- 10 Nisan 2014
- 43.846
- 116.565
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #11.301
9 yaşında.darısı sizlerin başınaaaa.bana arkadaş oldu bu kadar hainn hemcinslerimin olduğuu dünyadaKac yasinda?
Valla 1 senedir evden ayda yilda bir cikan biri olarak anlayabiliyorum koca yaz 4 duvar arasinda gectibu virüsün biteceği yokk.mutasyonu şusu busu bu yaz da evde geçirirsem sıkı bir cinnetle ev de tv vazo telefon tabak çanak ne varsa camdann fırlatacağımmmm.cinnete 5 kalaaaaaa
pazartesiyle cumanın bir farkı kalmadı.bu hayat hayat değill.burda gülüp eğleniyorum ama ciddi ciddi sinirlerim bozuldu artıkk.ne yediğimden ne giydiğimden ne izledğim filmden eskisi gibi zevk almıyorummValla 1 senedir evden ayda yilda bir cikan biri olarak anlayabiliyorum koca yaz 4 duvar arasinda gecti
Ben de öyleyim inan bir de kilo vermek istiyorum zaten dogru duzgun bir sey yemiyorum canim yemek ya da yapmak dahi istemiyor bir ara bir diyetisyenle görüştüm ekmeksiz glutensiz etsiz baya sirf sebze ve gunde iki yumurta ile ayda 3 kg zor verdim ama sıkıldım yani normale dönünce aldim tabiipazartesiyle cumanın bir farkı kalmadı.bu hayat hayat değill.burda gülüp eğleniyorum ama ciddi ciddi sinirlerim bozuldu artıkk.ne yediğimden ne giydiğimden ne izledğim filmden eskisi gibi zevk almıyorumm
uzun yürüyüşlere çıksana yanına suyunu alıp kulaklıkla müzik dinleyip .benim vaktim kalmıyorrrr.annem çocuk eş koca evvvv yemek ödevvv derkennn.tek yaşasam hergün 1 saat yürürdüm.eskiden kızılayı baştan başa yürürdüm iş çıkışı .oz amanlar 47 kilo falandımmmm ne yersem yiyeyim kilo almazdım hergün yürüdüğüm içinBen de öyleyim inan bir de kilo vermek istiyorum zaten dogru duzgun bir sey yemiyorum canim yemek ya da yapmak dahi istemiyor bir ara bir diyetisyenle görüştüm ekmeksiz glutensiz etsiz baya sirf sebze ve gunde iki yumurta ile ayda 3 kg zor verdim ama sıkıldım yani normale dönünce aldim tabii
Ugrasasim da gelmiyor ayni dediğin gibi bi bakmisim pazartesi olmus bir bakmisim cuma bak hafta bitiyor daha dün haftasonuydu gibi
uykun mu geldiiiGeldim ve hemen gidiyorum
Dışarı çıkmıyorumuzun yürüyüşlere çıksana yanına suyunu alıp kulaklıkla müzik dinleyip .benim vaktim kalmıyorrrr.annem çocuk eş koca evvvv yemek ödevvv derkennn.tek yaşasam hergün 1 saat yürürdüm.eskiden kızılayı baştan başa yürürdüm iş çıkışı .oz amanlar 47 kilo falandımmmm ne yersem yiyeyim kilo almazdım hergün yürüdüğüm için
Arada çık biraz yürüyüş yap . Örneğin insanlarla mesafeli olursan hastalık kapma riskin azalır . Yürüyüş parkurları falan yokmu?Dışarı çıkmıyorum
Çünkü hastalık kapma riskim fazla ve burada insanlar maskesiz geziyorlar ilk virus ciktiginda bile bu bölgede cabuk yayılmisti
Komsularim bile korona gecirdiler hala maskesiz gezerler o yuzden kendimi riske atamam zaten mesai saatlerinde cikamam sonra da aksam oluyor canım istemiyor zaten (normalde de olsaydik) bir de ben yuruyuse ne zaman ciksam 10dk icinde başım dönüyor duramiyorum
Ben hic 47 olmadim 16 yasindayken bile 57 idim onca spor ve dikkatli beslenmeyle 62ye sabitlemistim o da 5 sene sonra almaya basladim veremedim ne kadar çok diyetisyene gittim o kadar aldim 3 ver 5 al seklinde ve artik diyetisyen goresim de yok
Biraz uzakta var ama aksam ustu orası da kalabalik.oluyor insanlar mesafe koymuyor markete giderken bile en issiz sokaklardan geciyorum insanlar coluk cocuk disaridalar, bir de gözlemledigim bir sey var illa temas olsun diye yaninda geciyorlarArada çık biraz yürüyüş yap . Örneğin insanlarla mesafeli olursan hastalık kapma riskin azalır . Yürüyüş parkurları falan yokmu?
Bende kendimi bildim bileli 52-54 kilo arası gidip geliyorum . Bir aralar spora başladığımda ozaman 58 görmüştüm ama sonra doğum falan girdi araya şimdi yine terazi 54 civarını gösteriyor ...
50 mi? Cok az degilmi? Mankenler bile o kiloda olmuyorlar ...Biraz uzakta var ama aksam ustu orası da kalabalik.oluyor insanlar mesafe koymuyor markete giderken bile en issiz sokaklardan geciyorum insanlar coluk cocuk disaridalar, bir de gözlemledigim bir sey var illa temas olsun diye yaninda geciyorlar
Bir park var orada cok kisi var yuruyuse giden görmüştüm bir kere, ben maske ile.duramiyorum ve cikmiyorum çünkü bu ilcede hastane yok ve ben de kaparsam agir geciririm zaten doktoruma sormadan ilac kullanamam bunca zaman kapmadim bundan sonra da mutasyonlusunu kapmak istemem
Ben 50leri dedigim gibi 17 yas oncesi gordum daha da görmedim zaten doktorlar kilo ver diye baski yapmasa ben 62 iken de iyiydim bu kadar da uğraşmaz ve daha da almazdim çünkü 1 kg alsam hemen onlem alip veriyordum ama doktorlar 50 olman lazim dediler uğraştıkca dibe battim sanki
Simdiki bir cok diyetisyen aralikli oruc tarzi ve protein agirlikli menüler veriyor ama bana uzun sure aclik kilo.aldiriyor evet az da olsa veriyorum ama kalici olmuyor bunyemi taniyorum ama iste uzmanlar ya beni cok kaale.almiyorlar
Artik o kadar biktim.ki liste gormek istemiyorum diyetisyen mi aman aman uzak olsun modundayim
ben 46 iken çok zayıftım kısa olmama rağmennn.kilo almak için bulk diye toz bir içecek içerdim hergünnn.şu anki hedefim 57 kilooo50 mi? Cok az degilmi? Mankenler bile o kiloda olmuyorlar ...
57 derken , almak mı vermek mi istiyorsun ?ben 46 iken çok zayıftım kısa olmama rağmennn.kilo almak için bulk diye toz bir içecek içerdim hergünnn.şu anki hedefim 57 kilooo
67 yim nasıl vereyimmmmmm57 derken , almak mı vermek mi istiyorsun ?
Diyet falan yapıyormusun?67 yim nasıl vereyimmmmmm
başladım evet 70 dim 67 oldum bu haftada bir 3 kilo veririm yürüyüşe de başladımmm.bir de eliptik bisikletle çalışıyorum evde akşamlarıDiyet falan yapıyormusun?
Çok iyi vermişsin . Neler yiyorsun yada yemiyorsun mesela ?başladım evet 70 dim 67 oldum bu haftada bir 3 kilo veririm yürüyüşe de başladımmm.bir de eliptik bisikletle çalışıyorum evde akşamları
Benim boy 155 ama50 mi? Cok az degilmi? Mankenler bile o kiloda olmuyorlar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?