- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #11.781
Yatarken yastiga dikkat et ben cozumu boyle buldum.ama stresli hissettigim donemlerde kitleniyor boynumu çeviremiyorumCok gecmis olsun.
Bas agrisi kaslardan kaynakli gibi. Boyun cevreme biraz masaj yaptigimda epey azaliyor. Boyun duzlesmesi var sanirim. Arada kitleniyor gibi de oluyorum.
Aleyküm selam canim nasılsınSelamın aleyküm kızlar
Yatarken yastiga dikkat et ben cozumu boyle buldum.ama stresli hissettigim donemlerde kitleniyor boynumu çeviremiyorum
sicak havlu koyabilirsin arada
Oooo nasıl olayım harika kar yağıyor sen nasılsın canımAleyküm selam canim nasılsın
Kiminde soguk kompres ise yarar kiminde soğukEvet, uygun bir yastik almam gerekiyor.
Sicacik dus ve sicak su torbasi da cok geliyor.Soguk en buyuk dusmanim.
Şükür iyiyim canimOooo nasıl olayım harika kar yağıyor sen nasılsın canım
Hayatımda ki tek eğlenceKiminde soguk kompres ise yarar kiminde soğuk
Ben de sogukta gerilirim
Benim.de yastik almam lazim.hangi marka model.alsam bilemiyorum kullandıklarım 5 liraya aldiklarimdi cok kaliteli değillerboyun destekli visco mu yoksa yataştaki normal ama kaliteli yastiklardan mi bilemedim
Şükür iyiyim canim
Burada da cok güzel kar yağıyor geceden beriizlemesi keyifli oluyor
Kiminde soguk kompres ise yarar kiminde soğuk
Ben de sogukta gerilirim
Benim.de yastik almam lazim.hangi marka model.alsam bilemiyorum kullandıklarım 5 liraya aldiklarimdi cok kaliteli değillerboyun destekli visco mu yoksa yataştaki normal ama kaliteli yastiklardan mi bilemedim
Şükür iyiyim canim
Burada da cok güzel kar yağıyor geceden beriizlemesi keyifli oluyor
Ayyy bayıldım ben evdeyim kapi önünü ceksem pek manzara yok o yüzden çekmedim
Benim de öyle vallaHayatımda ki tek eğlence
Olur tabii hatta karşılıklı fikir alisverisinde de bulunabilirizKarar verince birbirimizi bilgilendirelim mi?
Ayyy bayıldım ben evdeyim kapi önünü ceksem pek manzara yok o yüzden çekmedim
Benim de öyle vallaevdeyken keyfini cikartacak güzel bir sey karin yagisini izlemek
Olur tabii hatta karşılıklı fikir alisverisinde de bulunabiliriz
Lahana yemeği yaptım ocakta şimdi birazdan olur.Kuru fasulye iyi gitmez mi bu sogukta?
Lahana yemeği yaptım ocakta şimdi birazdan olur.
Bugün sevgililer günü diye kendimi ödüllendirdim. Kuru fasulye dün vardı
Gel beraber olsunAfiyet olsun.
Rabbım yardımcın olsun canım cok sukur ıyıyız bızSelam canım , dün başka bir birimde extra çalıştım . Bi dk bile kıcımı kıyamadım , çok yoğundu . Umarım herkes iyidir , ayrıca herkesin sevgililer gününü kutluyorum
Allah korusun Rabbım seni aılene bagislasin evet bazen bunyemız bazı şeylere reaksiyon gosterebılıyor..Doğru haklısın ben de randevu ertelemistim ama doktor gelmen lazim demişti illa gormek istiyorlardi
Dikkat et canım
Mide asidini alacak tarzda leblebi, muz, patates gibi besinler denesen? Ya da acaba ac biraktin kendini diyet icin, ondan mi?ben bazen suya karbonat atip biraz alkali su da icerim boyle mide sorunu yasadigimda tabii uzun vadeli değil 1 2 gun en fazla
Sana da çok geçmiş olsun
Evet saglik en önemli nimet o olmadan hic bir sey olmuyor hep derim kendim çocukluğundan beri hasta biri olarak ama iste yasamayan anlamıyor anlatsan da
Rabbim sana da ceyceye de şifa versin
Benim ailem cok izole bir yerde ama annem de evde oturmaz, konu komsu cay kahve bulusmalari yapiyorlar anne gitme otur evinde diyorum uzun suredir gorusemedik diyor o da 1 haftasimdi annem bir ara rahatsizlandi ben kovid olabilir diyorum komsularin esleri hep dışarıda calisan insanlar iste millet evde sıkılıyor inan ben alistim.evde olmaya
Tabii sosyallik ihtiyacım var ama bu sekilde de mutlu anlar bulabiliyorum kendimce çünkü icinde bulundugumuz zamanın kıymetini bilmek lazim ki Marttan beri evdeyim
Ben de ılımlı bakamiyorum uzun vadeli etkileri belirsiz ve benim alerjik bunyem var grip.asisi bile beni hasta ediyor bu korkutuyor
Olumsuz bir durum olup vucut reaksiyon gösterse n'olacak? Pisi pisine ölecek miyim
Oy oy ne güzel dilekler
Ferhat Göçer 'den "kalp kırılsa da sever" ile cevap vermek isterim
Senin de kutlu olsun minik aşkın oglusunla nice mutlu sevgi dolu yillariniz olsun
Oyyy kuzum.sen de öp minik oglusunuAllah korusun Rabbım seni aılene bagislasin evet bazen bunyemız bazı şeylere reaksiyon gosterebılıyor..
tesekur ederız canım minik pasamın hedıyesı öpücük oldu.. herseyın en kıymetli hedıyesı
çocuklar cok şebek kendilerinı oyle sevdırıyorlarkı. benım oglum sureklı dans etmeyı sevıyor. İngilizce sarkılarla en cok sevdıgı şarkıda beybı şark dü dü dü bu muzık onun muzıgıOyyy kuzum.sen de öp minik oglusunuyaa benim de yeğenim var ama canli kanli goremedim.kucagima alamadim.malum.pandemiden gidemedim
Görüntülü ariyorlar bizimki de cok şapşik masallah
Asi konusunda da işte reaksiyon gösterir mi gösterirse nolur belirsiz o yuzden diyorum etkisini bilmedigim bir asiyi neden olayim olursa sonu ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?