geyik bizim işimiz

Evet, her sey altust oldu maalesef ve bu surecin ne zaman sona erecegi de muamma.

Stres yapma. Olagandisi bir donemdeyiz ve umsarim bir an once normale doneriz.

Evet, her sey altust oldu maalesef ve bu surecin ne zaman sona erecegi de muamma.

Stres yapma. Olagandisi bir donemdeyiz ve umsarim bir an once normale doneriz.
dönülmeyecekmiş iştee aşı olsak da.2022 sonuna dek sürecekmişşşş.hani bir şarkı var ya:hayattttt sen ne çabukkkk harcadınnn beniiiiiiii- aynen bu durumdayız işteee

midem ağrıyor devamlı bend e bilmiyorumyarım saat uğraştık şimdi anneme covid aşı randevusu almak için.okuma yazması olmayan ya da az bilgili yaşlılar tövbe alamazzz birileri yardım etmezsee.
Haklısın canım inşallah bızde cabuk oluruz ası normal de ılımlı değil dım asıya ama artık mecburuz

Hala kalbi aşka inanıp, sıcacık olanlara.. Kalbi kırılsa da inancı kırılmamış olanlara sevgililer gününüz kutlu olsun

sağlık sigortam var hastane sorun değil.ben virüsten korkuyorummm.ankarada yüzde 20 artış oldu virüste.doktorum mümkünse gelmee dediii.kontrollerimin zamanı bile geçti ama gitmiyorummallaha emanetiz bu aralarrr
Doğru haklısın ben de randevu ertelemistim ama doktor gelmen lazim demişti illa gormek istiyorlardi
Dikkat et canım
Mide asidini alacak tarzda leblebi, muz, patates gibi besinler denesen? Ya da acaba ac biraktin kendini diyet icin, ondan mi? ben bazen suya karbonat atip biraz alkali su da icerim boyle mide sorunu yasadigimda tabii uzun vadeli değil 1 2 gun en fazla
Tesekkur ederim. Sana da cok gecmis olsun.

Aynen oyle. Saglik gibisi yok valla. Su sureci sag salim atlaysaydik...
Sana da çok geçmiş olsun
Evet saglik en önemli nimet o olmadan hic bir sey olmuyor hep derim kendim çocukluğundan beri hasta biri olarak ama iste yasamayan anlamıyor anlatsan da
Rabbim sana da ceyceye de şifa versin
Benim ailem cok izole bir yerde ama annem de evde oturmaz, konu komsu cay kahve bulusmalari yapiyorlar anne gitme otur evinde diyorum uzun suredir gorusemedik diyor o da 1 hafta simdi annem bir ara rahatsizlandi ben kovid olabilir diyorum komsularin esleri hep dışarıda calisan insanlar iste millet evde sıkılıyor inan ben alistim.evde olmaya
Tabii sosyallik ihtiyacım var ama bu sekilde de mutlu anlar bulabiliyorum kendimce çünkü icinde bulundugumuz zamanın kıymetini bilmek lazim ki Marttan beri evdeyim
Haklısın canım inşallah bızde cabuk oluruz ası normal de ılımlı değil dım asıya ama artık mecburuz
Ben de ılımlı bakamiyorum uzun vadeli etkileri belirsiz ve benim alerjik bunyem var grip.asisi bile beni hasta ediyor bu korkutuyor
Olumsuz bir durum olup vucut reaksiyon gösterse n'olacak? Pisi pisine ölecek miyim
Hala kalbi aşka inanıp, sıcacık olanlara.. Kalbi kırılsa da inancı kırılmamış olanlara sevgililer gününüz kutlu olsun
Oy oy ne güzel dilekler
Ferhat Göçer 'den "kalp kırılsa da sever" ile cevap vermek isterim
Senin de kutlu olsun minik aşkın oglusunla nice mutlu sevgi dolu yillariniz olsun

Cok tesekkur ederim.

Kiymetini kaybetmeden bilmek lazim. Basim cok agrir benim. Bugunlerde de iyice artti. Boynumda sikinti var galiba.

Cocuklugundan beri var olan hastaligin, alerji mi?

Cok tesekkur ederim.

Kiymetini kaybetmeden bilmek lazim. Basim cok agrir benim. Bugunlerde de iyice artti. Boynumda sikinti var galiba.

Cocuklugundan beri var olan hastaligin, alerji mi?
Hayır kronik hastalığım var alerji de aslinda varmis ama teşhisi iki sene once kondu kardeslerimde de alerji var çünkü :)
Böbrek hastasiyim

Bas ağrısı tansiyondan da olabilir sinuzitten de mesela benim de alerji sebebiyle sinuslerim burun boşlukları falan dolar iltihaplanma artiyor çünkü
O da bas ağrısı yapiyor bende
Bende gecen sene de boyun duzlesmesi ve fıtık çıktı gerci tedavi olamadım ama arada tutulur hic bas agrisi yapmadı genelde basi agriyan biri degilim ama bas agrim ya stresten tansiyon yukselince ya da nemli/nemsiz ortamdan olur.
Kaloriferli evdeysen nemsizlik de olabilir kaloriferlere suluk tak ya da plastik kaplara su koyup pencere mermerine koyabilirsin
Ben bas agrisi icin göz/kbb/nörolojiye gittim artik kendi yontemlerimi kendim buluyorum gozlemleyerek

Cok gecmis olsun.

Bas agrisi kaslardan kaynakli gibi. Boyun cevreme biraz masaj yaptigimda epey azaliyor. Boyun duzlesmesi var sanirim. Arada kitleniyor gibi de oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…