- 10 Nisan 2014
- 43.881
- 116.591
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #11.181
kilo boy?50 civarıysan gözüme gözükmeeeeeBen konuk oyuncu
Hosgeldın sefalar getırfın ama elın neden bos geldınBen konuk oyuncu
Hiç mi efkarlanmadın senCilt konusunda şanslıyım, kırışık meyli yok, hiç sigara alkol kullanmadım, başka bişey yok.
Mankenlik ajansımı burası anlamadımkilo boy?50 civarıysan gözüme gözükmeeeee
nasıl yanii kaşlarının arası bitişik miii?alamıyorum kılo sıskayım. Recep ivedık cakma kasları var bakımda dıplerdeyım ama o cırkın sansı gelmıyor neden acep gelmıyor kı bana
Çay kahve ile çikolata yapıyom ben.Hiç mi efkarlanmadın sen
olabilerrrrr.belkimm meşhur ederiz seniiiiiii belli mi olurrrMankenlik ajansımı burası anlamadım
ceycey0406 suan gulme sesını tum bına işitmiştırnasıl yanii kaşlarının arası bitişik miii?onlar zengünn oluyorlarmışşş amaaaa
ben de sigara içmedimm.alkolü sene de 1 kadeh ya içerim ya içmemmmm.etçil değil otçulummmmmm.ben de de kırışıklık yokkkkÇay kahve ile çikolata yapıyom ben.
bende hıc sigara içmedim. alkol yok zaten.. ama cayı cok sevıyorumben de sigara içmedimm.alkolü sene de 1 kadeh ya içerim ya içmemmmm.etçil değil otçulummmmmm.ben de de kırışıklık yokkkk
Şişman manken arayan varsa olurolabilerrrrr.belkimm meşhur ederiz seniiiiiii belli mi olurrr
boy kilo sır anladıkkk.kaşlarrr ne alemdeee kaşlarrrr?Başka bir cins
cok önemli kaslar. ona goreboy kilo sır anladıkkk.kaşlarrr ne alemdeee kaşlarrrr?
ben de pek kaş yokkkk ama kirpikkk varrrr bakk uzun uzunnnncok önemli kaslar. ona gore
uzun kirpiklerı cok sevıyorum..ben de pek kaş yokkkk ama kirpikkk varrrr bakk uzun uzunnnn
oda zengün bacı
saçlarımı uzatıyorum pandemi de.omzun 10 cm altına indiler henüzzzz.düz olmadığından toplanıyor lanett saçlarrrrruzun kirpiklerı cok sevıyorum..
benım saclar kısa önceden uzundular belıme kadar ama zaten uzun yada kısa gerek duymadıgım ıcın sıkıntı olmuyorsaçlarımı uzatıyorum pandemi de.omzun 10 cm altına indiler henüzzzz.düz olmadığından toplanıyor lanett saçlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?