- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #11.681
Bu titizlik degil takıntı aslinda yillar icinde bence bu tur takintilar gelistirmisAdam kaçar zaten kadın takıntılı.. Çeşmeyi istediği gibi açamaz istediği gibi yemek yiyemez duş a giremez kafasına göre Su konusunda aşırı takıntılı
dohturun babası ilgileniyorrrr yıllardırr 5 kuruş da sana düşen payy şu demediiiiNeden ki? Kiraya mi verdin? Bence eken dikenden kira al
Hee ondan sen o dayiyi sevmiyorsun anladim.simdidohturun babası ilgileniyorrrr yıllardırr 5 kuruş da sana düşen payy şu demediiii
sen bundan sonra aldohturun babası ilgileniyorrrr yıllardırr 5 kuruş da sana düşen payy şu demediiii
kız sen bana tasınHee ondan sen o dayiyi sevmiyorsun anladim.simdio doktora da birini bulamadin beni de uygun goremedin
Neden kizkız sen bana tasın
bulmuş ya zatennnnn gizli gizlii.bugün kızla konuştukkk tel de.beni tanıyormuşşşş annesiii.dünya ne küçükkkHee ondan sen o dayiyi sevmiyorsun anladim.simdio doktora da birini bulamadin beni de uygun goremedin
yoo seviyorumm hergün de konuşurum whatsaptann.ama zor adamdır geçimsizdirrrHee ondan sen o dayiyi sevmiyorsun anladim.simdio doktora da birini bulamadin beni de uygun goremedin
sen halayı verıyırdun kocayaBekarlık sultanlıktır...
O kedilere hallenir oldu ondan.. Kedinin adı Selçuk Yöntemsen halayı verıyırdun kocaya
Ay yapariz sana yardimci cirak olurum bensenle cok el işi yaparız.
O kedilere hallenir oldu ondan.. Kedinin adı Selçuk Yöntem
estağfurullah ne cıragı.Ay yapariz sana yardimci cirak olurum benisleri buyuturuz
Sakasina dedim zatenyoo seviyorumm hergün de konuşurum whatsaptann.ama zor adamdır geçimsizdirrr
Allah mesut etsin ne güzel iste, adam ömür boyu yalniz kalacak degilbulmuş ya zatennnnn gizli gizlii.bugün kızla konuştukkk tel de.beni tanıyormuşşşş annesiii.dünya ne küçükkk
avukatlar zor insanlardır.tanıdıklarım öyle en azındann.tuhaf tuhaf insanlarla muhatap ola olaaa.hırsızı katili uğursuzu savuna savunaaa karekterleri bir değişik oluyor zamanlaaa.Sakasina dedim zaten
Her insan ayni degil bazisi hayati kendine de baskalarina da zorlastiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?