- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #11.661
Rabbım hıc bır kulunun kalp kırıklıgını oyle bırakmaxÖfkelenme boşver... Amcaya dua edelim bol bol sakat olduğu için aşağıladılar
bura kac gundur gulluk gulustanlıktı bugunde yagmur yagmaya basladı sukurBurada da dun gece bardaktan bosalircasina yagiyordu, hatta gece usudum biraz
Bugun de hava soguktu karla karisik yagiyordu kar taneleri çok güzeldiama buz gibi
Müge yi arıyacaktım bugün Dayı Benim bekar halam var verdim sana gitti diyecektim... Zor tuttum kendimiRabbım hıc bır kulunun kalp kırıklıgını oyle bırakmax
dayı busefer buna gurban olsunMüge yi arıyacaktım bugün Dayı Benim bekar halam var verdim sana gitti diyecektim... Zor tuttum kendimi
Halamda çok güzel kadındır çok titizdirdayı busefer buna gurban olsun
hıc evlenmemısmıHalamda çok güzel kadındır çok titizdirkadın yalnız yaşıyor everecem onu
7 dönüm de benim tarlam var ama yerini bile bilmiyorummm birileri ekip dikiyor onları da tanımıyorummm beş para da almıyorummmMasraflar hep oyle
Benim de babam çiftçilik yapıyordu simdi annemle kardeşim devam ettiriyor tabii hepimiz ödüyoruz masrafini (ortak yani)
2020 maliyeti 30-35 bin ki baya cepten yedik babami da kaybedince zorlandik biraz
2 koca eskitti Kadersiz halam benim... 1 inden boşandı diğeri 6 yıllıkken vefat etti...hıc evlenmemısmı
bosver 3cusu olmasın da2 koca eskitti Kadersiz halam benim... 1 inden boşandı diğeri 6 yıllıkken vefat etti...
Hangi il de Tarlan?7 dönüm de benim tarlam var ama yerini bile bilmiyorummm birileri ekip dikiyor onları da tanımıyorummm beş para da almıyorummm
Yalnız Yaşıyor kimsesi yok evde 3 kedi ile yaşıyor...bosver 3cusu olmasın da
dertsiz basına dert almasın bosver elesme kadına AybushYalnız Yaşıyor kimsesi yok evde 3 kedi ile yaşıyor...
selcuguda sen soktun kafasına hemıKedinin birinin Adı Selçuk
dertsiz basına dert almasın bosver elesme kadına Aybush
sülememmmm deşifre olurummmm.Hangi il de Tarlan?
Neden ki? Kiraya mi verdin? Bence eken dikenden kira al7 dönüm de benim tarlam var ama yerini bile bilmiyorummm birileri ekip dikiyor onları da tanımıyorummm beş para da almıyorummm
Sülalen seni buralarda mı takip ediyorsülememmmm deşifre olurummmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?