geyik bizim işimiz

mühendis sandığı adama bas bas para yapılan konu mu?kız katip bu para konularından birinden yolcu olabiliriz.gözümüzü dört açalımm polemikk yokkkkk.emoji atıp atıp çıkalımmmm
Mühendisin neyine düşüyorlarsa şu zamanda. Benden biraz daha fazla alıyordur maaş.

kadın dolandırılmış kendine güzel akıl verenlere saldırıyor.şikayet ettim yönetime.elin adamına ne diye 15 bine yakın kredi çekesin bir beklentin yok ise değil mi?adamı beğenmişsinnnn o da yalan söylemiş mühendisim diye titrine kanmışsın yanılmışsın gayet doğal yazdım bana saldırdı başka üyelere de.ne ilginç insanlar var.kandırılabilmenin doğal olduğunu yazdım halbuki.bundan ders alırsın bir daha yaşamzazsın dedim gene kötü ben oldum tövbe tövbeeeeee

kız kım o dolandırılmaya meraklı demekkı

Şunu ellemesene, tansiyonu falan varmış, sebebi olcan kadının.

Şunu ellemesene, tansiyonu falan varmış, sebebi olcan kadının.
boşa avukat parası vermesin dedimmm.var ayoll bedava avukat ben deee. birine borç verirken banka kanalıyla parayı verecekmişsin.dekonta da borç olduğunu yazdıracakmışsınnnn.bu kadın direkt kredi çekip adamın eline saydıysa alması zor dedi.anca şöyle dava açabilirmiş evlilik vaadiyle kandırma sebeiyle dedi.e onu da konu sahibi kabul etmiyor40 yıllık avukat bunları dedi valla.ben elçiyimmmm

Bize kabul etmez ama gider mutlaka dener.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…