- 10 Nisan 2014
- 43.791
- 116.446
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #11.901
Mühendisin neyine düşüyorlarsa şu zamanda. Benden biraz daha fazla alıyordur maaş.mühendis sandığı adama bas bas para yapılan konu mu?kız katip bu para konularından birinden yolcu olabiliriz.gözümüzü dört açalımm polemikk yokkkkk.emoji atıp atıp çıkalımmmm
ayıptır sorması can sen ne işle mesgulsunMühendisin neyine düşüyorlarsa şu zamanda. Benden biraz daha fazla alıyordur maaş.
devlette öyle.özel sektörde asgari ücret alanlar bile varMühendisin neyine düşüyorlarsa şu zamanda. Benden biraz daha fazla alıyordur maaş.
Düz memur.ayıptır sorması can sen ne işle mesgulsun
şu fal baktıran madem para ödemiş benim içinde baktıraydı yakın zamanda marstan arsa alabilme imkanım var mı diyeDüz memur.
olsun Rabbıme sukur elınde meslegın var canDüz memur.
kız kım o dolandırılmaya meraklı demekkıkadın dolandırılmış kendine güzel akıl verenlere saldırıyor.şikayet ettim yönetime.elin adamına ne diye 15 bine yakın kredi çekesin bir beklentin yok ise değil mi?adamı beğenmişsinnnn o da yalan söylemiş mühendisim diye titrine kanmışsın yanılmışsın gayet doğal yazdım bana saldırdı başka üyelere de.ne ilginç insanlar var.kandırılabilmenin doğal olduğunu yazdım halbuki.bundan ders alırsın bir daha yaşamzazsın dedim gene kötü ben oldum tövbe tövbeeeeee
Şunu ellemesene, tansiyonu falan varmış, sebebi olcan kadının.kadın dolandırılmış kendine güzel akıl verenlere saldırıyor.şikayet ettim yönetime.elin adamına ne diye 15 bine yakın kredi çekesin bir beklentin yok ise değil mi?adamı beğenmişsinnnn o da yalan söylemiş mühendisim diye titrine kanmışsın yanılmışsın gayet doğal yazdım bana saldırdı başka üyelere de.ne ilginç insanlar var.kandırılabilmenin doğal olduğunu yazdım halbuki.bundan ders alırsın bir daha yaşamzazsın dedim gene kötü ben oldum tövbe tövbeeeeee
catlıyacagım artık kım oyaŞunu ellemesene, tansiyonu falan varmış, sebebi olcan kadının.
boşa avukat parası vermesin dedimmm.var ayoll bedava avukat ben deee.Şunu ellemesene, tansiyonu falan varmış, sebebi olcan kadının.
Bahane uydurup borcunu ödemiyor diye konu var.catlıyacagım artık kım oya
ask olsun bensız takılıyorsunuzBahane uydurup borcunu ödemiyor diye konu var.
Bize kabul etmez ama gider mutlaka dener.boşa avukat parası vermesin dedimmm.var ayoll bedava avukat ben deee.birine borç verirken banka kanalıyla parayı verecekmişsin.dekonta da borç olduğunu yazdıracakmışsınnnn.bu kadın direkt kredi çekip adamın eline saydıysa alması zor dedi.anca şöyle dava açabilirmiş evlilik vaadiyle kandırma sebeiyle dedi.e onu da konu sagibi kabul etmiyor 40 yıllık avukat bunları dedi valla.ben elçiyimmmm
Özellikle takılmıyoruz, karşılaşıyoruz.ask olsun bensız takılıyorsunuz
onu ararken nır konu buldum evlılıgın %kacı cınsellık dıye bırı acmışÖzellikle takılmıyoruz, karşılaşıyoruz.
Mis gibi evliliğimde boşanmanın adı sekssizlik yüzünden geçti.onu ararken nır konu buldum evlılıgın %kacı cınsellık dıye bırı acmış
sende haklısın canMis gibi evliliğimde boşanmanın adı sekssizlik yüzünden geçti.Bence yüzde 50 den daha fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?