- 17 Ocak 2020
- 28.143
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.894
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #1.141
Harbi benziyorlarBenimkinin surat daha yuvarlak sadece, son aldığı kilolardan Dedesi fazla besliyor da
Senin kediyi buldumHarbi benziyorlarBenimkinin surat daha yuvarlak sadece, son aldığı kilolardan Dedesi fazla besliyor da
Bende istiyorum eve kedi eşim yüzünden alamıyorum
Kim bahsettiyse evden çıkmadan koca bulma topiğinden, çoğunluk orada banlanmışhuuu huuu kimse yok muuu?
bizimkiler koca da aramıyorlardı yazık olmuşşşKim bahsettiyse evden çıkmadan koca bulma topiğinden, çoğunluk orada banlanmışmerve Hadi bea ve @LaylonCorap benim fark ettiklerim
Evim bahçeli değil yan tarafta çayır var canımKeçin var hoplayıp zıplıyor boşver kediyi
Bahçeli biyerr de yasamiyormusun keçin var diye öyle düşünmüştüm
E bahçenin de kedisi vardır zaten özlem niye duyuyorsun kediye
Kim bahsettiyse evden çıkmadan koca bulma topiğinden, çoğunluk orada banlanmışmerve Hadi bea ve @LaylonCorap benim fark ettiklerim
az kaldı ben de evden çıkmadan koca nasıl bulunur konusundan banlanacağımmHadi bea yok mu bugun
En az bı hafta yemiştir
Ben kızların banlandığını görüp girdim bir de. Otur oturduğun yerde, ne giriyorsunaz kaldı ben de evden çıkmadan koca nasıl bulunur konusundan banlanacağımm
aksiyon ve tuhaflıklar çekici geliyor bize akıllanmıyoruz yahuuuBen kızların banlandığını görüp girdim bir de. Otur oturduğun yerde, ne giriyorsun
Ben yırttım galibaKim bahsettiyse evden çıkmadan koca bulma topiğinden, çoğunluk orada banlanmışmerve Hadi bea ve @LaylonCorap benim fark ettiklerim
Nasılsınız kara kedili güzel hanım? :)Ben yırttım galiba
özge ulusoyda hacı sabancıyı kapaklayacaktı ama hacının annesi uyanık çıktı kaptırmadı oğlunu.kadın resmen ayyy fakirlerlemi çıkalımmm bizz demiştiiiiii.amaç belli hacı bahanee para şahaneydiiBen kızların banlandığını görüp girdim bir de. Otur oturduğun yerde, ne giriyorsun
niklerimizi mi değiştirsek kamufle olmak için .bizim nickler fazlaca deşifre oldu sitedeBen yırttım galiba
Aynı evde pinekleme bunaldımNasılsınız kara kedili güzel hanım? :)
Ya bu hacının amcaoğlu mu varmış neymiş, onunla da çıktı diye hatırlıyom.özge ulusoyda hacı sabancıyı kapaklayacaktı ama hacının annesi uyanık çıktı kaptırmadı oğlunu.kadın resmen ayyy fakirlerlemi çıkalımmm bizz demiştiiiiii.amaç belli hacı bahanee para şahaneydii
Değiştiremem bibimden hatıra bana oniklerimizi mi değiştirsek kamufle olmak için .bizim nickler fazlaca deşifre oldu sitede
Ben de çok yaratıcı olamadım yav. İşteydim, aceleye geldi.katipsondanbir bana da yeni nick lazımmm
İçigeçmiş avakadokatipsondanbir bana da yeni nick lazımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?