geyik bizim işimiz

Cok gecmis olsun.

Bas agrisi kaslardan kaynakli gibi. Boyun cevreme biraz masaj yaptigimda epey azaliyor. Boyun duzlesmesi var sanirim. Arada kitleniyor gibi de oluyorum.
Yatarken yastiga dikkat et ben cozumu boyle buldum.ama stresli hissettigim donemlerde kitleniyor boynumu çeviremiyorum
sicak havlu koyabilirsin arada

Eklentiler

• IMG-20210214-WA0002.webp
    104,6 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG-20210214-WA0003.webp
    141,4 KB · Görüntüleme: 13
Evet, uygun bir yastik almam gerekiyor.

Sicacik dus ve sicak su torbasi da cok geliyor. Soguk en buyuk dusmanim.
Kiminde soguk kompres ise yarar kiminde soğuk
Ben de sogukta gerilirim
Benim.de yastik almam lazim.hangi marka model.alsam bilemiyorum kullandıklarım 5 liraya aldiklarimdi cok kaliteli değiller boyun destekli visco mu yoksa yataştaki normal ama kaliteli yastiklardan mi bilemedim
Oooo nasıl olayım harika kar yağıyor sen nasılsın canım
Şükür iyiyim canim
Burada da cok güzel kar yağıyor geceden beri izlemesi keyifli oluyor

Hayatımda ki tek eğlence

Karar verince birbirimizi bilgilendirelim mi?

yaa kımse yok sevgililer günü yarın degılmı bugun neden kımse yok lily86 Hadi bea bari siz gelın takılalım burda
Selam canım , dün başka bir birimde extra çalıştım . Bi dk bile kıcımı kıyamadım , çok yoğundu . Umarım herkes iyidir , ayrıca herkesin sevgililer gününü kutluyorum

Selam canım , dün başka bir birimde extra çalıştım . Bi dk bile kıcımı kıyamadım , çok yoğundu . Umarım herkes iyidir , ayrıca herkesin sevgililer gününü kutluyorum
Rabbım yardımcın olsun canım cok sukur ıyıyız bız

Allah korusun Rabbım seni aılene bagislasin evet bazen bunyemız bazı şeylere reaksiyon gosterebılıyor..
tesekur ederız canım minik pasamın hedıyesı öpücük oldu.. herseyın en kıymetli hedıyesı

Allah korusun Rabbım seni aılene bagislasin evet bazen bunyemız bazı şeylere reaksiyon gosterebılıyor..
tesekur ederız canım minik pasamın hedıyesı öpücük oldu.. herseyın en kıymetli hedıyesı
Oyyy kuzum.sen de öp minik oglusunu yaa benim de yeğenim var ama canli kanli goremedim.kucagima alamadim.malum.pandemiden gidemedim
Görüntülü ariyorlar bizimki de cok şapşik masallah

Asi konusunda da işte reaksiyon gösterir mi gösterirse nolur belirsiz o yuzden diyorum etkisini bilmedigim bir asiyi neden olayim olursa sonu ne olur

çocuklar cok şebek kendilerinı oyle sevdırıyorlarkı. benım oglum sureklı dans etmeyı sevıyor. İngilizce sarkılarla en cok sevdıgı şarkıda beybı şark dü dü dü bu muzık onun muzıgı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…