geyik bizim işimiz

Valla kk deli ediyor yaa ne bildirimleri goruyorum ne begene basabiliyorum hep yükleniyor modunda ama yuklemiyor yorumlarım gitmedi diger konuda burada bir tık daha hizli

ben de netten sanıyordumm sitede mi sorun yanii?
Ben de mobil veriyi actim o zaten daha az çekiyor simdilik giriyor gerci ama siteden
Baska sayfalara giriyor
Sitede ne gibi sorun var acaba ya da internet hizi yavaslatildi ulke genelinde ama kkda cok veri oldugu icin yuklenmiyor mu diye düşündüm
sevgililer günü hediyesi aldım az önce kendimeeee pazarlık ede ede 80 tl ye düştüüüü satıcıııı.
Ne aldin
Ben de kendime hem hediye hem yatirim.olarak parfum.almayi düşünüyorum ama karar veremedim
Dekant alayım merak ettiklerimi deneyip öyle büyük boy alayim diyorum

Neden yavaşlatıldı ne oldu gene

1,8 ile carp onu sen.
ben de otuzdan sonra evlendimm.32 gibi.artık devir değiştiii kimse yrimilerinde evlenmiyorrrr.insanları evlilikten soğutan ve boşanmaları arttıran bence sosyal medya.herkesss ordaaaa kendi kişiliğinden farklı davranıyor yalanları sıralıyor sadece günü kurtaran sahte ilişkiler yaşıyor maalesef.umarımm şansınız bu sene dönerrrr.sizin yılınız olur.lilly için de geçerli aynı dileklerimmm

Bu konumda iyimser olmasam da umalim yine de.

Cok tesekkur ederim.

Iste ben sosyal medyada cok takilmam face ilk çıktığında 21 yasindaydim 27-28den sonra hevesim kaçtı ayda yilda bir post atarim instagrama 2 sene sonra geçen kar resmi koymustum :) insanlar orada aktif olanlari gorup begenip evleniyor ama evlenince nasil kisitlasam derdine düşüyor
Bizim gibi hayatı sosyal mecrada yasamayanlari da görmüyorlar :) cok önemli değil tabii, benim icin önemli olan gercek dostluklar az olsun öz olsun bir de hayatı yasayarak ogreniyoruz illa gostermeye gerek yok
Ben erkeklere önyargı ile yaklasmiyorum herkesi ayni kefeye koyamayiz ama simdiki erkekler kadinlardan daha nazli, daha zayif karakterli geliyor karsilastigim.ve etrafta gozlemledigim bu
Yani kadin calissin ama ev hanimi annesi gibi evi çekip cevirsin önüne çayını corbasini koysun, cocuk dogursun baksin ama aynı zamanda kayinailesine de hizmetkar olsun! Aktif köle yani... ha o arada da aldatilmamak icin de eli kocasının üstünde olsun! Yoksa mazallah adamin gözü kayar
Yani gerçekten bunlar önyargı değil illa ki kafamıza uyan, sadık ve güvenilir adamlar da vardir da iste denk gelmiyor diger anlattigim tarzdakiler daha cok turedigi icin
Hakkimizda hayirlisi ne diyelim

erkekleri bu hale biraz da kadınlar getirdi.eşitliği yanlış uygulayarak mesela.erkek hediye alınca aynı anda kadın da alacak.erkek bir kere yemeğe çıkarırsa ertesi hafta da kadın ödeyecekk.evlenince herşey yarı yarıya ödenecekkk.ee bir kadınla sevgili olmak evlenmek çok kolaylaştı böylece.en sonunda da değerleri düştüü kadınlarınnn.ha ben eski düzen ed e karşıyım herşeyi erkeğin üstlendiği düzene.ama kadın bir tık daima daha değerli olmalııııı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…