- 27 Haziran 2019
- 1.008
- 1.603
- 83
- 42
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #11.741
kızlar ya benim yuzunde cok leke var ne onerırsınız bana
18 yıllık meslek hayatımda bir Krem yada bir şey söylemekle lekenin geçeceğini hiç görmedim çok açıklayıcı bir şey söylicem leke tedavisi 3 yıla yayılır yani 3 kış boyu yaz ayları sadece güneş koruyucu ile atlatılır lekeyi çıplak gözle görmeden tedavi başlanmaz tek Bir uygulama yetmeye bilir kombine tedavi de yapılır geçsede leke sürekli koruyucu kullanmak zorunda kalan ciltler de varSrpgrsy aşkım sevgilim çikilettam yardımcı olurmusun Denizler kuruyana denk sana olan aşkım bitmeyecek
Seni çok seviyorummmmmmm bitanemmmmmm18 yıllık meslek hayatımda bir Krem yada bir şey söylemekle lekenin geçeceğini hiç görmedim çok açıklayıcı bir şey söylicem leke tedavisi 3 yıla yayılır yani 3 kış boyu yaz ayları sadece güneş koruyucu ile atlatılır lekeyi çıplak gözle görmeden tedavi başlanmaz tek Bir uygulama yetmeye bilir kombine tedavi de yapılır geçsede leke sürekli koruyucu kullanmak zorunda kalan ciltler de var
Aman boşver bız boyle ıyıyız gız gözüm agrıyor. sabun kactı gozumeTabii bizim sevgilimiz yok ya biz musaitizdir dimi bacim
Nasilsin sayin el isi hocam
hastaydım tüm gün uyudum neredeyseH Heytttt be buraları boşladın
Kiz ne yaparken sabun kacirdin yuzunu yikarken mi el isi icin sabunla bisey mi ciziyordun (aklima.ilk el işi geldi sonra su sabunla yıkamaAman boşver bız boyle ıyıyız gız gözüm agrıyor. sabun kactı gozume
Gecmis olsun hayırdır neyin varhastaydım tüm gün uyudum neredeyse
devamlı midemde bir ağrı var 20 günden fazladır.doktora da gidemiyorum virüs korkusundanKiz ne yaparken sabun kacirdin yuzunu yikarken mi el isi icin sabunla bisey mi ciziyordun (aklima.ilk el işi geldi sonra su sabunla yıkama)
Gecmis olsun hayırdır neyin var
Peki belli bir sey yiyince mi oluyor acken mi tokken mi? Nasil bir agri mesela kazinma gibi mi bicak saplantısı gibi mi?devamlı midemde bir ağrı var 20 günden fazladır.doktora da gidemiyorum virüs korkusundan
sabah uyandığımda başlıyor açken yaniii.iğne batması gibi değil şiddetli değil ama hiç geçmiyor bazen gün boyu.yan komşumun midesi devamlı ağrıdı sonunda da kanser teşhisi kondu tedavi oldu şimdi iyi ama ya bende de varsa diye aklıma takıldı bugünlerdePeki belli bir sey yiyince mi oluyor acken mi tokken mi? Nasil bir agri mesela kazinma gibi mi bicak saplantısı gibi mi?
Mesela ben hazimsizlik yasadigimda ya da biraz karbonhidratli /sekerli bir seyler yediysem midem yanar bıçak saplamasi gibi. O zaman mide ilaci içerim birkac saat sonra anca geçer (mide koruyucum var ama her gun içmiyorum arada aklima gelirse)
hoşgeldin.bend e yeni geldim siteyeeee.nasılsın?
hoşgeldin.bend e yeni geldim siteyeeee.nasılsın?
Acliktan bile olabilir ama bir ic hastalıklarına ya da varsa gastroenterolojiye git derim özel hastane varsa arayip.sorabilirsin çünkü devlette bildiğim kadariyla poliklinikler kapaliydi en sonsabah uyandığımda başlıyor açken yaniii.iğne batması gibi değil şiddetli değil ama hiç geçmiyor bazen gün boyu.yan komşumun midesi devamlı ağrıdı sonunda da kanser teşhisi kondu tedavi oldu şimdi iyi ama ya bende de varsa diye aklıma takıldı bugünlerde
sağlık sigortam var hastane sorun değil.ben virüsten korkuyorummm.ankarada yüzde 20 artış oldu virüste.doktorum mümkünse gelmee dediii.kontrollerimin zamanı bile geçti ama gitmiyorummallaha emanetiz bu aralarrrAcliktan bile olabilir ama bir ic hastalıklarına ya da varsa gastroenterolojiye git derim özel hastane varsa arayip.sorabilirsin çünkü devlette bildiğim kadariyla poliklinikler kapaliydi en son
geçmiş olsun.bend e tüm günyattım valla mide ağrısından.biraz da depresyon belirtisi görüyorum kendimde.bu virüs mahvetti hepimizii.Iyiyim. Sen nasilsin?
Ben de simdi geldim. Tum gun bas agrisi mahvetti beni. Boyun duzlesmesi var galiba.
geçmiş olsun.bend e tüm günyattım valla mide ağrısından.biraz da depresyon belirtisi görüyorum kendimde.bu virüs mahvetti hepimizii.
benim çocuğun okul durumu endişem bazıları işsizlik derdin de bazıları ilişki evlilik .pandeminin insan hayatlarını ne kadar kötü etkilediği ortada.böyle sorunları olmayan.sahil kasabasında 1+1 bir ev tutar izole yaşar bitene dek.her gün sahilde yürüyüş evcil bir hayvan yazın bol bol denizzz geçerr zamannn.ama uykularım kaçıyorrrr eğitimi ne olacak diyeeeTesekkur ederim. Sana da cok gecmis olsun.
Aynen oyle. Saglik gibisi yok valla. Su sureci sag salim atlaysaydik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?