geyik bizim işimiz

kızlar ya benim yuzunde cok leke var ne onerırsınız bana

Srpgrsy aşkım sevgilim çikilettam yardımcı olurmusun Denizler kuruyana denk sana olan aşkım bitmeyecek
18 yıllık meslek hayatımda bir Krem yada bir şey söylemekle lekenin geçeceğini hiç görmedim çok açıklayıcı bir şey söylicem leke tedavisi 3 yıla yayılır yani 3 kış boyu yaz ayları sadece güneş koruyucu ile atlatılır lekeyi çıplak gözle görmeden tedavi başlanmaz tek Bir uygulama yetmeye bilir kombine tedavi de yapılır geçsede leke sürekli koruyucu kullanmak zorunda kalan ciltler de var

Seni çok seviyorummmmmmm bitanemmmmmm Mucksssssss

Kiz ne yaparken sabun kacirdin yuzunu yikarken mi el isi icin sabunla bisey mi ciziyordun (aklima.ilk el işi geldi sonra su sabunla yıkama )

Gecmis olsun hayırdır neyin var
devamlı midemde bir ağrı var 20 günden fazladır.doktora da gidemiyorum virüs korkusundan

devamlı midemde bir ağrı var 20 günden fazladır.doktora da gidemiyorum virüs korkusundan
Peki belli bir sey yiyince mi oluyor acken mi tokken mi? Nasil bir agri mesela kazinma gibi mi bicak saplantısı gibi mi?
Mesela ben hazimsizlik yasadigimda ya da biraz karbonhidratli /sekerli bir seyler yediysem midem yanar bıçak saplamasi gibi. O zaman mide ilaci içerim birkac saat sonra anca geçer (mide koruyucum var ama her gun içmiyorum arada aklima gelirse)

sabah uyandığımda başlıyor açken yaniii.iğne batması gibi değil şiddetli değil ama hiç geçmiyor bazen gün boyu.yan komşumun midesi devamlı ağrıdı sonunda da kanser teşhisi kondu tedavi oldu şimdi iyi ama ya bende de varsa diye aklıma takıldı bugünlerde

Acliktan bile olabilir ama bir ic hastalıklarına ya da varsa gastroenterolojiye git derim özel hastane varsa arayip.sorabilirsin çünkü devlette bildiğim kadariyla poliklinikler kapaliydi en son

Acliktan bile olabilir ama bir ic hastalıklarına ya da varsa gastroenterolojiye git derim özel hastane varsa arayip.sorabilirsin çünkü devlette bildiğim kadariyla poliklinikler kapaliydi en son
sağlık sigortam var hastane sorun değil.ben virüsten korkuyorummm.ankarada yüzde 20 artış oldu virüste.doktorum mümkünse gelmee dediii.kontrollerimin zamanı bile geçti ama gitmiyorummallaha emanetiz bu aralarrr

Tesekkur ederim. Sana da cok gecmis olsun.

Aynen oyle. Saglik gibisi yok valla. Su sureci sag salim atlaysaydik...
benim çocuğun okul durumu endişem bazıları işsizlik derdin de bazıları ilişki evlilik .pandeminin insan hayatlarını ne kadar kötü etkilediği ortada.böyle sorunları olmayan.sahil kasabasında 1+1 bir ev tutar izole yaşar bitene dek.her gün sahilde yürüyüş evcil bir hayvan yazın bol bol denizzz geçerr zamannn.ama uykularım kaçıyorrrr eğitimi ne olacak diyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…