geyik bizim işimiz

Ne bileyim gene markete , avmye, cafeye gidiyorduk ya

Gerçekten son cümlelerini bende çok sarfediyorum gündüz uyaniksam moralim bozuluyor. Geceden besleniyorum ben.

Çok çok geçmiş olsun noral hastalıklara çok üzülüyorum
Benim annemde benzer bı rahatsızlığa sahip Allah yardımcımız olsun
Senin de annene çok geçmiş olsun. Zor hastalıklar. Anne olması daha da zor. Anneye ihtiyaç hiç bitmiyor, evli de olsan bekar da olsan, yaş da fark etmeden. Her dönemde anneye ayrı bir ihtiyaç var, maddi manevi desteğine ihtiyaç oluyor.

Bazen diyorum keşke kendisi olsaydı da fiziksel bir rahatsızlığı olsaydı, benliği sağlam kalsaydı. Sonra diyorum acı çekerdi öyle olsa, şimdi en azından kendi dünyasında, kendi kafasının içinde mutlu. Haline şükrediyorum bunu düşününce.

O kadar haklısın ki hiç bu açıdan bakmamistim

Kedimin adı Gece, geceleri kim daha çok seviyor yarışmayalım Şaka bir yana kedi gibi insanım gerçekten gündüz uyu, geceleri evde fink at, oyun oyna
Ayy kedi demeyin bana

bu ara kedilere sardim sürekli yavru kedileri izleyip duruyorum videolarda filan.

agzima sokasim geliyo

Ayy kedi demeyin bana

bu ara kedilere sardim sürekli yavru kedileri izleyip duruyorum videolarda filan.

agzima sokasim geliyo
Kedim üç yıldır benimle, o his hiç geçmiyor hâlâ ağzıma sokuyorum Kulaklarını ellerini burnunu ısırıyorum severken hafif hafif

Böyle bir bıdığım var, çok bilmiş kendisi, koridorda koşturuyor şimdi ben mayıştım diye Mama da verdim ama illa ben kalkıp onunla oyun oynayayım istiyor. Bu ara birlikte gündüzleri uyuyoruz İlk karantina sürecinde (nisandan temmuza) inanılmaz bağımlı olmuştu bana. 1 cm uzaklaşmıyordu. Oyun oynasam ders çalışsam kucağımda, uyusam üstümde, tuvalette yine elleri dizlerimde öyle bakışa bakışa birlikte tuvaletteydik Oda değiştirsem 5 dk geçmez dibime gelirdi, markete gittiğimde ağlıyordu Ailemin evine döndük, daha çok insanla muhatap olunca geçti biraz bağımlılığı. 1 ay şehir dışındaydım, 3 hafta trip attı Hiç üstümde uyumadı, kendiliğinden sevdirmeye gelmedi Yeni geçti tribi Can bunlar, can .

Eklentiler

• F566EE7A-2972-489B-BE57-404E5E8DF681.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 40
  • C850DF40-65EB-486A-8FBC-C3E0BA219BB9.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 33
  • D4C89E00-0A9D-407D-A264-E8823C83B408.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 54
Ayyyyy inanmayacaksin benimde çiftligimizdeki kedim bunun aynısı.
Tabi ben ayda bir görüyorum çok vakit geçiriyorum sayılmaz ama beni gördü mü heyecanla pıt pıt sürekli dotumde dolanır

Kardeşi var yeni doğan o da aynı böyle N**** (Siyahi) çıktı

Sence de benziyorlar mi

Eklentiler

• Screenshot_2020-12-25-06-18-14-307_com.instagram.android.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 38
Saçlarını saç boyası alıp boyayabilirsin kaşlarıda sadece toparlarsın kenarlardan yani bu seçeneğide değerlendir derim

çok geçmiş olsun delfi.annemde de benzer sorunlar var o üyüzden benle yaşıyor 9 yıldır telefon kullanamaz ocağı yakamaz tek yaşasa dolandırılır başına bir şeyler gelebilir.sen de atan bir yolunu bulursun annen için.başka kardeşlerin var mı yardımcı olacak?

Cocuk olursa ruhsal gelişimi için sahipleniriz dedi
o zaman olur işte.inşallah kuzumm gönlünün dileğine kavuşursun tıp çok ilerledi artık.ha allah nasip etmezse de sen gene böyle güleryüzlü ve mutlu ol.benim bir görümcemin de olmadı evladı ama benden daha mutludur hayat doludursonuçta allahın dediği olur sadece değil mi?

Haklısın

Yok kuzum tekim. Babam bakıyor anneme. Seninkine de geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…