geyik bizim işimiz

Butunuyle sans o adamlarla karsilasmak.

Ben de biraz eski kafaliyim sanirim
Mesela hesabi erkek öder
(Evli de olsak sonucta aynı bütçe ama erkek ödesin)
Evde ev isi ortak olmali eger ben yapıyorsam o zaman evi de adam geçindirecek karim calisiyor parasını yiyeyim.demeyecek
Cocuk bakımı ortak olmali mesela ileride inşallah Rabbim nasip ederse cocuk oldugunda ücretsiz izin hakkimi da sonuna kadar kullanmak isterim, madem evladım icin fedakarlik yapıyorum adam da maddi olarak gecimi saglasin bi zahmet :)
Valla bana hediye alan erkege rastlamadım hiç, en son görüştüğüm adam buluşmak icin bile caba gostermedi usengec bir seydi. Ben dedim goruselim diye öyle geldi ortak bir yerde bulustuk (açıkhava idi, kafeler kapanmıştı). Yani evlensek ona ne gerek var onu boşver diye erteleyecek biriydi ha bi de ev kredisi ödüyorum diyordu ama annesiyle oturup onun maasiyla geçiniyorlardi baska evleri de varmış kirada. 40 yaşında bile annesinden kopamayan adamla evlensem ne, muhtemelen her gun anneme gidelim derdi :)

hele bir de çalışan ama maaş kartını eşine veren ondan da lütuf gibi harçlık alan kadınlarımız var.en çok onlara kızıyorumm bennn

Butunuyle sans o adamlarla karsilasmak.
Yani... az olduklari icin zor...
Iste bana da hep instadan tanis diyenler oluyor bir arkadas tinderdan birini buldu bana da tavsiye etmisti kendisi evlendi sanirim o kisiyle, iletisimimiz koptu sonrasinda ama ben sicak bakamiyorum bu tip mecralara
Erkeklerin çoğunluğunun niyeti belli zaten, internetten olunca daha rahat davranıyorlar ben ugrasamam öyle
Iyice sogumak istemem erkeklerden
Ben sosyal medyada takilmiyorum. Kuruttuk her seyi.
Ben de cok takilmam herkes aktif olunca biz saf disi kalıyoruz

Ben boyle olurum herhalde.

hele bir de çalışan ama maaş kartını eşine veren ondan da lütuf gibi harçlık alan kadınlarımız var.en çok onlara kızıyorumm bennn
Bu her erkegin ozellikle de para ev araba vs düşünenlerin hayali
Ben oyle değilim olamam da daha ben adamin kartini alip onun bütçesini kontrol.ederim valla erkekler parayi güç unsuru görüyor ama kadinin parası benim param modundalar ee oyle havadan parayı ben de isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…