- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #12.061
yok kız bıze daha var ama burda vakalar %60 olduGeldimi artık sizin sıranız ? Ceycey senin öncelikliler arasında olman gerekmiyormu?
Ben denek olarak ingiltere ye gidicemdiyecem aybusa vurmasınlar
good bayyyyyyBen denek olarak ingiltere ye gidicem
yok eşim daha öncelikli ama yaştan dolayı sıramızı bekliyoruz uslu uslu.60 a kadar olanlar bitecek öğretmenler aşılanacak sonra bizmişşşGeldimi artık sizin sıranız ? Ceycey senin öncelikliler arasında olman gerekmiyormu?
Corona vakaları mı ? Yükseldimi tekrar ?yok kız bıze daha var ama burda vakalar %60 oldu
doktor amcaya diyecemNiye ayol ? Hem kime söylicen?
hayırdır siyasete mi atılacaksın ?
zülüş ne olacakkkk.hainnnn ebeveynnn seniiiiiBen denek olarak ingiltere ye gidicem
malesef evetCorona vakaları mı ? Yükseldimi tekrar ?
Risk altında olanlarda öncelik listesinde diye biliyorumyok eşim daha öncelikli ama yaştan dolayı sıramızı bekliyoruz uslu uslu.60 a kadar olanlar bitecek öğretmenler aşılanacak sonra bizmişşş
gıdısatı bellı zatenhayırdır siyasete mi atılacaksın ?
Bence doktor amcaya aşı öncelegini iste öncedoktor amcaya diyecem
Onaa orada koca bulucamzülüş ne olacakkkk.hainnnn ebeveynnn seniiiii
corona morona yohhhhhhh yalannnn.hepsiii dış mihrakların oyunuuuuuuuu.ölenler de şakacıktan ölüyorrCorona vakaları mı ? Yükseldimi tekrar ?
Aslında benim ilk sıra olmam lazım... yas 70 işim bıtmiş yanıBence doktor amcaya aşı öncelegini iste önce
Keşke öyle olsaydıcorona morona yohhhhhhh yalannnn.hepsiii dış mihrakların oyunuuuuuuuu.ölenler de şakacıktan ölüyorr
yok burda değil öncelik sağlık personeli ve yaşlıların şu anda.sonra da öğretmenler varRisk altında olanlarda öncelik listesinde diye biliyorum
Kıyamam .. bolca su iç sarımsak ye iyi gelirBende hipertansiyon varkimsenin umrunda değilim
bunak polooo diyelim sana bundan sonraaaaAslında benim ilk sıra olmam lazım... yas 70 işim bıtmiş tani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?