- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #11.641
sen yarın polyana ol kesin olO benim poncik aşkım
niyekine tv yi izlemiyormusunnn 4 torunlu kadınlar bile evliyken genç kocaya kaçıyorlarrr.kadınlar da kaçma rekoru kırıldı pandemi deeeeBu Ülkede evlenmek Hayal gibi birşey be
ondan bahsetme ayol ask böceklerı toprak baslarınaniyekine tv yi izlemiyormusunnn 4 torunlu kadınlar bile evliyken genç kocaya kaçıyorlarrr.kadınlar da kaçma rekoru kırıldı pandemi deeee
Denizler kuruyana denk sana aşkım bitmeyecek sevginiyekine tv yi izlemiyormusunnn 4 torunlu kadınlar bile evliyken genç kocaya kaçıyorlarrr.kadınlar da kaçma rekoru kırıldı pandemi deeee
annesi yaşında kadınları kaçırıyorlarrrrr.kıyametinnn alametleriiiiiiiiondan bahsetme ayol ask böceklerı toprak baslarına
ne anası nenem yasında bu bıde demıyormu denızler kuruyacak sonra askım azalacak Allahım sana geliyorumannesi yaşında kadınları kaçırıyorlarrrrr.kıyametinnn alametleriiiiiiii
baslarım onun gururuna benDenizler kuruyana denk sana aşkım bitmeyecek sevgiAdam kadını kocanın önünde şapur şupur öptü diğer adamın onuru gururunu yok saydılar.
sen bosver devam et sonlardaAy yetisemedim kizlar durun bi bakayim yazismalara
İzledin mi mügeyi.. Amcaya yazık karısına güzelim diye yalvarıyor allahım o amcaya ferahlık versin.baslarım onun gururuna ben
bugün felaket rüzgar vardıııı.hemen ekmek ve birki birşey alıp eve döndük kızlaaa.kar geliyor gibiiiiKıyamet kopsada kurtulsak.. Cennete gidersem yanıma züleyhayı kesin isterimçok kar yağacakmış koynuma alıp uyumayı düşünüyorum
izledim hatta terlık attım neyse tvıye bısey olmadıİzledin mi mügeyi.. Amcaya yazık karısına güzelim diye yalvarıyor allahım o amcaya ferahlık versin.
Masraflar hep oyleÜrünler para etmedi.. 250 Yevmiye vermişim 30 bin Mazot 20 bin ilaç + Gübre + 7 bin Su parası
burda yagmur yagıyorbugün felaket rüzgar vardıııı.hemen ekmek ve birki birşey alıp eve döndük kızlaaa.kar geliyor gibiiii
Iste ben yazana kadar 3 sayfa ilerliyorsen bosver devam et sonlarda
Ben deliyim kabul ediyordum da sana noluyor...izledim hatta terlık attım neyse tvıye bısey olmadı
ben öfkeliyim yaa boyle ınsanlaraBen deliyim kabul ediyordum da sana noluyor...
Öfkelenme boşver... Amcaya dua edelim bol bol sakat olduğu için aşağıladılarben öfkeliyim yaa boyle ınsanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?