- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #11.281
Iste ben sosyal medyada cok takilmam face ilk çıktığında 21 yasindaydim 27-28den sonra hevesim kaçtı ayda yilda bir post atarim instagrama 2 sene sonra geçen kar resmi koymustum :) insanlar orada aktif olanlari gorup begenip evleniyor ama evlenince nasil kisitlasam derdine düşüyor
Bizim gibi hayatı sosyal mecrada yasamayanlari da görmüyorlar :) cok önemli değil tabii, benim icin önemli olan gercek dostluklar az olsun öz olsun bir de hayatı yasayarak ogreniyoruz illa gostermeye gerek yok
Ben erkeklere önyargı ile yaklasmiyorum herkesi ayni kefeye koyamayiz ama simdiki erkekler kadinlardan daha nazli, daha zayif karakterli geliyor karsilastigim.ve etrafta gozlemledigim bu
Yani kadin calissin ama ev hanimi annesi gibi evi çekip cevirsin önüne çayını corbasini koysun, cocuk dogursun baksin ama aynı zamanda kayinailesine de hizmetkar olsun! Aktif köle yani... ha o arada da aldatilmamak icin de eli kocasının üstünde olsun! Yoksa mazallah adamin gözü kayar
Yani gerçekten bunlar önyargı değil illa ki kafamıza uyan, sadık ve güvenilir adamlar da vardir da iste denk gelmiyor diger anlattigim tarzdakiler daha cok turedigi icin
Hakkimizda hayirlisi ne diyelim
öyle evet maaleseff.tek tanışma imkanı sosyal medya kaldıı.orda da çakalların arasından düzgün adamıı bulmakk zorrr.sosyal medyadan tanışıp evlenen tanıdıklarım var ama tinder face insta dan falan bulmadılarrrr1 yilimiz cop oldu resmen.
öyle evet maaleseff.tek tanışma imkanı sosyal medya kaldıı.orda da çakalların arasından düzgün adamıı bulmakk zorrr.sosyal medyadan tanışıp evlenen tanıdıklarım var ama tinder face insta dan falan bulmadılarrrr
Ben de biraz eski kafaliyim sanirimerkekleri bu hale biraz da kadınlar getirdi.eşitliği yanlış uygulayarak mesela.erkek hediye alınca aynı anda kadın da alacak.erkek bir kere yemeğe çıkarırsa ertesi hafta da kadın ödeyecekk.evlenince herşey yarı yarıya ödenecekkk.ee bir kadınla sevgili olmak evlenmek çok kolaylaştı böylece.en sonunda da değerleri düştüü kadınlarınnn.ha ben eski düzen ed e karşıyım herşeyi erkeğin üstlendiği düzene.ama kadın bir tık daima daha değerli olmalııııı.
Aynisini diyorum hep1 yilimiz cop oldu resmen.
pandemiyi fırsata dönüştür o zaman kendine yatırım yap.saç bakımı cilt bakımııı spor.saçlarını uzattt.virüs bitince sahalara bomba gibi dönüşş yapppp.Ben sosyal medyada takilmiyorum. Kuruttuk her seyi.
pandemiyi fırsata dönüştür o zaman kendine yatırım yap.saç bakımı cilt bakımııı spor.saçlarını uzattt.virüs bitince sahalara bomba gibi dönüşş yapppp.
hele bir de çalışan ama maaş kartını eşine veren ondan da lütuf gibi harçlık alan kadınlarımız var.en çok onlara kızıyorumm bennnBen de biraz eski kafaliyim sanirim
Mesela hesabi erkek öder
(Evli de olsak sonucta aynı bütçe ama erkek ödesin)
Evde ev isi ortak olmali eger ben yapıyorsam o zaman evi de adam geçindirecek karim calisiyor parasını yiyeyim.demeyecek
Cocuk bakımı ortak olmali mesela ileride inşallah Rabbim nasip ederse cocuk oldugunda ücretsiz izin hakkimi da sonuna kadar kullanmak isterim, madem evladım icin fedakarlik yapıyorum adam da maddi olarak gecimi saglasin bi zahmet :)
Valla bana hediye alan erkege rastlamadım hiç, en son görüştüğüm adam buluşmak icin bile caba gostermedi usengec bir seydi. Ben dedim goruselim diye öyle geldi ortak bir yerde bulustuk (açıkhava idi, kafeler kapanmıştı). Yani evlensek ona ne gerek var onu boşver diye erteleyecek biriydi ha bi de ev kredisi ödüyorum diyordu ama annesiyle oturup onun maasiyla geçiniyorlardi baska evleri de varmış kirada. 40 yaşında bile annesinden kopamayan adamla evlensem ne, muhtemelen her gun anneme gidelim derdi :)
Yani... az olduklari icin zor...Butunuyle sans o adamlarla karsilasmak.
Iste bana da hep instadan tanis diyenler oluyor bir arkadas tinderdan birini buldu bana da tavsiye etmisti kendisi evlendi sanirim o kisiyle, iletisimimiz koptu sonrasinda ama ben sicak bakamiyorum bu tip mecralaraöyle evet maaleseff.tek tanışma imkanı sosyal medya kaldıı.orda da çakalların arasından düzgün adamıı bulmakk zorrr.sosyal medyadan tanışıp evlenen tanıdıklarım var ama tinder face insta dan falan bulmadılarrrr
Ben de cok takilmam herkes aktif olunca biz saf disi kalıyoruzBen sosyal medyada takilmiyorum. Kuruttuk her seyi.
Yani... az olduklari icin zor...
Iste bana da hep instadan tanis diyenler oluyor bir arkadas tinderdan birini buldu bana da tavsiye etmisti kendisi evlendi sanirim o kisiyle, iletisimimiz koptu sonrasinda ama ben sicak bakamiyorum bu tip mecralara
Erkeklerin çoğunluğunun niyeti belli zaten, internetten olunca daha rahat davranıyorlar ben ugrasamam öyle
Iyice sogumak istemem erkeklerden
Ben de cok takilmam herkes aktif olunca biz saf disi kalıyoruz
Bu her erkegin ozellikle de para ev araba vs düşünenlerin hayalihele bir de çalışan ama maaş kartını eşine veren ondan da lütuf gibi harçlık alan kadınlarımız var.en çok onlara kızıyorumm bennn
Nasil?Ben boyle olurum herhalde.
çocuğu uyutup geleceğimmmm.eşek kadar oldu ama bensiz uyumazz
Ne ölmesi kiz ben anlamadim :)Ölmek yani.
Ay zaten yalniz ölüyor her insan ben cok takilmiyorumYalniz olmek yahu.
Ay zaten yalniz ölüyor her insan ben cok takilmiyorum
Ölümüne diyosunBen de takilmiyorum. Yalnizligimla olumune butunlesmis durumdayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?