- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #12.021
Degil . Kısacası sizinki cin bizimki Alman asısınasıl farklı aynı degılmı asılar şimdı
yaaa can cincon oluruz artıkDegil . Kısacası sizinki cin bizimki Alman asısı
Konunun canını sıkan tarafı ne ?Bir teklif geldi kv ye muhtaç olmaktansa bu konu işte
kadın kreste calişacakmiş. tecrubesızmiş cocukların uzerınde tecrube edınecekmişKonunun canını sıkan tarafı ne ?
İş konusunda tecrübesiydiz onu demek istemiştir belki . Malum iş tecrübesi olmadan iş vermiyorlar kolay kolaykadın kreste calişacakmiş. tecrubesızmiş cocukların uzerınde tecrube edınecekmiş
acık ögretımde cocuk gelişimi okuyan ve stajer bıle yapmatan birinin kreslerde calişması bana göre degıl cumku artık kreslerde sıddett uygulayanlar cogaltıİş konusunda tecrübesiydiz onu demek istemiştir belki . Malum iş tecrübesi olmadan iş vermiyorlar kolay kolay
Bedava çalışması çok saçma . Ama işe başlarken bir çok yerde okula giderken staj yada praktik istiyorlar . Gerçi bir çok yer de istemiyor .acık ögretımde cocuk gelişimi okuyan ve stajer bıle yapmatan birinin kreslerde calişması bana göre degıl cumku artık kreslerde sıddett uygulayanlar cogaltı
Çalışıyor musun?Dün aşı oldum , olmaz olaydım yüksek ölçüde yan etkilerini yaşıyorum
bence istesınler kız bu kaynanayla kafayı yemiş kactane konusu var..Bedava çalışması çok saçma . Ama işe başlarken bir çok yerde okula giderken staj yada praktik istiyorlar . Gerçi bir çok yer de istemiyor .
Yok tatlım , hastalık yapıyorum . Baksınlar başlarının cagrelerine . Atesli atesli işe gitmeyi düşünmüyorum ... en kötü tarafıda aşıyı üç güne sığdırmaları . Şimdi çoğu benimle aynı durumda . Akılsız basın cezasını ceksinlerÇalışıyor musun?
bizim ki çinnn aşısııı .made in chinaBana kalsa ben olmazdım ama iş yerindeki arkadaşlardan çok tepki gördüğüm icin olmak zorunda kaldım. Ayrıca sizin aşı bizimkinden farklı bildiğim kadarıyla . Bir sor araştır yan etkilerini .
Gitsin millete kölekik yapsın o vakitbence istesınler kız bu kaynanayla kafayı yemiş kactane konusu var..
İsveç te yeterli aşı varmı?Yok tatlım , hastalık yapıyorum . Baksınlar başlarının cagrelerine . Atesli atesli işe gitmeyi düşünmüyorum ... en kötü tarafıda aşıyı üç güne sığdırmaları . Şimdi çoğu benimle aynı durumda . Akılsız basın cezasını ceksinler
Gitsin millete kölekik yapsın o vakit
Sizinkilerin yan etkisi oluyormuymus peki ?bizim ki çinnn aşısııı .made in china
gene mi kaynana konusu açtı benim kızzzz?o değildir umarımmm?o mu yoksaaaa?Gitsin millete kölekik yapsın o vakit
Sağlık Personeli icin büyük miktarda rezerve edilmiş ama diğerlerine ne zaman sıra gelir bilmiyorumİsveç te yeterli aşı varmı?
aaaay ne bıleyım ama takıntı bellıgene mi kaynana konusu açtı benim kızzzz?o değildir umarımmm?o mu yoksaaaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?