- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
- 53
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #11.861
Canım iç giyimle tarz yenılenmez cumku dıs gıyıme önem vermelisin bence
Yaa yanlış ifade ettim, . Eksiklerimi tamamlamaya da çalışıyorum kusura bakmaiç gıyımle gezemıyecegıne gore
Haklisin can5-6 dengeyi sağlamaya bağladığı yastan itibaren
ben oooooÇabuk öğrenir . Hatta sende öğrenirsin
önemli değil ne kusuru Rabbım kusur vermesinYaa yanlış ifade ettim, . Eksiklerimi tamamlamaya da çalışıyorum kusura bakma
Selamın iyi akşamlar nörüyonuzkımse yokmu
sen nerelerdesin. en son sıddett gordun kuzudan kayboldunSelamın iyi akşamlar nörüyonuz
İş güç bitmiyor kisen nerelerdesin. en son sıddett gordun kuzudan kayboldun
iş deme bana bugun pertım cıktı. ayol 2kısıyız evde bu ev nıye mınta temızlıgı yapılıyor anlamiş degılımİş güç bitmiyor kianca fırsat buldum kuzum
dereceyı getır 60 gurban olsun sana fatura. 900 tleyı gorunce yazarsın burayaDoğalgaz ı kökleyecem şimdi bu ne soğuk yandığı halde ayaklarım üşüdü
Nankör iş ev temizliğiiş deme bana bugun pertım cıktı. ayol 2kısıyız evde bu ev nıye mınta temızlıgı yapılıyor anlamiş degılım
40 da yanıyor getiricem az kaldıdereceyı getır 60 gurban olsun sana fatura. 900 tleyı gorunce yazarsın buraya
benım 40da orta kattayım. ust 55 yakıyor altakı komsuda 60 yakıyor benım ev mıs gıbı40 da yanıyor getiricem az kaldı
Bizim cimriler yakmıyor herhalde ya.. Yaksalar bu kadar soğuk olmaz herhaldebenım 40da orta kattayım. ust 55 yakıyor altakı komsuda 60 yakıyor benım ev mıs gıbı
bencede yakmıyorlar. cumku bemım evım cok sıcakBizim cimriler yakmıyor herhalde ya.. Yaksalar bu kadar soğuk olmaz herhalde
Gidip yakın uleyn kombiyi diyecembencede yakmıyorlar. cumku bemım evım cok sıcak
doğalgazı 5 yıldır ödemiyorum konusu açılırsa ona da saldır poloooooobenım 40da orta kattayım. ust 55 yakıyor altakı komsuda 60 yakıyor benım ev mıs gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?