- 19 Mayıs 2020
- 47.992
- 215.974
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #11.201
Pandemiden beri kuaföre gitmedim.
anla halımı dıyorPandemiden beri kuaföre gitmedim.
biz de gitmiyoruz doğal halini sorduk zaten.arası bitişik miiiiii?Pandemiden beri kuaföre gitmedim.
ben kuafore gıtmezsem aman tanrım kaslar ne alemde olur acabaPandemiden beri kuaföre gitmedim.
Yok değil. Hiç bitişmedi.biz de gitmiyoruz doğal halini sorduk zaten.arası bitişik miiiiii?
tamam sen zengün degılsınYok değil. Hiç bitişmedi.
Benim kalın şu anben kuafore gıtmezsem aman tanrım kaslar ne alemde olur acaba
ben de alacak kaç maş yokkk.3 tel toplasam kenarlardan alınmış oluyor işteee.pandemiden önce de gitmezdim 3 ayda bir ancaaaaben kuafore gıtmezsem aman tanrım kaslar ne alemde olur acaba
ben sekıl hıc vermemkı kaslara toparlatma sadece yapıyorum okadarBenim kalın şu an
amine gülşe gibiyse muhteşemm.o kadına bayılıyorummmmBenim kalın şu an
ben badem yangını kullanırdım hepnben de alacak kaç maş yokkk.3 tel toplasam kenarlardan alınmış oluyor işteee.pandemiden önce de gitmezdim 3 ayda bir ancaaaa
Ben de hiç inceltmem. Bi kere kazara inceltti kuaför, yeşilçamdaki kötü kadınlar gibi hissettim kendimi.ben sekıl hıc vermemkı kaslara toparlatma sadece yapıyorum okadar
Yandan kamyon çarpmışı.amine gülşe gibiyse muhteşemm.o kadına bayılıyorummmm
5 yıl önce bend e saçlarıma röfle yaptırmıştımmm o kadar sık atmış ki bend e kendimi angara oyun havalarında şıkkıdım oynayan kadınlardan sanmıştımmm.ertesi gün koşa koşa cila attırdımmmmmBen de hiç inceltmem. Bi kere kazara inceltti kuaför, yeşilçamdaki kötü kadınlar gibi hissettim kendimi.
bacım bu hangı dıl cin aşısımı vuruldun senOdxsdslslspsodkdnd xmsözöslspdpepepep
ne kadar da güzel açıkladınnn konuyuuuuOdxsdslslspsodkdnd xmsözöslspdpepepep
kas benım hasas noktam heke bır telı eksiksin ooooo bıtı o kuaforBen de hiç inceltmem. Bi kere kazara inceltti kuaför, yeşilçamdaki kötü kadınlar gibi hissettim kendimi.
Nasıl seversinboy kilo sır anladıkkk.kaşlarrr ne alemdeee kaşlarrrr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?