- 20 Ocak 2010
- 49.027
- 190.556
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #1.161
Doktor.Zengin avakado da olabilir
içimin neresi geçmiş.burda 20 yaşında uykumu getiren üyeler doluuuuu.bir de bana bakk neşe saçıyorumm hemi de akıl küpüyümm tü tü tüüüüİçigeçmiş avakado
sitede eskidim artık doktor olduğuma kim inanır.o da olmazDoktor.
Doktor drrkenDoktor.
sorma depresyona girdim doktor koca nasıl bulamadım benim neyim eksik diye.en iyisi kocayı boşayıp tinderden doktor arayayım ben de pilot da olabilir
Nickin altinda ki yere kocam doktor yazsitede eskidim artık doktor olduğuma kim inanır.o da olmaz
Doktor yapsın işte nicki, çok çekici.Doktor drrkendr kankimiz varda haberimiz mi yok yoksa tindercıden mi
hemen yazıyorummmm.akıllı bibim benimmmmMickin altinda ki yere kocam doktor yaz
yazdım harikaaa olduuuuuDoktor yapsın işte nicki, çok çekici.
Ahhhahhh darısı hepimize o zaman, bulursanız fazladan bi tanede bana. Bakayım nasıl bir duygusorma depresyona girdim doktor koca nasıl bulamadım benim neyim eksik diye.en iyisi kocayı boşayıp tinderden doktor arayayım ben de pilot da olabilir
bekarsan ben de aday var ortopedist 39 yaşındaAhhhahhh darısı hepimize o zaman, bulursanız fazladan bi tanede bana. Bakayım nasıl bir duygu
Çik çik ordan bile bile devam etmeaz kaldı ben de evden çıkmadan koca nasıl bulunur konusundan banlanacağımm
Aaa hemen ablamla tanistiralim ceyceybekarsan ben de aday var ortopedist 39 yaşında
Calcifer de bir ara yakışıklı kocam var yazmıştı, öyle oldu aynı.yazdım harikaaa olduuuuu
Koca demiyoz nick diyoz. Senin de aklın doktor kocada kalmışDoktor.
IMF yap ülke ekonomisi sende dönüyor afhkksitede eskidim artık doktor olduğuma kim inanır.o da olmaz
O da mı karakedili . Tüm karakedileri sitece sahiplendik mi nedirNasılsınız kara kedili güzel hanım? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?