- 10 Nisan 2014
- 43.810
- 116.472
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #11.821
ben a101 den alıyorummm.tarzsız bir kadın mı oluyorum acabaaaaaa?Kilotla tarz ne alaka onu anlamadım
Bende sevmiyorum hediye alınmasını yada almayı ama benim çocuklar ne doğum gününü ne anneler nede sevgililer gününü kaçırırlar . Zavallılar harçlıklarından kesip alıyorlar . Almayın diyorum oysaki ama birbirine İnat alıyorlarbiz de hediyeleşme olmadı .sana afiyet şeker olsunnn
hediye almayı severim de pandemi de nerden alınacakk?en iyisi hiç almamakkkkBende sevmiyorum hediye alınmasını yada almayı ama benim çocuklar ne doğum gününü ne anneler nede sevgililer gününü kaçırırlar . Zavallılar harçlıklarından kesip alıyorlar . Almayın diyorum oysaki ama birbirine İnat alıyorlar
Bende şu anane donlarından giyiyorum . Boşver zaten sevgilim de yol kim görecek rahat rahat giyiyorumben a101 den alıyorummm.tarzsız bir kadın mı oluyorum acabaaaaaa?
tasılanılımHakikaten çok ucuzmuş
Dimitasılanılım
irlanda da erkekler etek giyiyor mu halaaa?Dimiİngiltere ve İrlanda etleri burdada ucuz ama ben gücenip almıyorum şu deli dana olayından beri
İskoçya değilmiydi orası etek giyen erkeklerin memleketi ? Sanırım sadece özel günlerde giyiyorlar .irlanda da erkekler etek giyiyor mu halaaa?
evet ya iskoçyaydı.benim devreler karıştı pardonnnnnİskoçya değilmiydi orası etek giyen erkeklerin memleketi ? Sanırım sadece özel günlerde giyiyorlar .
Bende bu iki ülkeyi karıştırırım hepevet ya iskoçyaydı.benim devreler karıştı pardonnnnn
isveçle isviçreyi de karıştırırlarBende bu iki ülkeyi karıştırırım hep
Bilmezmiyim. Bazıları İsveç’in varlığından bile haberdar degil meselaisveçle isviçreyi de karıştırırlar
eşim iş için avusturyaya gitmişti pandemi öncesi.bizim kız avusturalyaya gitti sanıp ha bire kanguruları sormuştuuuuuBilmezmiyim. Bazıları İsveç’in varlığından bile haberdar degil mesela
Bak ben hala ikisinin farklılığını ayırt edemiyorumeşim iş için avusturyaya gitmişti pandemi öncesi.bizim kız avusturalyaya gitti sanıp ha bire kanguruları sormuştuuuuu
biri almanyanın yanında öbürüüü taaa başkaaa kıtadaaaaaBak ben hala ikisinin farklılığını ayırt edemiyorum
isveçle isviçreyi de karıştırırlar
Biliyorum da isimleri karıştırıyorum . Allahtan İsveçcede farklı telaffuz ediliyor ama Türkçede aynı gibibiri almanyanın yanında öbürüüü taaa başkaaa kıtadaaaaa
Aaa ikisi aynı yer değil miydi ?Slovenya ve slovakya karisikligi üstüne tanimam
Yeni tanistigimizda esimle konusuyoruz, diyor ki bi turla gittik biz bunlardan birine ama acaba hangisiydi
şimdi de karışıyor.ukrayna moldova slovenya bi sürü ülkeye bölündü rusya ama halaaa her gördüğümüz insana sadece aa bu russ diyoruzzzz.15 yıl önce her kadına da nataşa deniyordu.çok şükür o unutulduuuSlovenya ve slovakya karisikligi üstüne tanimam
Yeni tanistigimizda esimle konusuyoruz, diyor ki bi turla gittik biz bunlardan birine ama acaba hangisiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?