- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #12.221
neden takıkıyırkı sorularAmin.. İnsallah İsveç’te yaşıyordu aklıma sürekli sorular takılıyor
Oranın adetlerini uygularlar diye içim gidiyor...neden takıkıyırkı sorular
neymişkı adetleriOranın adetlerini uygularlar diye içim gidiyor...
Yakılıp küllerini mi ne alıyorlarmış... Dil yok iletişim yok çaresiz çaresiz oturuyorum bi başımaneymişkı adetleri
neeeeYakılıp küllerini mi ne alıyorlarmış... Dil yok iletişim yok çaresiz çaresiz oturuyorum bi başıma
İşte öyle..
Selam canım . Aşı beni bir çarptı hala kendime gelemedim desem ... ben degil bir çok çalışan aynı durumda . Herkes raporlu bende yarı hasta gidip çalışmak zorunda kaldım ... siz nasılsınız ?Hadi bea nerelerdesin
o hangı ası yaa ayy ben korktum yaaSelam canım . Aşı beni bir çarptı hala kendime gelemedim desem ... ben degil bir çok çalışan aynı durumda . Herkes raporlu bende yarı hasta gidip çalışmak zorunda kaldım ... siz nasılsınız ?
İlk önce pfizer denildi sonra astrazeneca ya geçildi . Yaşlılara Pfizer 65 altı sağlık çalışanlarına astra zeneca yapıldıo hangı ası yaa ayy ben korktum yaa
bız acaba hangisı olacagız yaaİlk önce pfizer denildi sonra astrazeneca ya geçildi . Yaşlılara Pfizer 65 altı sağlık çalışanlarına astra zeneca yapıldı
Bilmiyorum , umarım bizim gibi kötü olmazsınızbız acaba hangisı olacagız yaa
en büyük korkum zaten. 25sınde sınav var nasıl olacak kafam karışıkBilmiyorum , umarım bizim gibi kötü olmazsınız
Hemen aşımı olmanız lazım ? Başka tarihlerde yok mu ? Bence aşı tarihini sınavdan sonraya ertele . Burda Bir çoğu çalışma arafesi diye erteledien büyük korkum zaten. 25sınde sınav var nasıl olacak kafam karışık
kız seker ben acık ögretım online sınav olacak... asıda sıramızı beklememız gerekıyor.. riskli gruplardan degılız suan bıze ne zaman sıra gelırse artık olacagızHemen aşımı olmanız lazım ? Başka tarihlerde yok mu ? Bence aşı tarihini sınavdan sonraya ertele . Burda Bir çoğu çalışma arafesi diye erteledi
İyi ozaman , sınavları atlatmış olursun. Basından beri aşığa karşıydım ama maalesef baskılar karşısında duramadım ve olmak zorunda kaldım :/kız seker ben acık ögretım online sınav olacak... asıda sıramızı beklememız gerekıyor.. riskli gruplardan degılız suan bıze ne zaman sıra gelırse artık olacagız
baska kurtuluşumuz yok vakalar artıyor cumkuİyi ozaman , sınavları atlatmış olursun. Basından beri aşığa karşıydım ama maalesef baskılar karşısında duramadım ve olmak zorunda kaldım :/
Aşı vakaları durdurmuyor , sadece ağır hastalanmayı önlüyor . Yani hala aktif taşıyıcı oluyorsun ..baska kurtuluşumuz yok vakalar artıyor cumku
oda var yanı halen kurtulamadıkAşı vakaları durdurmuyor , sadece ağır hastalanmayı önlüyor . Yani hala aktif taşıyıcı oluyorsun ..
Nezle yada infuelenza gibi bununla yasamayıda öğreneceğiz zamanla .oda var yanı halen kurtulamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?