- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #12.041
Sanırım ogene mi kaynana konusu açtı benim kızzzz?o değildir umarımmm?o mu yoksaaaa?
Bu kaynanalarını kıskanan kadınları bir türlü anlamıyorum. Kocayada baksan kesin çelimsiz kuytunun tekidiraaaay ne bıleyım ama takıntı bellı
yok baktımm o değilmişşş.benim kız senssizasla123 ama nikini yenilemiş hem onun çocuğu yok yeni evlendiiiiSanırım o
Bizde o da yokSağlık Personeli icin büyük miktarda rezerve edilmiş ama diğerlerine ne zaman sıra gelir bilmiyorum
gelecek yakında 100 milyon dozBizde o da yok
Masallah sendeki hafıza benim telefonda olsa keskeyok baktımm o değilmişşş.benim kız senssizasla123 ama nikini yenilemiş hem onun çocuğu yok yeni evlendiiii
İnsallahgelecek yakında 100 milyon doz
Aaa ne zamangelecek yakında 100 milyon doz
yakında dedik yaaa aaaaa ne darlıyorsunnnnnAaa ne zaman
Geldimi artık sizin sıranız ? Ceycey senin öncelikliler arasında olman gerekmiyormu?Ben dun aradım sıra almak için sızın sıranız gelınce bılgılendırılırsınız dedıler aşı için
diyecem aybusa vurmasınlaryakında dedik yaaa aaaaa ne darlıyorsunnnnn
Toprağın altındayız zaten... Afrika ülkesinden farkımız mı kaldıaybus sen bızı burda nıye gömuyon burda
daha 50 60 arasına bile aşı sırası gelmedi 25 lik sana ne oluyorrrrr?sıranı bekleeee yavruuuuuBen dun aradım sıra almak için sızın sıranız gelınce bılgılendırılırsınız dedıler aşı için
ne zamanToprağın altındayız zaten... Afrika ülkesinden farkımız mı kaldı
hayırdır siyasete mi atılacaksın ?Toprağın altındayız zaten... Afrika ülkesinden farkımız mı kaldı
Niye ayol ? Hem kime söylicen?diyecem aybusa vurmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?