geliyo
Ayyyyy inanmayacaksin benimde çiftligimizdeki kedim bunun aynısı.Kedim üç yıldır benimle, o his hiç geçmiyor hâlâ ağzıma sokuyorumKulaklarını ellerini burnunu ısırıyorum severken hafif hafif
Böyle bir bıdığım var, çok bilmiş kendisi, koridorda koşturuyor şimdi ben mayıştım diyeMama da verdim ama illa ben kalkıp onunla oyun oynayayım istiyor. Bu ara birlikte gündüzleri uyuyoruz İlk karantina sürecinde (nisandan temmuza) inanılmaz bağımlı olmuştu bana. 1 cm uzaklaşmıyordu. Oyun oynasam ders çalışsam kucağımda, uyusam üstümde, tuvalette yine elleri dizlerimde öyle bakışa bakışa birlikte tuvaletteydik Oda değiştirsem 5 dk geçmez dibime gelirdi, markete gittiğimde ağlıyordu Ailemin evine döndük, daha çok insanla muhatap olunca geçti biraz bağımlılığı. 1 ay şehir dışındaydım, 3 hafta trip attı Hiç üstümde uyumadı, kendiliğinden sevdirmeye gelmedi Yeni geçti tribi Can bunlar, can .
Kedim üç yıldır benimle, o his hiç geçmiyor hâlâ ağzıma sokuyorumKulaklarını ellerini burnunu ısırıyorum severken hafif hafif
Böyle bir bıdığım var, çok bilmiş kendisi, koridorda koşturuyor şimdi ben mayıştım diyeMama da verdim ama illa ben kalkıp onunla oyun oynayayım istiyor. Bu ara birlikte gündüzleri uyuyoruz İlk karantina sürecinde (nisandan temmuza) inanılmaz bağımlı olmuştu bana. 1 cm uzaklaşmıyordu. Oyun oynasam ders çalışsam kucağımda, uyusam üstümde, tuvalette yine elleri dizlerimde öyle bakışa bakışa birlikte tuvaletteydik Oda değiştirsem 5 dk geçmez dibime gelirdi, markete gittiğimde ağlıyordu Ailemin evine döndük, daha çok insanla muhatap olunca geçti biraz bağımlılığı. 1 ay şehir dışındaydım, 3 hafta trip attı Hiç üstümde uyumadı, kendiliğinden sevdirmeye gelmedi Yeni geçti tribi Can bunlar, can .
Sence de benziyorlar miKedim üç yıldır benimle, o his hiç geçmiyor hâlâ ağzıma sokuyorumKulaklarını ellerini burnunu ısırıyorum severken hafif hafif
Harbi benziyorlarSence de benziyorlar mi
Saçlarını saç boyası alıp boyayabilirsin kaşlarıda sadece toparlarsın kenarlardan yani bu seçeneğide değerlendir derimYa geleyım bır saat goreyım senı dedı şimdi benim kaşlar olmus orman saclar bes renk cok mesgulum dedım ama yarın kuafore mı gitsem? Kovıd kovıd kuafor de olmaz ya.. ayy erkekler mı ölüm mü karar veremıyorum
çok geçmiş olsun delfi.annemde de benzer sorunlar var o üyüzden benle yaşıyor 9 yıldır telefon kullanamaz ocağı yakamaz tek yaşasa dolandırılır başına bir şeyler gelebilir.sen de atan bir yolunu bulursun annen için.başka kardeşlerin var mı yardımcı olacak?Dönem dönem oluyor. Ozon tedavisine ilk başladığımızda tamamen iyileşmiş gibiydi neredeyse. Epilepsi nöbetleri başladı sonradan. Geçen yıl ağustosta oldu, aralıkta oldu. Yaklaşık 6 ay ara iyiymiş. Bu yıl da daha bu ay oldu. Epilepsi ilacına başlandı, şu an daha iyi. Daha sakin, garip ki babamın ve benim adlarımızı biliyor. Canım kızım güzel kızım diye öpmeye falan başladı bu araPsikolojik ihtiyaçları için yardımcı bir abla geliyor haftada iki gün. O da iyi gelmeye başladı. Her yeni tedavi için düşüncem kötüleşmesini yavaşlatsa yeterli.
keçi almışsın da kedi niye alamıyorsun?Bende istiyorum eve kedi eşim yüzünden alamıyorum
Kedinin kılından huylanıyormuşkeçi almışsın da kedi niye alamıyorsun?
zaten züleyha kıskanır üzülür.alma sen kediKedinin kılından huylanıyormuş
Cocuk olursa ruhsal gelişimi için sahipleniriz dedizaten züleyha kıskanır üzülür.alma sen kedi
o zaman olur işte.inşallah kuzumm gönlünün dileğine kavuşursun tıp çok ilerledi artık.ha allah nasip etmezse de sen gene böyle güleryüzlü ve mutlu ol.benim bir görümcemin de olmadı evladı ama benden daha mutludur hayat doludursonuçta allahın dediği olur sadece değil mi?Cocuk olursa ruhsal gelişimi için sahipleniriz dedi
Haklısıno zaman olur işte.inşallah kuzumm gönlünün dileğine kavuşursun tıp çok ilerledi artık.ha allah nasip etmezse de sen gene böyle güleryüzlü ve mutlu ol.benim bir görümcemin de olmadı evladı ama benden daha mutludur hayat doludursonuçta allahın dediği olur sadece değil mi?
Yok kuzum tekim. Babam bakıyor anneme. Seninkine de geçmiş olsun.çok geçmiş olsun delfi.annemde de benzer sorunlar var o üyüzden benle yaşıyor 9 yıldır telefon kullanamaz ocağı yakamaz tek yaşasa dolandırılır başına bir şeyler gelebilir.sen de atan bir yolunu bulursun annen için.başka kardeşlerin var mı yardımcı olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?